LOTR : Battle for Middle Earth 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

LOTR : Battle for Middle Earth 2

Příspěvek od Thellwin »

Dnes v noci vyšlo demo na tuto hru http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10247

Stahovat můžete zde :

http://files.vgpro.com/file/9447
http://www.ggmania.com/?smsid=20878
http://www.gamershell.com/news/27978.html
http://www.nzone.com/object/nzone_bfme2_downloads.html
http://www.3dgamers.com/games/lotrbattl ... downloads/

REQUIRED SYSTEM SPEC:

- Microsoft® Windows® XP
- PC with 1.6 Ghz equivalent or higher processor
- 256 MB of system RAM
- 512 MB of system RAM for online play with 3 or more players
- 6 GB available hard disk space
- 64 MB GeForce3-class video card. The game only officially supports cards with ATI (Radeon 8500 or greater) and Nvidia chipsets, and the Intel GMA 900 and GMA 950 products. The GeForce 4 MX is not supported.
- Sound card with speakers or headphones
- Microsoft Mouse or compatible pointing device
- 56.6 Kbps or better modem for 1v1 online play
- Broadband connection for online play with 3 or more players
- DirectX 9.0c or above

Já už se k tomu dneska asi bohužel nedostanu z důvodu mé účasti na srazu :)
Goldnoob team proud member!
Vizi
Začátečník
Začátečník

parada

Příspěvek od Vizi »

sos sem a su spokojen krasne udelane i na max detail paradne hratelne co vic si prat :)
o proti 1dilu dobre vylepsene hlavne staveni budov kde se nam zachce .. uz se tesim na full :wink:
:roll:
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

tak demo super,sice ma svy chyby ale skvely :twisted:
uz se tesim na full :)
P.S. za skrety me to bavi vic,nevim proc :oops:
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Hmm, je videt, ze 2. díl bude proste jinej... Graficky je to podobny (jsou tam videt zmeny, ale neni to nic zasadního). Postavičky mi přijdou horší než v 1. dílu .. vypadaj "divně", hrozně uměle, hranatě i na nejvyšší kvalitu. Což to je o zvyk.
Horší je to s obtížností. Je mi jasny, ze je to jen demo a človek může hrat jen za trpaslíky, ale ta obtížnost nejak ulítla. Nejsem nejakej expert, ale v jedničce jsem hral proti hard oponentům desítky hodin.
Tady jsem mel problem vyhrat i na easy :oops: Což vyhrat. Hlavně přežít prvních 15 minut. Na medium se mi nepodařilo vydržet uvodní nápor a vyšší obtížnosti jsem radeji ani nezkoušel.
Pevně doufam, ze ostatní na tom budou trochu líp, to trpasličí "opevnění" nevydrží vůbec, ale vůbec nic....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Peter8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peter8 »

Diky za demo uz to sosam.
AMD Sempron 64 2500+@2320Mhz,DFI Infinity nF4X,VGA Leadtek Geforce 7600GT TDH 256MB 600/1700Mhz,RAM 1x1024MB A-Data 400@412Mhz,HDD WD 250GB 16MB SATA 2,Redstar 350W zdroj,DVD-RW LG 4167B,LG Flatron W2234S 22´,Logitech Z-2300,Wi-fi 1536kb/s/256kb/s - day 4000kb/s/1024kb/s - night =HL.NET
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Přijde mě to hrozné!!!

Příspěvek od matysbrno »

Jsme hrozně sklamaný.Zaprvé to už s lotrem nemá moc společného.Jasně je vidět, že se snaží zapůsobit na děti a rodiny s dětmi(je jasné kdo nejvíc utrácí za hry) grafika taky není tak skvělá jak se čekalo(mám vše na max) dokonce bych řekl, že to tvořili programátoři co dělali Warcraft.Mrzí mě,že při stavění budov musím mít postavu.To že jsem v jedničce klikl a postavila se budova bylo supr.Hra měla větší spád.Některé postavy hlavně ti PUL- obři to je snad žert ne?Jediné co je špičkové jsou zvuky,ikdyž i ty mě připadají že jsou některé přetažené z Warcraft.

Atmosféra mě přišla oproti jedničce oničem.Takové nemastné neslané.Vůbec mě to nevtáhlo do křesla.Není v tom téměř žádné napětí.Vše se točí okolo peněz a stavění.

