Problém s WIN XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- terka
- Nováček

-
Problém s WIN XP
Ahojky,
moc a moc se omlouvám, že otravuju, ale mám problém s pevným PC mých rodičů. Nevím co tam prováděli, ale od včerejška se nejde připojit k netu a firefox hlásí chybu:
Instrukce na adrese 0x20b0c284 odkazovala na adresu paměti 0x00000000. S pamětí nelze provést operaci: read.
Taťka prý stáhnul tuneup registry cleaner, tak snad s nima něco neprovedl.
Nevíte náhodou co by to mohlo být?
Ještě jednou se omlouvám.
Terka
moc a moc se omlouvám, že otravuju, ale mám problém s pevným PC mých rodičů. Nevím co tam prováděli, ale od včerejška se nejde připojit k netu a firefox hlásí chybu:
Instrukce na adrese 0x20b0c284 odkazovala na adresu paměti 0x00000000. S pamětí nelze provést operaci: read.
Taťka prý stáhnul tuneup registry cleaner, tak snad s nima něco neprovedl.
Nevíte náhodou co by to mohlo být?
Ještě jednou se omlouvám.
Terka
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus přeinstalovat firefox... ale předtím můžeš zkusit pustit exprolera jestli pojede, nebo zkus třeba připojení na ICQ jestli jede... tím otestuješ jestli valí připojení... pak to musí být prohlížečem
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- terka
- Nováček

-
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- terka
- Nováček

-
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- terka
- Nováček

-
Bohužel Operu nemám a ani jí do pevnýho Pc nestáhnu - nepřipojím se a v notesu nemám ani disketovou mechaniku ani vypalovačku. Je to taková nouzovka. V nouzáku je to pořád stejný. Obávám se, že budou buď poškozený windows nebo registry. Určitě ty av prográmky smázly něco co neměly a proto to blbne.
Myslíš že by to formát upravil? Právě jsem dozálohovala data a už mě nenapadá jiný řešení. Jak se vlastně formátujou Wokna???
Myslíš že by to formát upravil? Právě jsem dozálohovala data a už mě nenapadá jiný řešení. Jak se vlastně formátujou Wokna???
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To vypada bohuzel dost spatne a asi ti nic jineho nez preinstalace windows nezbyde.
Navod k instalaci Windows XP najdes treba tady. Bohuzel je v anglictine, ale urcite bys pri trose snahy nasla i jiny a lepsi navod.
Jinak, format sam o sobe je pouze cast instalace, pri ktere se smazou vsechna data na danem oddilu a zavede souborovy system.
Navod k instalaci Windows XP najdes treba tady. Bohuzel je v anglictine, ale urcite bys pri trose snahy nasla i jiny a lepsi navod.
Jinak, format sam o sobe je pouze cast instalace, pri ktere se smazou vsechna data na danem oddilu a zavede souborovy system.