![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
Co vy na to????? DIKY
Moderátor: Don
jo core duo je peckabubuk píše:Ale vykonostny rozdiel je brutalny a to nehovorim o vybave.... karbonovy kryt + tvrdene plasty...co sa tyka prevedenia je Acer v pluse...a hardwarove vnutornosti su rovnake...co sa tyka vyrobcov!!!ne?
Dnes už by měl být dostupný na Czechcomputeru (do dvou dnů)bubuk píše:Strasne sa mi paci ten KARBONOVY kryt + tvrdene plasty tym padom sa praskanie vylucuje (aj ked vsetko je znycitelne).Len som stale neni rozhodnuty na 100%. Ma uz niekto ten Acer 8204 alebo s nim prisiel aspon do styku??? Strasne ma zaujimaju nazory nan. Najblizssi notes k tomu som vybral ASUS A6Ja ale je neporovnatelne slabsi a bez takeho dobreho sasi +ACER ma tu kameru natacatelnu co je dost pekne
jako takhle, acery neprodavam, v lowendu je nedoporucuju urcite, ale v tomhle pripade je ten ntb uz kvalitni a nebal bych se ho , ale acer a lowend to je zabijakniatheppe píše:sh: dotaz konkrétně na tebe sh, a sorry za OT, když takhle vidíš acery, co řikáš na fujitsu-siemens??
Elektron píše:Ha, no tak radit Aususe mezi IBM a Dell bych asi nezkousel.
Vyssi tridy Aceru no problem, urcite lepsi jak Asus, FS docela dotahuje a splha se nahoru, na to jake to byly "sroty" je dnes o dost lepsi. HPcka taky maji sve mouchy. No a mimo jine kdyz budes chtit tyto parametry u IBM nebo DELL, tak si priprav pomalu dvakrat tolik.
Jsem majitelem Aceru TM rada 8000 a IBM, Mel sem par HP a Toshibu.
Snazim se hovorit subjektivne