klávesnice Genius KB-21E
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
klávesnice Genius KB-21E
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo má tuto klávesnici s českými popisky? Dá se někde sehnat
? Ale originál popisky! Chtěl jsem su ji koupit z cc, ale jakmile jsem zjistil, že je bez popisků, tak jsem zapochyboval....
Naposledy upravil(a) Zbyna dne sob 21. úno 2004, 14:49, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: klávesnice Genius KB-24E
Se obávám, že tato klávesnice neexituje. Koukni sem http://www.geniusnet.com.tw/product/keyboard_line.htmZbyna píše:Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo má tuto klávesnici s českými popisky? Dá se někde sehnat? Ale originál popisky! Chtěl jsem su ji koupit z cc, ale jakmile jsem zjistil, že je bez popisků, tak jsem zapochyboval....
já mám doma KB-21e a za ty peníze - max. spokojenost, české popisky samozřejmě má a ve WinXP fungují spec. tlačítka i bez driverů
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

Re: klávesnice Genius KB-24E
má ji náš správce sítě v práci a je opravdu nádherná, ale jejda, měl jsem tam napsat odstavec ve Wordu a připadal jsem si jako nemluvně, ty černé klávesy mě nějak splývaly a já psal dvěma prsty. Fakt se na to dá zvyknout?pavel.minarik píše: já mám doma KB-21e a za ty peníze - max. spokojenost, české popisky samozřejmě má a ve WinXP fungují spec. tlačítka i bez driverů
Moc bych ji chtěl, jenže to bych pak musel změnit i monitor na stříbro i myšičku, až klekne monitor, tak to ale proběhne, je to moc hezká klávesnice
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- OXI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
V registrech se nehrab, zbytečné...OXI píše:mam dotaz, pořídil jsem si tuhle klávesku, sice zvládá jen 3 tlačítka najednou a to ještě ne všechny ale jinak je docela v poho.
Ale štve mě když zmáčknu talčítko media, tak vyskočí WMP, a já používám winamp, prej se to dá nějak přenastavit přes registry ve windowsech, a já bych rád věděl jak
http://download.microsoft.com/download/ ... 5_2Eng.exe
Microsoft IntelliType Pro 5.2 to řeší...
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jako nevim...me to pri zmacknuti vyhazuje winamp...zalezi co mas nastavenyho jako prvni program pro soubory,podle toho to otevira softOXI píše:mam dotaz, pořídil jsem si tuhle klávesku, sice zvládá jen 3 tlačítka najednou a to ještě ne všechny ale jinak je docela v poho.
Ale štve mě když zmáčknu talčítko media, tak vyskočí WMP, a já používám winamp, prej se to dá nějak přenastavit přes registry ve windowsech, a já bych rád věděl jak
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC