Dobrý den,
Mam Motherboard LanParty UT nF4 Ultra-D, používám integrovanou zvukovku a zničeho nic mi přestal fungovat zvuk. Neuvědomuji si, že bych něco přenastavil nebo tak. Když spustim Win Media Player a chci něco přehrát, tak vyhlásí chybu : "Windows Media Player cannot play the file because there might be a problem with your sound or video device. Try installing an updated device driver."
Atd. zvuk nefunguje všude a v žádném programu.
Ovladače jsem již zkoušel přeinstalovat...
Děkuji všem za pomoc
Nejde zvuk
- Tony87
- Nováček

-
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Len tak znicoho-nic ti to nemohlo prestat fungovat... unieco si musel urobit
! updatni drivere zvukovky
...mozno si si ju niecim nadobro odpalil
(nejdu to ani zvuky vo Win??? (startup sound,...))
...mozno si si ju niecim nadobro odpalil
(nejdu to ani zvuky vo Win??? (startup sound,...))
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
- Tony87
- Nováček

-
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vo Windowsoch je aj nemozne mozne

IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
- Lojzo66
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A cirou nahodou si netaktoval?
Me se tohle stalo pri taktovani.. (nejela mi dokonce ani sitovka)
Zkousel jsem preinstalovat windows, ale to nepomohlo.. Pomohlo az kdyz jsem PC rozebral a zase dal dohormady.. Hlavne mrkni na vsechny jumpry na desce.. Jestli jsou na svych mistech a pevne "usazene"
A doporucuju clear CMOS.

Navic ta hlaska znamena, ze system nemuze najit zadny hardware, ktery by zvuk prehral.. Jinak receno zvukovka neexistuje. Je to chyba hardwaru a ne softwaru. Takze preinstalovanim ovladacu si nepomuzes. Radim rozebrat slozit a clear CMOS.
Me se tohle stalo pri taktovani.. (nejela mi dokonce ani sitovka)
Zkousel jsem preinstalovat windows, ale to nepomohlo.. Pomohlo az kdyz jsem PC rozebral a zase dal dohormady.. Hlavne mrkni na vsechny jumpry na desce.. Jestli jsou na svych mistech a pevne "usazene"
A doporucuju clear CMOS.
Kdyz mu to jelo a uz nejede, tak to zrejme nebude tim, ze by to mel repro ve spatne dire.Lojzo66 píše:pozri si ci to je dobre zapojene a ci mas k tomu nainstalovane ovladace
inak viac ti neporadim
Navic ta hlaska znamena, ze system nemuze najit zadny hardware, ktery by zvuk prehral.. Jinak receno zvukovka neexistuje. Je to chyba hardwaru a ne softwaru. Takze preinstalovanim ovladacu si nepomuzes. Radim rozebrat slozit a clear CMOS.