r9k nespusti se control center atd.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
r9k nespusti se control center atd.
Mam r9k a nejnovejsi ovladace [originalni ati] a mam docela problem - vubec se mi nespusti control center, takze si nemuzu nastavit obnovovaci frekvenci na sekundarnim monitoru ):
To novy control centrum je docela divny - vidi kazdej monitor jako grafickou kartu nebo co, nejak to nechapu (jeste se mi taky ani nespustilo \: ), ale v tom menu mam proste videt dve graficky karty jakoby.
Nejake napady jak spustit control center, nastavit frekvenci sekundarniho monitoru, pripadne jaky ovladace pro r9k pouzit (pokud mozno ne dna a podobny mody, ty maj jen problemy s ruznejma hrama ... sice je moc nehraju, ale kdyz uz, tak to nastve no)
To novy control centrum je docela divny - vidi kazdej monitor jako grafickou kartu nebo co, nejak to nechapu (jeste se mi taky ani nespustilo \: ), ale v tom menu mam proste videt dve graficky karty jakoby.
Nejake napady jak spustit control center, nastavit frekvenci sekundarniho monitoru, pripadne jaky ovladace pro r9k pouzit (pokud mozno ne dna a podobny mody, ty maj jen problemy s ruznejma hrama ... sice je moc nehraju, ale kdyz uz, tak to nastve no)
- off
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- off
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
No jo, to zabralo, fajn, dik, mam docela podezreni, ze by se to mohlo hadat s ultramonem, ale nevim, kazdopadne neco tomu vadilo no.off píše:Tak to fakt nevim. Zkus na to prijit jako ja. Jsem zkoušel postupně povypínat všechny nepotřebné procesy a pokaždý zkusil jestli to jde. Mě se vždycky zobrazily přesípací hodiny a za chvíly zmizeli a to bylo vše. Jinak fakt už nevim co by to mohlo být.
Akorat uz sem to jednou zkousel a neslo to, tak ted sem to pusil se vsim zavrenym, pockal tak dve minuty a nejednou to vyskocilo, celkem haluz, takze pro ostatni - neresetovat kdyz to vypada, ze se nic nedeje. (:
Naposledy upravil(a) Lolita dne ned 12. úno 2006, 15:52, celkem upraveno 3 x.
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
na ofico vebu najdes ty bud s tim CCC a nebo bez nej. staci se tam juknout radneji... nawic to maj delene pro high speed (1 paklik) a low speed net (wice casti)...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jen driver+ati try tools a mas to vyreseneLolita píše:No to jo, ale kdyz si stahnu driver only, tak pak nebudu mit zadnej control center ...
Takze stejne me to vic nez 60hz buh vi proc neda, v tom starym control center to slo \:
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele: