Nechapem preo tak nadavate... Volnost pri stavani dava ovela vacsie strategicke moznosti... A teraz k urovni. Podla mna je super. V lotr 1 som dokazal dat napriklad s gondorom 4 Hard Rohan proti mne bez problemov... Sice som sa zo zaciatku zapotil, ale nebol problem. Preto uroven Brutal som milo privital... Co sa tyka obtiaznosti, za goblinov dam v pohodke brutal dwarves a naopak to viem zatial iba na hard... Ale niekto tu pisal, ze ho serie, ze obrana v 2ke nie je takou poistkou ako v jednicke... Nesuhlasim celkom.... Po prve, aj jednicka bola navrhnuta tak, ze VSETKO sa da znicit, odzubat, alebo rozbit...nech ma super akukolvek obranu... To ze Hard enemy v jednicke je sprosty a vobec nerozmysla, na zaklade toho nemozete tvrdit ze obrana bola vsetko... Staci vediet co a ako a aj maximalne obrneny hrad mate za par sekund rozbity...(Sudim podla mnohych multiplayer hier s roznymi ludmi) A to sa mi hlavne paci, ze v dvojke sa da obrana este premyslenejsie obist.... Pretoze ja nemam rad strategie, kde sa da vystavat tzv. "nedobitna pevnost" a uz mate vyhratu hru... Ved to je o nicom a taktika 0 bodov.... Prave to, ze sa v LOTR2 nemozete spoliahat na svoju obranu vidim ako velke plus, pretoze clovek musi konat a rozmyslat pocas celej hry a nie iba na zaciatku... a to ze ma niekto 10x viac straznych vezi este tiez neznamena, ze ten druhy nema sancu...Alebo, ze ked ma niekto 2x vacsiu "armadu" ze je automaticky vitaz.. A prave toto je natom super, ze ked clovek rozmysla a vyuziva rozne taktiky, staci mu ovela menej jednotiek na zdolanie supera.
Este by som chcel podotknut, ze ti co sa stazovali, ze ich super rozbije na hard alebo na brutal urovni hned na zaciatku - je to sposobene iba nespravnym postupom stavania na zaciatku... Stavanim iba bani a vezi to nikdy neuhrate... Skuste sa zamerat predovsetkym na jednotky (nie strelne) a uvidite, ze sa ten zaciatok zvladnut da
No trosku som sa rozpisal...ale berte to ako nazor na hru