panové vy WD bych nedoporučil

.... máte prd zkušeností s těma novýma a už OTčkujete a flamujete ... já mám třeba naopak s WD dlouhodobě výborné zkušenosti a to sem jich vlastnil i osadil do sestav opravdu slušnou řádku stejně jako disků jiných značek ale třeba větší problémy jsem měl vždy třeba se Seagate ... ale tohle mi je u dnešních typů které jsou uplně jiné než se dříve prodávali naprd ... co je mi platné že támhle typ balbla20GB abcd1000 .7200 z roku nebreč byl spolehlivý či nespolehlivý když teď jsou uplně jiné typy takže na to se dívat opravdu nedá ...
za posledních pár let nemá WD s disky problémy co se týká nějakého nadměrného počtu reklamací ba naopak například občas Seagate je natom o něco hůře ale celkově vzato jsou s WD nastejno ... bohužel spolehlivost prověří až čas a tak lze prokazetalně o spolehlivosti u disku mluvit až po nějaké době a za tu dobu už se bohužel ten konkrétní typ neprodává a tak to není moc směrodatné pro koupy disku dnes když jsou natrhu nové typy a řady
poslední řady zejména pak nejnovější WD KS a JS, tak KS je všobecně nejlepší disk na trhu ... výkonově překoná všechny kromě Maxtoru ale ten má opravdu příšerně reklamací .... navíc je WD velmi tiché velmi chladné ... nemá problémy se chipsety se SATAII .... takže WD klidně doporučuji ...
nedoporučím samusngy protože už jsou bohuže nic moc dnes .... výkonově, hlučností a spolehlivostí

škoda , nedoporučím Seagate 7200.9 jelikož výkonem hlučností ani teplotou nemá na nový WD 250KS, nedoporučím Maxtor problémy s Nf4 problémy s výdrží, jako alternativu bych doporučil Hitachi i když ten není celkově tak výkonný jako WD ale určitě dle počtu reklamací patří k nejspolehlivějším ... je trochu lučnějšé zvlᚨt když začnou hlavičky
takže vyše nedoporučuji WD protože mi kdysi dávno odešli nějaké ... bla bla ... ignorovat poslední čísla a recenze zvláš´t když jsou v nich uvedeny a testovány poslední disky které se prodávají a o kterých uživatel se rozhoduje nelze a na to se musíte dívat !
BTW: na taktování je A-DATA vitesta Ok ale podívej se na cenu ke konkurenci ... např. obchod je má za 3400,-

... jinak za 4000,- raději obyč A-DAT ale 2x1Gb vyjdou na cca 4500,- ... tu grfiku bych raději vzal x850XT pytlík verzi na obchod za 6300,- což je opravdu super nabídka když dražší 6800GS musíš taktovat aby se s x850Xt mohla alespon srovnávat

minimálně bych se alespoň zeptal zda by x850Xt byla k mání než bych vzal 6800GS

udělej si nejdříve průzkum největších sopů tím se dají ušetřit oprvadu značné prostředky CC je čím dál více předražený a nevýhodný