Dva PC

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dva PC

Příspěvek od KalaShniK »

doma mam dva pocitace, z toho na jednom je internet.chcel som aby mi siel na oboch internet a nejak sa mi to podarilo, ale nemozem sa pripajat na ftp servre a na icq,skype a pod.mam zosietovane pocitace a pouzivam program WinProxy...nevie niekto poradit co mam spravit aby slo na druhom PC vsetko, vratane ICQ a pod.??
goliath
Nováček
Nováček

Re: Dva PC

Příspěvek od goliath »

KalaShniK píše:doma mam dva pocitace, z toho na jednom je internet.chcel som aby mi siel na oboch internet a nejak sa mi to podarilo, ale nemozem sa pripajat na ftp servre a na icq,skype a pod.mam zosietovane pocitace a pouzivam program WinProxy...nevie niekto poradit co mam spravit aby slo na druhom PC vsetko, vratane ICQ a pod.??
Zkus ProxyPlus... Přes WinProxy to taky blblo... Přes PPlus se mi podařilo nastavit uplně všechno , na ICQ na druhém PC doporučuji Mirandu IM, když dáš připojit přes SOCKS, tak to jede v pohodě, rychle, nepadavě... Už mi to takhle funguje přes 3/4 roku a bez problémů...

EDIT : http://www.proxyplus.cz/

Podle manuálu to nastavíš do funkčnosti za pár minutek :-) Kdyby něco, tak se klidně poptej :-) Už jsem to nastavoval asi 3x (ne, že by kleklo ProxyPlus, ale za těch 3/4 roku jsem 3x reinstaloval OS :-) )
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

dobre dakujem za radu...
a teraz potrebujem dalsiu...nevjem co som spravil ale zrazu sa nemozem pomocou TotalCommanderu ani pomocou sieti vo win dostat na druhy PC...prosim vypis tu vsetko co je potrebne aby mi to islo....ja potom odpisem v com bol problem...dik :D
goliath
Nováček
Nováček

Příspěvek od goliath »

KalaShniK píše:dobre dakujem za radu...
a teraz potrebujem dalsiu...nevjem co som spravil ale zrazu sa nemozem pomocou TotalCommanderu ani pomocou sieti vo win dostat na druhy PC...prosim vypis tu vsetko co je potrebne aby mi to islo....ja potom odpisem v com bol problem...dik :D
Počkej, to už jedeš na ProxyPlus?
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

ano a WinProxy mam zmazat alebo moze byt v jednom PC aj WinProxy aj Proxy+?
goliath
Nováček
Nováček

Příspěvek od goliath »

KalaShniK píše:ano a WinProxy mam zmazat alebo moze byt v jednom PC aj WinProxy aj Proxy+?
No tak přirozeně je pitomost, aby se ti na PC flákaly DVA proxy servery, bo z toho druhýho PC se stejně připojuješ jen na jeden z nich :-) Čili WinProxy bych smáznul :-)
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

a co je lepsie?WinProxy alebo Proxy+(a co je vyhodou toho lepsieho)?
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

a dalej-spustil som Proxy+ a brat sa z druheho PC uz vobec nevie pripojit na internet!
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“