Dobrej.Můj brácha má notebok Dell Latitude C610.
Je to stašího data ale funguje a jsme za něj rádi.
Můj dotaz spočívá v kravině ale i tak se tady optám.
Možná budu vypadat jako největší blb ale zeptám se.
No osprachoval jsem se měl jsem mokré vlasy.Jenže jaksi jsme je asi nějak moc neosušil.Když jsem rozklapnul notebok,zapnul a nastartovaly Windows nahnul jsem se a z vlasů mě steklo trochu vody z vlasů ano na notebook.
Takže troška vody byla na klávesnici a ve jejím okolí něco steklo asi i pod klávesy.A bylo něco i na boku kde je žebrování a je tam chlazení tak možná i na něj to steklo.Vypnu jsem ho odpojil od zásuvky a nechal 2dny schnout a pak zapnul.Notebok se tváří dobrý.ALe je bratra kdyby se mu něco stalo zabije mě a už mě nikdy nic svýho nepůjčí.Jak poznám na chování noteboku jestly se voda dostala kam neměla?
Moc elektronice nerozumím že bych ho rozebral a kouknul se ale asi bych nevěděl co a jak.....
Jinak kdy poznáme v budoucnu že se má enchat vyčistit a promazat větrák?
Díky moc.
Voda a notebook.A čištění chlazení.
Moderátor: Don
- Jirka985
- Nováček
-
- Jirka985
- Nováček
-
Viděl jsem a přečet jsem.Moc mě to nepomohlo všichni tam kvákají jo to máš dobrý.
Mě zajimá můj konkrétní případ.A nejvíc to jak poznám kdyby se voda dovnitř dostala kam se dostat neměla co by to udělalo.Nebo dělalo?
Jinak po tom co jsem na něm měl vodu jsme to otřel ubrouskem ajak říkám dva dny nechal.Pak zapnul a běží.Bratr byl zrovna u příbuznejch tak nic nezjistil.
Mě zajimá můj konkrétní případ.A nejvíc to jak poznám kdyby se voda dovnitř dostala kam se dostat neměla co by to udělalo.Nebo dělalo?
Jinak po tom co jsem na něm měl vodu jsme to otřel ubrouskem ajak říkám dva dny nechal.Pak zapnul a běží.Bratr byl zrovna u příbuznejch tak nic nezjistil.
- Stepa
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
"kdyby" se ti voda dostala dovnitr a neco spachala tak uz by to delalo problemy nez si ho vypnul.....o oxidaci se asi bavit nebudeme,protoze to je nepatrny mnozstvi a hned se to odparilo,nehlede na to ze pod klavesku se to asi nedostalo a do ni taky asi ne(proti malemu mnozstvi vody to maj vetsinou opatreny).....takze bych to nehrotil a nouta pouzival vesele dal
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- corrado
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- canadian
- Nováček
-
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: