LG GSA-4166B

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

no tak staci aby ji nejaky uzivatel rozdelal, a pokud ma vnitrnosti stejny jako 4166 tak ani recenze nema cenu. Testy si muze udelat kazdy sam.
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Mám taký problémik..... LG 4166B kupovaná ako Retail verzia. Používam ju cca 1 mesiac všetky CD/DVD (páli) OK ale niekedy pri čítaní CD/DVD dosť nepríjemne a hlAsito niečo v nej puká !
Má niekdo podobné skúsenosti ?? Vopred DAKUJEM !
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

definuj lepe slovo puká....nevim jestli to po slovensky co po cesky :wink:
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Praská..... mám pocit akoby načítalo a skočilo a zase to isté.....
Extraboy
Začátečník
Začátečník

PLEAS HELP !!!!!!!

Příspěvek od Extraboy »

Nazdar mám taký zvláštny problémik.... Napalujem cez Nero z vylapovačky ASUS 1608P na LG 4166B a vždy asi po 5-6 minútach mi to vyhodí hlášku error readin data !!!!! Pritom CD je úplne nepoškodené napalované na LG 4166B ! Ked dám to isté napalovať opačne čiže z LG4166B na Asus 1608P je to OK !

PLEAS HELP !!!!!!!
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tohle mi delala jedna combo mechanika ze ktere to melo cist, kdyz jsem ji vymenil za jinou bylo vse OK. Ta byla v haji uz podle testu rychlosti cteni. Takze asi nestihala tak rychle cist jak by nero potreboval aby zaplnil buffer
Peterer
Začátečník
Začátečník

Re: PLEAS HELP !!!!!!!

Příspěvek od Peterer »

Extraboy píše:Nazdar mám taký zvláštny problémik.... Napalujem cez Nero z vylapovačky ASUS 1608P na LG 4166B a vždy asi po 5-6 minútach mi to vyhodí hlášku error readin data !!!!! Pritom CD je úplne nepoškodené napalované na LG 4166B ! Ked dám to isté napalovať opačne čiže z LG4166B na Asus 1608P je to OK !

PLEAS HELP !!!!!!!
Nevypaluj za letu z mechaniky, ale pal z image na disku.
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No to je sice taky řešení, ale dost zdlouhavé pálení. Ještě, jak máš ty mechaniky zapojeny na kšandách? Že by nestihal jen řadič a ne mechanika.
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Spoléhat se, že médium půjde vpohodě přečíst a mechanika stačí dodávat data je velké riziko, hlavně u DVD !!!
Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by pálil za letu - on the fly.
A navíc v době DVD se většinou pálí několik image CD na DVD...
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Prepojené ich mám asi najdrahším kábolm 80 žilovým značky AKASA (medení) !!! Master-Slave !
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No, tak je zkus napojit kazdou na jinou ksandu. Muze byt problem prave v tom ze jsou na jedne. Jinak jak psal Peterer: ja palim v klidu za letu z DVD na DVD, a uplne v pohode. Ted tak vetsinou jedu z LG 4166 na druhou 4166 ktery jsou kazda na jine ksande a v klidu.
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

To: Z. Sveda: A kolik máš Burn Proof zásahů ? Nebo ti proběhne pálení souvisle ?
Pokud bude mít Extraboy problémy s rychlostí přenosu dat, tak řešením je ten image.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

taky vlastním tuto pekárnu a zatím mi upekla to co sem potřeboval, takže spokojenost! ani sem netušil, že sou na ni tak příznivý recenze :wink:
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem konecne taky vyzkousel lightscribe. Prvni kresleni v pohode, ale mohlo by byt vyraznejsi. Po druhym vyraznejsi, po tretim jeste vic, ale uz se tam objevily soustredne kruznice. Delal jsem to v Nero Cover Designer. Jak a co nejlip nastavit na obrazku aby byl uz na prvni zapis co nejvyraznejsi? tedy nejvyraznejsi i v normalu jako obrazek? Ted zkusim udelat obrazek na kterym jsem dal maximalni nasyceni, coz normal vypadalo hodne vyrazne, tak uvidim.
JURASEK
Nováček
Nováček

problem...

Příspěvek od JURASEK »

Mam problem, je to jiz dlouho co jsem si koupil tuto mechaniku,ale ted mam mensi problem...Pujcil jsem si z pujcovny film na DVD a strcim ho do komplu a ona ho proste nenajde,chvili nacita a pak to vzda a nic to nenapise...proste kdyz v tomtu pocitaci kliknu na DVD-ROM tak to napise at vlozi disk DVD-ROM...co stim prosim??Ale normalni prepaleny DVDcka to v pohode prehraje...dekuji mockrat za odpoved:o)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Na některý chráněný video dvd je nutno použít nejnovější firmware, který tuto chybu odstraňuje.
Bathory
Jajjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem...

Příspěvek od Jajjun »

JURASEK píše:Mam problem, je to jiz dlouho co jsem si koupil tuto mechaniku,ale ted mam mensi problem...Pujcil jsem si z pujcovny film na DVD a strcim ho do komplu a ona ho proste nenajde,chvili nacita a pak to vzda a nic to nenapise...proste kdyz v tomtu pocitaci kliknu na DVD-ROM tak to napise at vlozi disk DVD-ROM...co stim prosim??Ale normalni prepaleny DVDcka to v pohode prehraje...dekuji mockrat za odpoved:o)
To mi dělalo taky, tak jsem tam nahrál 1.2 firmware a potom už to šlo v pohodě. Ale za týden mi to zase nečetlo DVD9. Tak jsem to hodil na reklamaci. Uznali a teď mám novou.

A jak tu někdo psal, že mu to v ní praská, tak mě taky, ale jen při čtení/výpalu CD. Jinak ne. Zaletu vypaluji, ale jen když z 4166B nechám číst a svou Lite-On nechám vypalovat.
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
Prerovak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Prerovak »

HI mam pls problem:) a tak doufam ze mi nekdo poradi :)

mam LG 4166 a jaksi mi prestala vypalovat na CD Verbatim :(

DVD mi vypaluje na VSE
ale CD mi pali jen na Imation Verbatim CD vubec vypalovacka nedetekuje :(

PLS poradte diky moc
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Zkus přehrát novější firmware.
Bathory
Prerovak