klávesnice Genius KB-21E

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

klávesnice Genius KB-21E

Příspěvek od Zbyna »

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo má tuto klávesnici s českými popisky? Dá se někde sehnat :? ? Ale originál popisky! Chtěl jsem su ji koupit z cc, ale jakmile jsem zjistil, že je bez popisků, tak jsem zapochyboval....
Naposledy upravil(a) Zbyna dne sob 21. úno 2004, 14:49, celkem upraveno 1 x.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: klávesnice Genius KB-24E

Příspěvek od pavel.minarik »

Zbyna píše:Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo má tuto klávesnici s českými popisky? Dá se někde sehnat :? ? Ale originál popisky! Chtěl jsem su ji koupit z cc, ale jakmile jsem zjistil, že je bez popisků, tak jsem zapochyboval....
Se obávám, že tato klávesnice neexituje. Koukni sem http://www.geniusnet.com.tw/product/keyboard_line.htm

já mám doma KB-21e a za ty peníze - max. spokojenost, české popisky samozřejmě má a ve WinXP fungují spec. tlačítka i bez driverů
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

jejda já jsem se seknul, samozřejmě žš to má být 21e!!! a odkud ji máš?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Z velkoobchodu, kde jen tak každýmu neprodaj. Musíš bejt dealer výpočetní techniky. Ale vždyť ta klávesnice se dá koupit i v supermarketech. Minimálně v Globusu a Elekrtocity jsem ji videl a urcite ji budou mit i jinde.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

no s electrocity se něco stalo..... a na czech computer je s popisky?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: klávesnice Genius KB-24E

Příspěvek od Slezman »

pavel.minarik píše: já mám doma KB-21e a za ty peníze - max. spokojenost, české popisky samozřejmě má a ve WinXP fungují spec. tlačítka i bez driverů
má ji náš správce sítě v práci a je opravdu nádherná, ale jejda, měl jsem tam napsat odstavec ve Wordu a připadal jsem si jako nemluvně, ty černé klávesy mě nějak splývaly a já psal dvěma prsty. Fakt se na to dá zvyknout?
Moc bych ji chtěl, jenže to bych pak musel změnit i monitor na stříbro i myšičku, až klekne monitor, tak to ale proběhne, je to moc hezká klávesnice
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

takže má ty české popisky, už jsem si to zjistil.... no to je to samé jakobys přecházel k bíle z černé ne? taky by ti trvalo než si zvykneš.... ja mám všechno bílé...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Já si ani zvykat nemusel, byl jsem hned nadšenej. Počítejte s tím, že jinou než s českými popiskami u nás v republice nekoupíte.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

a jak dlouho už ji používáš??? nemáš problém s tlačítky?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Už ji mám určitě dýl než rok a žádné problémy nemám. Mám ji u toho Toweru v popisu.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

takže si ji asi koupím....
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXI »

mam dotaz, pořídil jsem si tuhle klávesku, sice zvládá jen 3 tlačítka najednou a to ještě ne všechny ale jinak je docela v poho.

Ale štve mě když zmáčknu talčítko media, tak vyskočí WMP, a já používám winamp, prej se to dá nějak přenastavit přes registry ve windowsech, a já bych rád věděl jak
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

OXI píše:mam dotaz, pořídil jsem si tuhle klávesku, sice zvládá jen 3 tlačítka najednou a to ještě ne všechny ale jinak je docela v poho.

Ale štve mě když zmáčknu talčítko media, tak vyskočí WMP, a já používám winamp, prej se to dá nějak přenastavit přes registry ve windowsech, a já bych rád věděl jak
V registrech se nehrab, zbytečné...

http://download.microsoft.com/download/ ... 5_2Eng.exe

Microsoft IntelliType Pro 5.2 to řeší... :roll:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

OXI píše:mam dotaz, pořídil jsem si tuhle klávesku, sice zvládá jen 3 tlačítka najednou a to ještě ne všechny ale jinak je docela v poho.

jako nevim...me to pri zmacknuti vyhazuje winamp...zalezi co mas nastavenyho jako prvni program pro soubory,podle toho to otevira soft
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“