r9k nespusti se control center atd.

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

r9k nespusti se control center atd.

Příspěvek od Lolita »

Mam r9k a nejnovejsi ovladace [originalni ati] a mam docela problem - vubec se mi nespusti control center, takze si nemuzu nastavit obnovovaci frekvenci na sekundarnim monitoru ):

To novy control centrum je docela divny - vidi kazdej monitor jako grafickou kartu nebo co, nejak to nechapu (jeste se mi taky ani nespustilo \: ), ale v tom menu mam proste videt dve graficky karty jakoby.

Nejake napady jak spustit control center, nastavit frekvenci sekundarniho monitoru, pripadne jaky ovladace pro r9k pouzit (pokud mozno ne dna a podobny mody, ty maj jen problemy s ruznejma hrama ... sice je moc nehraju, ale kdyz uz, tak to nastve no)
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Mě to dělá taky a po dlohým bádaní jsem přišel na to že mi to blokuje kerio. Takže ho stačí vypnout a mělo by to jít. Ale i tak je to nějaký divný protože se starym OS to fachalo v klidu a po přeinstalaci to takle kur... .
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

a mas tam ten softik pod kterym beha ten center? net framework nebo nak tak se menuje me se stahnul primo v aktualizaci ze stranek microsoftu
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

.Net framework mam urcite, zadny firewall nebo antivir nebo antispyware nemam, takze to asi tezko blokuje ....
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

no tohle mi taky jendou delal za boha se mi proste nechtel spustit vyresil sem to novejma WIN skousel si to?
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Tak to fakt nevim. Zkus na to prijit jako ja. Jsem zkoušel postupně povypínat všechny nepotřebné procesy a pokaždý zkusil jestli to jde. Mě se vždycky zobrazily přesípací hodiny a za chvíly zmizeli a to bylo vše. Jinak fakt už nevim co by to mohlo být.
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

No tak jako windows preinstalovat nehodlam, nechapu proc to kua nemuzou udelat jako normalni windows okno, ale rvou tam svy ui a tunu jakychsi skinu a tak dale.
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Lolita píše:.Net framework mam urcite, zadny firewall nebo antivir nebo antispyware nemam, takze to asi tezko blokuje ....
to je celkem chyba :wink:
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

off píše:Tak to fakt nevim. Zkus na to prijit jako ja. Jsem zkoušel postupně povypínat všechny nepotřebné procesy a pokaždý zkusil jestli to jde. Mě se vždycky zobrazily přesípací hodiny a za chvíly zmizeli a to bylo vše. Jinak fakt už nevim co by to mohlo být.
No jo, to zabralo, fajn, dik, mam docela podezreni, ze by se to mohlo hadat s ultramonem, ale nevim, kazdopadne neco tomu vadilo no.

Akorat uz sem to jednou zkousel a neslo to, tak ted sem to pusil se vsim zavrenym, pockal tak dve minuty a nejednou to vyskocilo, celkem haluz, takze pro ostatni - neresetovat kdyz to vypada, ze se nic nedeje. (:
Naposledy upravil(a) Lolita dne ned 12. úno 2006, 15:52, celkem upraveno 3 x.
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

tak zkus verzi bez CCC, jen to obyc...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

Mossad píše:tak zkus verzi bez CCC, jen to obyc...
Heh, to existujou ovladace od ati s tim starym control center? To by docela bodlo.

Mam furt problem s tim refresh rate na sekundarnim monitoru stejne \:
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

na ofico vebu najdes ty bud s tim CCC a nebo bez nej. staci se tam juknout radneji... nawic to maj delene pro high speed (1 paklik) a low speed net (wice casti)...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

No to jo, ale kdyz si stahnu driver only, tak pak nebudu mit zadnej control center ...

Takze stejne me to vic nez 60hz buh vi proc neda, v tom starym control center to slo \:
pajin.r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajin.r »

Lolita píše:No to jo, ale kdyz si stahnu driver only, tak pak nebudu mit zadnej control center ...

Takze stejne me to vic nez 60hz buh vi proc neda, v tom starym control center to slo \:
jen driver+ati try tools a mas to vyresene
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

OMG, tak sem si rek, ze to zkusim misto toho ccc, ale ono se to nespusti, furt je to ze loading ... zere to ramku a cpu a nic, tak uz nevim ):

Mno tak sem se na to vykaslal, spustil nakej refresh lock fix, ten nasel nejaky omezeni pro crt, vypl to a bylo. (:
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“