Voda a notebook.A čištění chlazení.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jirka985
Nováček
Nováček

Voda a notebook.A čištění chlazení.

Příspěvek od Jirka985 »

Dobrej.Můj brácha má notebok Dell Latitude C610.
Je to stašího data ale funguje a jsme za něj rádi.
Můj dotaz spočívá v kravině ale i tak se tady optám.
Možná budu vypadat jako největší blb ale zeptám se.
No osprachoval jsem se měl jsem mokré vlasy.Jenže jaksi jsme je asi nějak moc neosušil.Když jsem rozklapnul notebok,zapnul a nastartovaly Windows nahnul jsem se a z vlasů mě steklo trochu vody z vlasů ano na notebook.
Takže troška vody byla na klávesnici a ve jejím okolí něco steklo asi i pod klávesy.A bylo něco i na boku kde je žebrování a je tam chlazení tak možná i na něj to steklo.Vypnu jsem ho odpojil od zásuvky a nechal 2dny schnout a pak zapnul.Notebok se tváří dobrý.ALe je bratra kdyby se mu něco stalo zabije mě a už mě nikdy nic svýho nepůjčí.Jak poznám na chování noteboku jestly se voda dostala kam neměla?
Moc elektronice nerozumím že bych ho rozebral a kouknul se ale asi bych nevěděl co a jak.....
Jinak kdy poznáme v budoucnu že se má enchat vyčistit a promazat větrák?
Díky moc.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

No, něco podobného tady již někdo řešil. Podivej se na příspěvek z 20.01.2006 pod názvem "Otci jsem nechtěne asi poškodil notebook.Prosím o radu" :wink: :wink: :wink:

//edit prf.KuBA - Link.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Jirka985
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jirka985 »

Viděl jsem a přečet jsem.Moc mě to nepomohlo všichni tam kvákají jo to máš dobrý.
Mě zajimá můj konkrétní případ.A nejvíc to jak poznám kdyby se voda dovnitř dostala kam se dostat neměla co by to udělalo.Nebo dělalo?
Jinak po tom co jsem na něm měl vodu jsme to otřel ubrouskem ajak říkám dva dny nechal.Pak zapnul a běží.Bratr byl zrovna u příbuznejch tak nic nezjistil.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

"kdyby" se ti voda dostala dovnitr a neco spachala tak uz by to delalo problemy nez si ho vypnul.....o oxidaci se asi bavit nebudeme,protoze to je nepatrny mnozstvi a hned se to odparilo,nehlede na to ze pod klavesku se to asi nedostalo a do ni taky asi ne(proti malemu mnozstvi vody to maj vetsinou opatreny).....takze bych to nehrotil a nouta pouzival vesele dal :wink:
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
corrado
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corrado »

fotroj se taky kdysi podarilo nalit kafe do nb tak jsem ho kuchnul nechal vyschnout vystrikal kontaktolem a frcel v poho dokud mu ho nepotahli :-D
NB Acer ASPIRE 1510
canadian
Nováček
Nováček

Příspěvek od canadian »

Stepa píše:.....o oxidaci se asi bavit nebudeme,protoze to je nepatrny mnozstvi a hned se to odparilo
oxidaci ti způsobí i pára :wink:
i am Canadian
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

rozhodne se niceho neboj, DELL je dost kvalitni ntb, ma folie odtesneni atd, kdyby tomu ntb neco bylo tak to hned poznas, vubec to neres a uzivej si ho dal
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“