LG GSA-4166B
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Extraboy
- Začátečník

- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Extraboy
- Začátečník

- Extraboy
- Začátečník

PLEAS HELP !!!!!!!
Nazdar mám taký zvláštny problémik.... Napalujem cez Nero z vylapovačky ASUS 1608P na LG 4166B a vždy asi po 5-6 minútach mi to vyhodí hlášku error readin data !!!!! Pritom CD je úplne nepoškodené napalované na LG 4166B ! Ked dám to isté napalovať opačne čiže z LG4166B na Asus 1608P je to OK !
PLEAS HELP !!!!!!!
PLEAS HELP !!!!!!!
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Peterer
- Začátečník

Re: PLEAS HELP !!!!!!!
Nevypaluj za letu z mechaniky, ale pal z image na disku.Extraboy píše:Nazdar mám taký zvláštny problémik.... Napalujem cez Nero z vylapovačky ASUS 1608P na LG 4166B a vždy asi po 5-6 minútach mi to vyhodí hlášku error readin data !!!!! Pritom CD je úplne nepoškodené napalované na LG 4166B ! Ked dám to isté napalovať opačne čiže z LG4166B na Asus 1608P je to OK !
PLEAS HELP !!!!!!!
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Peterer
- Začátečník

Spoléhat se, že médium půjde vpohodě přečíst a mechanika stačí dodávat data je velké riziko, hlavně u DVD !!!
Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by pálil za letu - on the fly.
A navíc v době DVD se většinou pálí několik image CD na DVD...
Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by pálil za letu - on the fly.
A navíc v době DVD se většinou pálí několik image CD na DVD...
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
- Extraboy
- Začátečník

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Peterer
- Začátečník

- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky vlastním tuto pekárnu a zatím mi upekla to co sem potřeboval, takže spokojenost! ani sem netušil, že sou na ni tak příznivý recenze 
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem konecne taky vyzkousel lightscribe. Prvni kresleni v pohode, ale mohlo by byt vyraznejsi. Po druhym vyraznejsi, po tretim jeste vic, ale uz se tam objevily soustredne kruznice. Delal jsem to v Nero Cover Designer. Jak a co nejlip nastavit na obrazku aby byl uz na prvni zapis co nejvyraznejsi? tedy nejvyraznejsi i v normalu jako obrazek? Ted zkusim udelat obrazek na kterym jsem dal maximalni nasyceni, coz normal vypadalo hodne vyrazne, tak uvidim.
- JURASEK
- Nováček

-
problem...
Mam problem, je to jiz dlouho co jsem si koupil tuto mechaniku,ale ted mam mensi problem...Pujcil jsem si z pujcovny film na DVD a strcim ho do komplu a ona ho proste nenajde,chvili nacita a pak to vzda a nic to nenapise...proste kdyz v tomtu pocitaci kliknu na DVD-ROM tak to napise at vlozi disk DVD-ROM...co stim prosim??Ale normalni prepaleny DVDcka to v pohode prehraje...dekuji mockrat za odpoved:o)
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Jajjun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem...
To mi dělalo taky, tak jsem tam nahrál 1.2 firmware a potom už to šlo v pohodě. Ale za týden mi to zase nečetlo DVD9. Tak jsem to hodil na reklamaci. Uznali a teď mám novou.JURASEK píše:Mam problem, je to jiz dlouho co jsem si koupil tuto mechaniku,ale ted mam mensi problem...Pujcil jsem si z pujcovny film na DVD a strcim ho do komplu a ona ho proste nenajde,chvili nacita a pak to vzda a nic to nenapise...proste kdyz v tomtu pocitaci kliknu na DVD-ROM tak to napise at vlozi disk DVD-ROM...co stim prosim??Ale normalni prepaleny DVDcka to v pohode prehraje...dekuji mockrat za odpoved:o)
A jak tu někdo psal, že mu to v ní praská, tak mě taky, ale jen při čtení/výpalu CD. Jinak ne. Zaletu vypaluji, ale jen když z 4166B nechám číst a svou Lite-On nechám vypalovat.
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
- Prerovak
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: