Jen vyuziju uz zde uverejneny odkazDuncan66 píše:Dekuji, samozrejme jsem celych 40 stran necetl slovo od slova a tak mi asi neco uniklo. Tak ted uz si jenom rozmyslet, jestli XGTO2, X1600XT, nebo pridat 5k a koupit X1800XL, nebo pridat 11k a koupit rovnou X1900XT a aspon nejakou dobu hrat bez jakychkoli kompromisush píše: kdyby sis to fakt precet, tak vis vse ale budiz..
GTO2 se dela ve vice verzich mysleno vystupny , jedna s VIVO jedna bez, GTO2 od sapphiru maji garanci jadra R480, pokud dostanes omylem starou radu , muzes ji reklamovat, GTO2 ma uz vetsinou odemknutych 16 pipek, pokud ne muzes je odemknout , pokud bude delat artefakty pri 16 pipkach , tak ji ovsem nemuzes reklamovat, protoze se na to garance nevztahuje, proste pokud ti na defaultni pipky pobezi v poradku a nepujde po odemknuti nejde reklamvoat, tak se asi cela situace ma..
http://www.overclockers.ru/lab/20658.shtml
je to sice ruska stranka ale kdyz se podivas na umisteni hradel a tranzistoru na graficke karte tak pokud bude mit to GTO2 jadro R480 a to bude troufam si rict na 100% pujde odemknout .A muze vzit tu za 5200(v obrazcich se vse schoduje) ta o 700 drazsi pujde max. o par Mhz vice pretaktovat ale ne nejak vyrazne...