1500-2000 za to rozhodně nedám.Opět se asi jen ždíme z vyždímaného.Jestli takhle bude vypadat finální verze tak teda potěž. :(
Zde prosím reaguji na DEMO,které navíc porovnávám s jedničkou LOTRem.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

grafika uplne plne detaily ale tie tiene ako vyzeraju... :blee: humus
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ono to bude asi (doufám) o zvyku..
Když vylezl LOTR1, tak jsem byl nesvuj ze stavení na predem určenych bodech - asi jsem na to i nadával. Dneska nadávám, že můžu stavet baráky všude :oops:
Co mi ale vadí - je nemožnost vycházet ze zabezpečeny obrany. V LOTR1 se upgradovanej hrad ubranil bez vetších zásahů a človek mohl i na nejvyyší obtížnost pít kafe a mlatit to kdekoliv, tady kafe stydne a já nevim kam dřív skočit a kde dřív branit, k utoku se dostanu uplne nahodou :)
Ale je to jen demo, trpaslici treba neumí ... jiná rasa na tom bude snad líp.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem s k tomu konečně dostal (po 14 dnech, ale já jsem se mezitím nějak moc zažral do prvního dílu :) )

Obtížnost je suxxx. Fakt jsem to nedával, tohle chlapci trochu přehnali. Já jsem měl sotva postavných pár budov a už mi tam pobíhala cizí armáda a to i na nejlhečí obtížnost. Rozdíl mezi jedničkou a dvojkou je velkej. Grafika mi přijde stejná, nároky budu asi taky podobný. Možnost stavět budovy tam kde chci jsem docela přivítal, je lepší mít možnost výběru, ale systém z jedničky má taky něco do sebe. A to je asi tak všechno, ta obtížnost mě fakt znechutila, holt nejsem žádnej vytvrdlej stratég a tak to za chvíli zase letělo ven. Aspoň jsem si vylepšil měsíční download o cca 1.4 GB ... imho už je to jenom parazitování na jméně LOTR.
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Sentenced píše:V LOTR1 se upgradovanej hrad ubranil bez vetších zásahů a človek mohl i na nejvyyší obtížnost pít kafe a mlatit to kdekoliv
No asi ti pridem pred hradby s Isengardom a s jeho minou,a jednym tahom prides o stvrtinu opevnenia :roll:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Axis: V tomhle trheadu je to sice uplne OT, ale jasne - mina v LOTR mela silnou učinnost, pokud si se s ním ovšem k tomu hradu dostal :lol:

Problem LOTR2 bude v tom, že hradby se daji rozbit mečem a to velmi snadno, přijde mi to trapny a hra me kvuli tomu dost nebaví, což me mrzí. Lotr hraju uz dlouho a po LAN jeste dlouho hrat budu, jak to bude s LOTR2 ukáže čas.

Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Nechapem preo tak nadavate... Volnost pri stavani dava ovela vacsie strategicke moznosti... A teraz k urovni. Podla mna je super. V lotr 1 som dokazal dat napriklad s gondorom 4 Hard Rohan proti mne bez problemov... Sice som sa zo zaciatku zapotil, ale nebol problem. Preto uroven Brutal som milo privital... Co sa tyka obtiaznosti, za goblinov dam v pohodke brutal dwarves a naopak to viem zatial iba na hard... Ale niekto tu pisal, ze ho serie, ze obrana v 2ke nie je takou poistkou ako v jednicke... Nesuhlasim celkom.... Po prve, aj jednicka bola navrhnuta tak, ze VSETKO sa da znicit, odzubat, alebo rozbit...nech ma super akukolvek obranu... To ze Hard enemy v jednicke je sprosty a vobec nerozmysla, na zaklade toho nemozete tvrdit ze obrana bola vsetko... Staci vediet co a ako a aj maximalne obrneny hrad mate za par sekund rozbity...(Sudim podla mnohych multiplayer hier s roznymi ludmi) A to sa mi hlavne paci, ze v dvojke sa da obrana este premyslenejsie obist.... Pretoze ja nemam rad strategie, kde sa da vystavat tzv. "nedobitna pevnost" a uz mate vyhratu hru... Ved to je o nicom a taktika 0 bodov.... Prave to, ze sa v LOTR2 nemozete spoliahat na svoju obranu vidim ako velke plus, pretoze clovek musi konat a rozmyslat pocas celej hry a nie iba na zaciatku... a to ze ma niekto 10x viac straznych vezi este tiez neznamena, ze ten druhy nema sancu...Alebo, ze ked ma niekto 2x vacsiu "armadu" ze je automaticky vitaz.. A prave toto je natom super, ze ked clovek rozmysla a vyuziva rozne taktiky, staci mu ovela menej jednotiek na zdolanie supera.
Este by som chcel podotknut, ze ti co sa stazovali, ze ich super rozbije na hard alebo na brutal urovni hned na zaciatku - je to sposobene iba nespravnym postupom stavania na zaciatku... Stavanim iba bani a vezi to nikdy neuhrate... Skuste sa zamerat predovsetkym na jednotky (nie strelne) a uvidite, ze sa ten zaciatok zvladnut da :wink:
No trosku som sa rozpisal...ale berte to ako nazor na hru :-D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tady se naše nazory rozcházeji - ale proč ne - nikde neni psáno, že se každymu musí líbit stejnej styl hry.
Me se práve na jedničce líbilo (mluvim o hře proti AI - nikoliv multiplayer), že pokud mel človek za gondor slušnou obranu, nemusel se o ní dál bát a venoval se hlavne dobívání uzemí...

