No, údajně opravdu šest ...elipsoid píše:No, nevim, jestli je ten pribeh nejak zvlast realisticky... A sest koncu - pokud vim, je tam jenom jeden, ale mozna se mylim.
např. i zde:
http://www.talkxbox.com/review685.html
Moderátor: Baneshee

No, údajně opravdu šest ...elipsoid píše:No, nevim, jestli je ten pribeh nejak zvlast realisticky... A sest koncu - pokud vim, je tam jenom jeden, ale mozna se mylim.

Parkrat jsem se tam byl podivat, ale na omikron jsem tam nenarazil. Ani na jejich strankach. Jeste se nekde mrknu...Maxtor píše: Presne tak.. pred casem jsem to koupil za par kacek v levnejch knihach..

JJ, carla rulezshadow píše:Finito. No, ten konec přišel trochu rychle, zřejmý zásah distributora, a hra mohla být delší. Jinak ale veliká spokojenost. Doporučuji dodívat i titulky, dá vám to 200 bonuspointů, které můžete utratit za bonusový materiál - ten je celkem bohatý - artworky a především vybrané animačky ze hry, které můžete jen shlédnout, nebo si je i zahrát - např. tu s padlými anděly, atd.
A Carla Valenti byla skvělá.

musíš normálně klikat jak zběsilej doleva a doprava .. u mě nastavená písmena "A" a "D"Jae Snack píše:Pls .. poradte ... sem ve svém bytě jak je ta vichřice přeskáču přes všechny ty lítající věci, ale nakonec se mi objeví přes obrazovku ten modrý ukazatel a já se za chvíli rozmáznu o zed ... nevím vůbec co mám dělát, poradte pls.![]()

Musíš postupně: A pak D pak zase A a pak zase DJae Snack píše:hraju to na Easy .. buším do kláves jak kulomet a nic!!! taky to mám na A+D![]()
![]()
![]()
![]()
mě s toho jebne .. sem to hrál na Normal, ale to pro mě bylo peklo ty lítací věci .. změnil sem to na Easy a vklidu až na ten konec kdy buším A+D div klávesnici nesešrotuju anic ... bum na zeď ... FAILED!!!

Nahoře máš vždy u dané věci pohyby myší, které musíš udělat. Např. pokud je nahoře pro určitý pohyb tvar písmene C, musíš myší tento tvar obtahnout. Čili různým pohybem myši můžeš udělat např. 3 různé úkony.Swat píše:Mohl by mi prosím někdo vysvětlit,jak v této hře probíhá interakce?Zatím jsem stáhnul demo a nejsem schopnej se pohnout,jen chodím po záchodech,už bych toho chlapa rád uklidil,vytřel podlahu apod.,ale nevím prostě jak.Dík.