Co poviete na ACER 8204WLMi

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

bubuk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Co poviete na ACER 8204WLMi

Příspěvek od bubuk »

Mam zaujem o kupu tohoto notesu ACER 8204 a chel by som vediet pripadne vyjadrenia na tento kusok ak s nim ma niekto skusenost pripadne co by sa mu vyrovnalo...niekto naraza na kvalitu ale myslim si ze tato vlajkova lod ACERU by mohla byt za tu sumu v poriadku :D
Co vy na to????? DIKY
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

co si o nem myslime?co by je to Acer a to staci

mrkni na tyhle dva, pokud chces nutne core duo

ASUS A6Ja 15.4/COT24/512/100G5/DVD RW/Wifia-b/XPh
ASUS V6J 15+/COT24/1G/100G5/DVD RW/NV74/BT/W/XPp

pokud ne tak klasika M6Va :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
bubuk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuk »

Ale vykonostny rozdiel je brutalny a to nehovorim o vybave.... karbonovy kryt + tvrdene plasty...co sa tyka prevedenia je Acer v pluse...a hardwarove vnutornosti su rovnake...co sa tyka vyrobcov!!!ne?
bubuk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuk »

Ani jeden ASUS nema taky vykon a vybavu ak by mal tak by som zvolil asi ASUS ale zatial s toho lepšie vychadza ACER
http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-n ... index.html
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

bubuk píše:Ale vykonostny rozdiel je brutalny a to nehovorim o vybave.... karbonovy kryt + tvrdene plasty...co sa tyka prevedenia je Acer v pluse...a hardwarove vnutornosti su rovnake...co sa tyka vyrobcov!!!ne?
jo core duo je pecka :wink: tyhle vysi rady ntb by ACER jsou uz prijatelny a kvalitku maji, ale furt to neni IBM ci ASUS, SONY atd :) jinak kvalita komponent zalezi na vyrobci ntb, napriklad ASUS cpe dily do IBM notebooku.

byt tebou zkus chvili pockat na ostatni vyrobce co uvedou na trh, dej tomu mesic :wink:
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

sh: dotaz konkrétně na tebe sh, a sorry za OT, když takhle vidíš acery, co řikáš na fujitsu-siemens??
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

Co jsem tady koukal v Mediamarketu na noutase tak vsechny od Fujitsu Siemens na dotyk strasne topi ( mezi touchpadem a a klavesnici ), tak nevim jestli to neni spatny. Jeste co rikate na noutase od Samsungu, mne se strasne libil, parametry, zpracovani a cena byla docela OK
LeV
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LeV »

Výkonově je Core Duo pecka a to ještě ve spojení s ATI R1600, ale ta výdrž nic moc. Prostě brutální výkon si žádá svoje. 7800mAh baterie a cca 3hodiny výdrž není žádný zázrak.
PC1>Core2Duo 6600, DFI 975X/G, DDRII Geil 2048/800 CL4, Sapphire X1950XTX, HDD> Hitachi 250GB SATA2 + Seagatei 250GB SATA, LCD Samsung 20" 204Ts
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
bubuk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuk »

Tak tak je to pecka tato masinka by sundala nejeden desktop...3hodiny na taky vykon sú super a ešte ked Windows dá patch na to USB2 tak sa spotreba znizi. Inac to je tiez pekna blbost s tym USB a hlavne u notesov kt. maju zabudovanu kameru ako ma napr ASUS aj ACER.... U mna moc vydrz na baterky nehra rolu hlavne mi ide o vykon a prevedenie....ked si zaplatim nech to uz slape ako ma :D
bubuk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuk »

Strasne sa mi paci ten KARBONOVY kryt + tvrdene plasty tym padom sa praskanie vylucuje (aj ked vsetko je znycitelne).Len som stale neni rozhodnuty na 100%. Ma uz niekto ten Acer 8204 alebo s nim prisiel aspon do styku??? Strasne ma zaujimaju nazory nan. Najblizssi notes k tomu som vybral ASUS A6Ja ale je neporovnatelne slabsi a bez takeho dobreho sasi +ACER ma tu kameru natacatelnu co je dost pekne :D
LeV
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LeV »

bubuk píše:Strasne sa mi paci ten KARBONOVY kryt + tvrdene plasty tym padom sa praskanie vylucuje (aj ked vsetko je znycitelne).Len som stale neni rozhodnuty na 100%. Ma uz niekto ten Acer 8204 alebo s nim prisiel aspon do styku??? Strasne ma zaujimaju nazory nan. Najblizssi notes k tomu som vybral ASUS A6Ja ale je neporovnatelne slabsi a bez takeho dobreho sasi +ACER ma tu kameru natacatelnu co je dost pekne :D
Dnes už by měl být dostupný na Czechcomputeru (do dvou dnů)
PC1>Core2Duo 6600, DFI 975X/G, DDRII Geil 2048/800 CL4, Sapphire X1950XTX, HDD> Hitachi 250GB SATA2 + Seagatei 250GB SATA, LCD Samsung 20" 204Ts
PC2>ACER Ferrari 4006WLMi, Turion ML40, DDR 1024MB, ATI R X700/128, HDD 120GB, DVD RW, 15.4" 1680x1050 display
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

niatheppe píše:sh: dotaz konkrétně na tebe sh, a sorry za OT, když takhle vidíš acery, co řikáš na fujitsu-siemens??
jako takhle, acery neprodavam, v lowendu je nedoporucuju urcite, ale v tomhle pripade je ten ntb uz kvalitni a nebal bych se ho , ale acer a lowend to je zabijak :), FS je na tom lepe nez Acer..
bubuk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuk »

No tak už je na trhu, ale že vraj má Intel zlacňovať procesory v máji (kveten) cca -30% na model T2500.
Len ma štve ešte jedna vec, že sú tam neni 667MHz RAMky len 533. A niektoré ASUSy už majú v základe 667MHz.... Len žiadny zas nemá 2GB RAM...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

dnes bych si já teda ještě core duo nekoupil, chce to počkat chvilku až to doladí
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
bubuk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuk »

už aj HP a dokonca aj DELL majú Core Duo takže prečo nie.... načo investovať do Solo ked budúcnosť je Duo and more!!! Ja by som v dnešnej dobe výkonný notebook nekupoval bez Duo...aj ked sú neni až tak rozvinuté aplikácie ale už sa to začne sipať a to hned nástupom Windows Vista...hádam :D
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

samozřejmě, že všichni mají, by nebyly in a ostatní by se chlubili, že oni mají a jiní ne ...
stejně bych do toho nešel a motat do toho vistu ...
Elektron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Elektron »

Ha, no tak radit Aususe mezi IBM a Dell bych asi nezkousel.
Vyssi tridy Aceru no problem, urcite lepsi jak Asus, FS docela dotahuje a splha se nahoru, na to jake to byly "sroty" je dnes o dost lepsi. HPcka taky maji sve mouchy. No a mimo jine kdyz budes chtit tyto parametry u IBM nebo DELL, tak si priprav pomalu dvakrat tolik.

Jsem majitelem Aceru TM rada 8000 a IBM, Mel sem par HP a Toshibu.
Snazim se hovorit subjektivne :)
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Elektron píše:Ha, no tak radit Aususe mezi IBM a Dell bych asi nezkousel.
Vyssi tridy Aceru no problem, urcite lepsi jak Asus, FS docela dotahuje a splha se nahoru, na to jake to byly "sroty" je dnes o dost lepsi. HPcka taky maji sve mouchy. No a mimo jine kdyz budes chtit tyto parametry u IBM nebo DELL, tak si priprav pomalu dvakrat tolik.

Jsem majitelem Aceru TM rada 8000 a IBM, Mel sem par HP a Toshibu.
Snazim se hovorit subjektivne :)

Subjektivně?? Myslíš, že nám to pomůže?? :roll: Na ty FS sem se neptal jen tak, zalíbil se mi tenhle.

Nicméně tohohle ntb sem si taky všim, to jinak ani nejde. Co se funkční výbavy a HW týče tak nemam výhrady, ale mrzí mě, že Acer opustil takovej ten svuj klasickej vzhled, no ono je to teda jedno, protože ho kupovat stejně nebudu... :)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

to FS vypadá zajímavě, ale za ty love bych šel už jedině do centrina
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Já právě nevidim v centrinu žádnou výhodu, tedy pro mě. Turion má výkon dle mě dostatečný a na výdrž baterii kašlu, protože stejně všude kde bych s nim dělal sou zásuvky... aspoň dobrejch 64bitů, teda někdy možná dobrejch :)
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“