Nejde zvuk

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Tony87
Nováček
Nováček

Nejde zvuk

Příspěvek od Tony87 »

Dobrý den,

Mam Motherboard LanParty UT nF4 Ultra-D, používám integrovanou zvukovku a zničeho nic mi přestal fungovat zvuk. Neuvědomuji si, že bych něco přenastavil nebo tak. Když spustim Win Media Player a chci něco přehrát, tak vyhlásí chybu : "Windows Media Player cannot play the file because there might be a problem with your sound or video device. Try installing an updated device driver."

Atd. zvuk nefunguje všude a v žádném programu.
Ovladače jsem již zkoušel přeinstalovat...

Děkuji všem za pomoc
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Len tak znicoho-nic ti to nemohlo prestat fungovat... unieco si musel urobit :twisted: ! updatni drivere zvukovky
...mozno si si ju niecim nadobro odpalil :roll:

(nejdu to ani zvuky vo Win??? (startup sound,...))
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
Tony87
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tony87 »

Nejde nic...
Odpalil? Integrovanou kartu na základní desce? To opravdu netušim, jak by se mi to povedlo :wink:
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Vo Windowsoch je aj nemozne mozne :lock: :down:
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
Lojzo66
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lojzo66 »

pozri si ci to je dobre zapojene a ci mas k tomu nainstalovane ovladace
inak viac ti neporadim :evil:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

A cirou nahodou si netaktoval?
Me se tohle stalo pri taktovani.. (nejela mi dokonce ani sitovka)
Zkousel jsem preinstalovat windows, ale to nepomohlo.. Pomohlo az kdyz jsem PC rozebral a zase dal dohormady.. Hlavne mrkni na vsechny jumpry na desce.. Jestli jsou na svych mistech a pevne "usazene"
A doporucuju clear CMOS.
Lojzo66 píše:pozri si ci to je dobre zapojene a ci mas k tomu nainstalovane ovladace
inak viac ti neporadim :evil:
Kdyz mu to jelo a uz nejede, tak to zrejme nebude tim, ze by to mel repro ve spatne dire. :baa:
Navic ta hlaska znamena, ze system nemuze najit zadny hardware, ktery by zvuk prehral.. Jinak receno zvukovka neexistuje. Je to chyba hardwaru a ne softwaru. Takze preinstalovanim ovladacu si nepomuzes. Radim rozebrat slozit a clear CMOS.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“