Ve dvojce (soudim podle dema) to tak nebude a obrana sama o sobe nepřežije ani utok PC na easy obtížnost a to me sere. Chci se u hry hlavne bavit a ne se stresovat, kde zas prohrávám. Doufam, ze Men of the West budou mit silnejši obranu než Dwarves, jinak jsem asi v haj*lu.

LOTR2 by mel jít do obchodů každým dnem, takže uvidíme, už se dost těšim.

Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

aj ja sa uz tesim, v obchodoch cakajte 2.3.
No neviem, ale stale sa mi zda ze ty sa snazis spolahnut v LOTR2 ciste na veze... to jednoducho nepojde....Neviem, ale na easy predsa nie je ziaden problem... Zopar vezi s upgradeom, v nich jeden batalion strelcov... v baniach zo 2 bataliony sekacikov :) a jednu jazdu a opevneny hrad. +1 hrdina v obrane... Takto si nepriatel ani na medium ani len nepipne... Pri vyssich obtiaznostiach uz treba viac kombinovat, pouzivat obranne formacie a s hrdinmi "byt v pohybe"..Ale vsetko sa da... :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

zatim jsou moje dojmy velmi podobne tem sentovych. je to jako 1, ale zda se, ze prvni dil ani tato 2 neprekona. a ten staveci behac, pripadne kouzlo zemetresu, to je teda opravdu velmi zvlastni. Uvidime, rozebereme ;).
---
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

No oficálně vychází 3.2. ale v JRC už to dostali a pokud jste stálý zákazník s kartou -15%,volali vám už včera jako mě :-D
Zatim jsem zkoušel večer bitvu o prsten a po trochu chaotickým začátku kdy jsem pochopil princip mě to začlo bavit, jsou tu staří známí jako Theoden, Boromir, Gandalf atd.
V kampani jsem hrál zatim jen tři kola, vesměs bráníte s Elfama svoje území nebo zabíráte jiný :) , pomocníkem je tu zástupce trpaslíků jakožto hrdina, začínám si zvykat na Elfské hrdiny...Haju na medium a myslim že obrana neni tak hrozná jak se zdálo z dema, i když je fakt že demo bylo jen za trpaslíky..Mám princip postavit tři farmy,u ní aspoň dvě věže a tak dvě jednotky s fontánkou a pak vylepšuju a vylepšuju...nepřítel se zatim orientoval hlavně na farmy a pevnost nechával v klidu...
Dneska hodlám zkusit vytvořit vlastního hrdinu, uvidíme ale zatim mě to celkem baví i když jsem se bál podle toho co tu proběhlo....
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 tom01: No dal si mi novou naději, tohle jsem tak nejak očekával, ze obrana byla "špatná" za trpaslíky a jiny rasy na tom budou líp, nedovedl jsem si představit, že hrače hodí do toho co bylo v demu...

V JRC mi bylo řečeno, že až po 3.2., tak vyčkává, tech par dní me nevytrhne, porad mam trochu strach aby ta obtížnost nebyla jak v demu, to by me proste nebavilo.

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Neni tu sice princip z jedničky kdy byl od začátku hrad a za chvilku v poho bránitelnej, ale zase je tu možnost stavět kdekoli - to dává výhodu rozset několik farem po mapě, držet u nich nepřátele a v týlu zatim postavit zeď nebo opevnění s několika věžemi a už je to solidní obrana, jen ne proti těm dementním pavoukům a některým skřetům, ale přeleze jich tak 5% zbytek stačí uklidit věže :)

Nevim samozřejmě jak to bude v dalších fázích hry nebo na nejvyšší obtížnost...ale logicky asi bude přituhovat
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Recenze na doupe.cz ZDE

A obtížnost je tam v závěrečném shrnutí dokonce označena jako lehká :)
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

v pátek sem začal hrát jedničku a chytla mě hned... začal sme jí hrát s kámošema po lan a ještě sem ani nehrál kampań a už je tu hned dvojka :) docela sem zvědavej jaký to bude v té dvojce kde budu moct stavět kdekoliv....

můžu říct, že s Gandalfem je to sranda... :) zatim hraju jen za Gordory a poznávam pomalu další rasy.....

ale i tak se těšim na dvojku a počkam si ještě pár dní na plnou, demo ani tahat nebudu...

rád bych se zeptal, jestli ve dvojce je více vylepšení než v jedničce, na muj v kus se mi zdá, že je tam moc málo vylepšení jednotek a všeho....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“