Dva PC
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dva PC
doma mam dva pocitace, z toho na jednom je internet.chcel som aby mi siel na oboch internet a nejak sa mi to podarilo, ale nemozem sa pripajat na ftp servre a na icq,skype a pod.mam zosietovane pocitace a pouzivam program WinProxy...nevie niekto poradit co mam spravit aby slo na druhom PC vsetko, vratane ICQ a pod.??
- goliath
- Nováček

-
Re: Dva PC
Zkus ProxyPlus... Přes WinProxy to taky blblo... Přes PPlus se mi podařilo nastavit uplně všechno , na ICQ na druhém PC doporučuji Mirandu IM, když dáš připojit přes SOCKS, tak to jede v pohodě, rychle, nepadavě... Už mi to takhle funguje přes 3/4 roku a bez problémů...KalaShniK píše:doma mam dva pocitace, z toho na jednom je internet.chcel som aby mi siel na oboch internet a nejak sa mi to podarilo, ale nemozem sa pripajat na ftp servre a na icq,skype a pod.mam zosietovane pocitace a pouzivam program WinProxy...nevie niekto poradit co mam spravit aby slo na druhom PC vsetko, vratane ICQ a pod.??
EDIT : http://www.proxyplus.cz/
Podle manuálu to nastavíš do funkčnosti za pár minutek
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- goliath
- Nováček

-
Počkej, to už jedeš na ProxyPlus?KalaShniK píše:dobre dakujem za radu...
a teraz potrebujem dalsiu...nevjem co som spravil ale zrazu sa nemozem pomocou TotalCommanderu ani pomocou sieti vo win dostat na druhy PC...prosim vypis tu vsetko co je potrebne aby mi to islo....ja potom odpisem v com bol problem...dik
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- goliath
- Nováček

-
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: