PROJECT: Emental MOD

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

1. chcem sa spytat, co to pouzivas za radiator. vyzera to na prvy pohlad cez lopatky ventilatora ako skodovka. je to on?

2. Budes na ten ventilato fukat, alebo z neho odsavat? zda sa mi, ze som mas riesene tak, ze odsavas spodkom cez radiator von. je to tak?
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Lubitel píše:1. chcem sa spytat, co to pouzivas za radiator. vyzera to na prvy pohlad cez lopatky ventilatora ako skodovka. je to on?

2. Budes na ten ventilato fukat, alebo z neho odsavat? zda sa mi, ze som mas riesene tak, ze odsavas spodkom cez radiator von. je to tak?
Tak na to můžu odpovědět já, protože je to radiátor ze S120 ode mě. A když se podíváš na ventilátory, tak je podle jejich směru jasné, že foukají skrz radiátor dolů... :wink:
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Stoobi - polozil som tu otazku dost ametersky, ale to pre to, ze tento radiator (na ktory som sa pytal kedysi prave teba) bude v mojom MUSTANGU, tak som sa chcel uistit, ci to tu bude rovnako ako u mna. nech mozem potom porovnavat vysledky. ja ale budem z tadiatoru vzduch tahat a nie fukat nan.

//Stoobi - promazáno OT kolem disků.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Hustý, ale zadělal bych krapet ty vystupy z MB, například nějakým zeleným plastem jako je okolo toho předku...
SOLAR PRISONbude brzy
najbik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od najbik »

fakt povedenej modding :up: vybornej napad i barevna kombinace :bigups:
PC1AMD Athlon64 3000+ Venice, Asus A8V Deluxe, Ati SAPHIRE R9550, Logitech MX518, HDD 30+6GB
PC2AMD Athlon 900, Asus A7PRO, GEForce 2 mx400, Terratec 4.1, WesternDigital 6GB, WesternDigital 7GB
SaSa.K
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SaSa.K »

Takže abych sem zas něco přihodil, co jsem vyráběl ...

Rozsvícená skříň pod UV, ale na fotce to nevypadá jako ve skutečnosti, to plexi září pěkně zeleně, ale vyfotit líp se mi to nepodařilo. Jinak je to ještě předtím, než jsem udělal ten pásek vzadu.
Obrázek

Takže fotky zadní strany, na spodek jsem udělal nožičku z ohnutého nerezového pásku, na něj je přilepené ohnuté podstříklé plexi (skříň je celkem těžká, takže aby to bylo pevné a uneslo ji to). Jinak na některých fotkách vypadá, že ten pásek pořádně nesedí, ale neměl jsem úplně došouplé bočnice.
Jak jsem měl nožičky vepředu, tak ty se mi moc nelíbily, takže jsem je vyhodil a předek bude udělanej taky v tom stylu jako zadní část, ale ještě to musím dokončit.
Obrázek
Obrázek

Tak už jsem konečně skoro dokončil expanzku, ta nerezová je vykytovaná vybroušená , nazákladovaná, na tom je nalepený plexi. Víčko je přišroubovaný na silikonovém těsnění, expanzku jsem zkoušel trochu natlakovat a neteče. Hrany jsou nastříklý UV zelenou barvou, takže pod UV se pěkně rozsvítí.

Obrázek

Pustil jsem se do knoflíků na regulátor, protože ty původní nebyly úplně nejlepší. Jenže se mi to zase jako tradičně začalo všechno s**t, měl jsem lepidlo UHU speciálně na plexisklo, jenže když jsem to lepil, tak se na plexi tyči začaly objevovat prasklinky. Už mi to bylo fakt divný, proč to plexi takhle praská a na internetu jsem našel, že tohle dělá extrudované plexi, u litého je vše v pořádku a nepraská (je to fakt, to zelený je litý a můžu ho klidně lepit). Jediný lepidlo, s kterým to nepraská je epoxid. Ty knoflíky chci udělat tímhle stylem a za ně dát uv diodu a jemně je nasvítit. Ještě je možná nějak trochu upravím, protože na normálním světle je to UV plexi spíš do žluta a chci, aby byly zelený.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jinak ty fotky byly focený narychlo, takže nevypadaj úplně nejlíp.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

opět je vidět perfektní a čistá práce :up:
opravdu povedený mod...
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Opravdu kraaasa :up: :up: .Strasne se mi libi ten napis vzadu a hodne jsem zvedavy na ty nozicky :) JInak jestli jsem dobre pochopil, tak v kazde nozicce bude jedna UV dioda ze???Strasne jsem na ty nozicky zvedavy jak to bude vypadat.A jeste by me zajimalo za kolik budes UV diody kupovat???Co ja sem videl tak jedna stala kolem 70kc :sad:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no já sem nedávno kupoval UV diody v mém oblíbeném obchodě (http://www.s-hobby.cz/elektronika/index.php) a jedna dioda mně vyšla asi na 15Kč
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Radeon9550 píše:Opravdu kraaasa :up: :up: .Strasne se mi libi ten napis vzadu a hodne jsem zvedavy na ty nozicky :) JInak jestli jsem dobre pochopil, tak v kazde nozicce bude jedna UV dioda ze???Strasne jsem na ty nozicky zvedavy jak to bude vypadat.A jeste by me zajimalo za kolik budes UV diody kupovat???Co ja sem videl tak jedna stala kolem 70kc :sad:
Sorry, ale jaký nožičky? To z plexi tyče nejsou nožičky, ale hlavičky na regulátor, místo těch zelených, co tam jsou... :wink:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

No tak jsem to jako myslel:oops: :oops: , nevedel jsem jak to nazvat, ale bylo by to i dobre jako nozicky nemyslite?? :? :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Vypadá to hodně hustě.

Chtěl sem se zeptat čím přesně lepíš to plexi, slyšel sem něco o leptání, atp., nebo znáš nějaký spešl lepidlo?? :shock:

2SS_Rambo: Jaxe to dělá tím chloroformem ??

THX
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no delsi dobu sem tu nebyl ale tenhle mod se me fuckt libi sem zvedavej az bude hotovej ale zad se me ze ti tam par veci nesedi ale to se urcite jeste nejak poresi :wink:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

opet sqela prace....congrat SaSa.K ke stavajicimu stavu praci....btw ten oblouk misto tech nozocek bude vypadat lip(nohy byly takovy humpolacky,ale nevypadalo to tak spatne) :up:
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Qualitni mod... sem rad ze si poslechl moji radu a zadelal ty vystupy z mb, jsem pocten :oops: ... FAKT HUSTY ale mozna by to chtelo trochu ty zeleny prouzky spojit... jenze tam je zase problem s bocnicema, ale jinak fakt good :wink:
SOLAR PRISONbude brzy
SaSa.K
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SaSa.K »

2 lord Morpheus: No nevím, kde vidíš jaký zadělaný výstupy z MB ... psal jsem, že to ještě nemám, ale je jasný, že to budu muset vyrobit, jenže je to prostě projekt a nemůžu mít všechno hotový najednou. A jinak ten proužek vzadu asi těžko můžu spojovat (to by se tam dávaly bočnice asi dost těžko), mezera tam je tak 1-2 mm, takže to není nijak strašný.
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Obrázek

tady... :)

aj tys vyrval celou MB???

//Stoobi - promazáno OT ohledně Chloroformu - viz CM sekce
SOLAR PRISONbude brzy
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

MAZEC :) :wink:
CPU: P4 2,6@3,02 GHz (232*13) Northwood,RAM: 2*256 DDR 333 Dual Channel, VGA: Gigabyte 6600GT 500/1120@585/1225 Silent PIPE 60 stupňů v zátěži, HDD Western Digital 120 GB (Topí jako svině:() :(,Zvukovka: 5.1 Integrovaná (Realtek),Zdroj: EC 550W, Mechaniky: LG GSA-4163B + Sony DRU300i,Floppy: Samsung :D, Monitor: LG Flatron F700B
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

lord Morpheus píše:img

tady... :)

aj tys vyrval celou MB???
Sorry, ale jsem asi druhej, kdo nechápe co myslíš...nevšiml jsem si, že by někde byly zadělaný výstupy z mobo, takže kdyby to šlo, tak to vysvětli na místo nic neříkající fotky s popisem "tady" ... :wink:
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Krouzkovat se mi to nechce... jak je motherboard a z toho sou vystupy (na klavesnici, mys atd...) tak tam to couha do takovyho toho okynka co je na to udelany ale ty mezery mezi vystupama nejsou zadelany takze je videt cela MB a trosku to tam rusi... chtelo by to bilej plech...

2Stoobi: chapes co tim myslim :sad: :sad: ???
SOLAR PRISONbude brzy
Odpovědět

Zpět na „Projekty“