Nejlepsi chlazeni na 6600GT?
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Meridius
- Středně pokročilý

-
nechápu, co se tu řeší....jediný, co na 6600 GT do AGP narve za slušný peníze je Zalman http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29998 nebo jeho neceloměděná verze a nebo jeho kopie od Primecooler. Fakt myslím, že se to tady řešilo už xkrát, ale pokud nejde o prachy, tak si udělej vodníka. To je bezpečně nejlepší chlazení na 6600GT do AGP.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak abych to trosku shrnul, o penize mi taky samozrejme jde jako kazdymu prumernymu cloveku v tyhle republice
, ale pravda je, ze jsem to neuved v puvodnim dotazu.
O tomhle vetraku jsem se dozvedel nedavno, ale podle ceny jsem usoudil, ze je to zbytecne drahy a tichej mi taky zrovna moc neprijde.
No nakonec asi pujdu do toho Primecooleru Al-Cu, kdyz jsem se mrknul na ten test, tak mi prisel jako nejlepsi s pomerem cena/vykon a je i dost tichej.
O tomhle vetraku jsem se dozvedel nedavno, ale podle ceny jsem usoudil, ze je to zbytecne drahy a tichej mi taky zrovna moc neprijde.
No nakonec asi pujdu do toho Primecooleru Al-Cu, kdyz jsem se mrknul na ten test, tak mi prisel jako nejlepsi s pomerem cena/vykon a je i dost tichej.
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- BodyZ
- Začátečník

V popisu nemas uplne spatnej komp a tady resis naky 2 kila rozdil. Zalman je kazdopadne jistota, ale ten primecooler neni uplne nejhorsi. Otazka je, jesli ten chladic v testu bude stejnej jako koupis ty, u zalmana bych se toho tolik neobaval. Proste neni kus jako kus.
CASE: EA WINGS
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Njn sou to volovemedas píše:nevím jak to bude spolu souhlasit ty nové (chladiče) výrobce chladičů se dívá spíš dobředu na nové karty a ne na ty naše 6600 .........
ale na 1800.......1900.......7800....7900.atd
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: