Projekt: Shark Attack by Stoobi - COMPLETED

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: -

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:
Hardest píše:jinak modding pod 30000 je možný :) ale použe bez tvrdých úprav :) tzn, žádné řezání, lasercut, airbrush a podobné šilenosti. Jinak tato case bude sehnatela i u počítačů kolem 30000, závisí jen na konfiguraci, co si zvolíte.
to je celkem lolec protože o tom modding je do něčeho říznout a né třeba přidat červený fany...to dokáže leckdo.
Ale zase do všeho nemůže modding tahat. Prostě se to musí taky vyplatit, prostě už to je komerční a člověk v dnešní době musí vydělávat. :wink: Ale na tohle téma bych tu nerad rozjížděl diskuzi... :oops:
nEcrulezz
Nováček
Nováček

Příspěvek od nEcrulezz »

Stoobi : skvely jako vzdy . Jinak kolik uz mas PC ??? :lol:
MB : Soltek 75FRN2-l nFroce 2 CPU : AMD Athlon XP 2600+ @ 2.16 Ghz ( 512Kb. L2 cache ) GPU : Sapphire Radeon 9800XT ( jádro : 429@429 ) , ( paměti 719@719 ) RAM : 2x Samsung 512 RAM DDR 400 CL.2.5 HDD : WD 80Gb 7200rpm 8Mb cache DVD : DVD-ROM Plextor 116a , DVD-RAM LG 4163b Zdroj : Redstar 420W witch 120mm FAN , Ultra tichý + : kupa ventilatorů který dělají průvan !
Project : ALL.IN.ONE
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

2XPM: no jo,ale uvedom si ze lidem ktery si to koupej to bude stacit jako odliseni od ostatnich...oni by si treba sami ani ty vetraky nepridali:)
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

OT| nemáme stejnej foťák? (soudím podle krytky) |OT

Jinak nejsem proti tomuhle komerčnímu modování... To plexi v bočnici je divný, ale soudím jenom podle fotek, naživo sem to neviděl... :oops:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Honny píše:OT| nemáme stejnej foťák? (soudím podle krytky) |OT
Panasonic Lumix FZ10 :)
Honny píše:Jinak nejsem proti tomuhle komerčnímu modování... To plexi v bočnici je divný, ale soudím jenom podle fotek, naživo sem to neviděl... :oops:
Jak jsem už psal. Na tý fotce je to plexi ještě polepený z jedný strany bílou ochranou folii, takže to vypadá divně. Podle reakcí okolí po odlepení ale soudím, že to vypadá dobře a mě osobně se to líbí - dost - působí to agresivně a přitom sladěně...podle mě teda.
iwhy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwhy »

Mne sa tu zda, ze niekto miesa pojmy. Ako moze byt nejaka case predmodovana odvyrobi? To predsa nejde do hlavy, da sa to vylozit tak ako keby thermaltake vyrabali skrinky ako EC a potom by ich posielali do nejakeho modding zavodu kde by to upravovali... Je to proste dizajn, urcite nie modding. Je to dizajn ako u apple, lianli ci uz obycajnich eurocaseov.

To, ze stoobi ponuka taketo sluzby u Vas v cechach je naozaj prinos, aj ked uz sa casom stane ze ak budete mat vlastnorucne upravenu skrinku na stole uz to nebude nijak vynimocne.

Stoobi nova dielna mi trochu pripomina tie garaze z bittech fora :)
Athlon XP 2200+, Kingston 1GB, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W, 20" Viewsonic VX2025WM

IWHY*MOTORSUSKA počúva rezkú muziku LAST.fm
Fireboy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

iwhy

Příspěvek od Fireboy »

neponukame to jen pro ČR. sice budeme mit české sídlo, ale budeme působit na slovensku. Stránky budou také slovensky a ceny budou také v SKK
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

myslím....

Příspěvek od crash3r_cz »

Myslím že máš na víc stoobi a doufám že to ještě pořádně doděláš...
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no kdyz sem si precet nadpis tak uz sem zacal vymejslet zacatek postu chtel sem napsat: Kua stoobi uz neco dodelej...
ale tet me to je uz jasny jit do neceho takovyhleho to chce odvahu ale jestli ti to vide jako ze to vypada ze jo tak to budes mit goood btw rad bch se u tebe za 3roky (mozna dyl podle studijnich vysledku) nechal zamestnat :lol: :lol: :lol:
jinak me se to liby nic moc na tom neni ale je to ciste udelany
jinak dilna na zimu taky good
btw: co ty revoltecky ses s nima spokojenej? ja jich mam 5 a v nekerejch to tak divne klepe :oops:
dave_m
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dave_m »

No, tak sem se tesil, ze naberu nejaky napady, co udelat s moji Aurorou, ale asi ne :? . Ty skrine sou hodne podobny, ale asi Stoobi nebudes delat nejaky vetsi upravy, ze? No, treba neco pochytim :) Jinak prodavat upravenou case jo. Lidi, kteri chcou zamachrovat, si radi priplati. Ale spis bych to videl jinak. Dones si case a my ti z toho udelame neco vic, dle tvych predstav (vcetne HW). Treba jako Brabus pro Mercedes, Alpina pro BMW, ... Ta cervena s cernou se mi libi, ale modra je dobra 8-) . Uz se fak tesim na dalsi pokroky.
CPU i5-3570K 4.2GHz MB MSI Z77A-GD55 RAM Kingston Predator 4x4GB 2400MHz GK Saphire R9 280X Toxic SSD Kingston HyperX 3K 120GB PS Be Quiet! Straight Power BQT E9 480W CM CASE Define XL R2 CHLAZENI custom water cooling
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Stoobi píše:Panasonic Lumix FZ10 :)
Máme, gratuluju k upgradu... ;)
Stoobi píše:Jak jsem už psal. Na tý fotce je to plexi ještě polepený z jedný strany bílou ochranou folii, takže to vypadá divně. Podle reakcí okolí po odlepení ale soudím, že to vypadá dobře a mě osobně se to líbí - dost - působí to agresivně a přitom sladěně...podle mě teda.
Tak to vyfoť bez fólie, ne? :roll:

Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

takze ty tohle delas pro firmu? co to je za firmu jestli se muzu zeptat(zamereni)
btw kolik za to mas ? :D
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no tak každopádně je to dobře, že se u nás něco takovýdleho rozjíždí, ale jak už tady řekla spousta lidí, tak i já bych si něco takovýho nekoupil, chápu že sou lidi co se chtěj prostě jenom odlišit, ale jestli nejsou fakt líný, tak se nejlíp odlišej tak že si vezmou svojí case, naplánujou si by tam chtěly a daj se do díla...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

ja bych se modnuty kejs, pokud bych vedel ze je od stoobiho, asi vubec nebranil... :lol:
Core i7-8700K + Gelid Solution Tranquillo | ASRock Z370 Extreme4 | 2x 8GB RAM G.SKILL RIPJAWS | MSI RTX 3080| Fractal Define R4 | Seasonic 850W Platinum | Omen 27i
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

btw... Stoobi... doufam, ze sis vydupal umisteni nejakyho svyho loga.. bylo by vice nez vhodne, kdybys mel vyrezany nejaky logo, ktery bys na svoje casy strkal... jakoze takovou reklamku svy dilny.. :) ..ja bych na tom teda trval.. i kdyby melo bejt uuuplne malinky..
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

myslím že to bude vypadat celkem hezky ,protoze case je hezká už v základu a se stoobiho talentem to bude dělat hezkou case jako vždy :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Takže díky za vesměs kladné ohlasy.

Co se týká propracování, tak jsem psal, že tohle jsou jen základní fotky, samozřejmě budou další a úprav bude více, tady v podstatě ještě nic není.

Moje logo? Notak samozřejmě, bez toho bych to nikam nepustil...:)

Další fotky hodím snad co nejdříve, možná dnes nebo zítra, podle času.

2Honny: Díky, zatím jsem docela spokojenej, až na větší šum, než měl starší Nikon.

2Xan: S revoltecama jsem hodně spokojenej, ale ty moje teda nerachotěj. Na 12V jsou naprosto tichý. Paráda. A co se týká zaměstnání - uvidíme.. :lol:

2Cujo: Firma to je ExtremePC, právě začínáme, takže ještě není hotovej web, ale brzo bude. A budeme prostě prodávat vyladěný sestavy. nejlevnější tuším někde od 9k vč DPH až po ty nejdražší v ceně ke 100k Kč. A moje "platový ohodnocení" tady určitě nebudu říkat, to je myslím moje věc. :oops:
Fireboy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

-

Příspěvek od Fireboy »

Ještě si dovolím dopnit, nejlevnější sestava bude stát 9999Kč :) ale bude to jen pro ty, kteří budou chtít uštřit na grafice (radeon X1300Pro - nedoporučujeme) :)
Naše nejzajímavjší sestava v low-end segmentu bude:
Celeron 3,4GHz
deska ASUS s čipsetem Xpress200
grafika HIS Radeon X1600XT s ICEQ
512MB DDR1 433MHz
80GB HDD SATA
case ASUS TA211 s ASUS360W zdrojem
cena
11111Kč
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Taky bych se chtel uchytit v podobne firme.
Stavet a modovat PC za penize by me bavilo. :)
Doufam ze tu case pak nakonec nebude hyzdit nalepka s licenci na Win XP.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: -

Příspěvek od honny »

Stoobi píše:2Honny: Díky, zatím jsem docela spokojenej, až na větší šum, než měl starší Nikon.
Já fotím prakticky všechno na ISO50 a s šumem problém ani nemám...
lord Morpheus píše:a nejdriv dodelej starej mod, ne???
K tomu se myslím vyjádřil jasně... :P
Hardest píše:deska ASUS s čipsetem Xpress200
:blee: <cokoli> || :worship: Intel
(u chipsetu... ;) & můj názor)

Odpovědět

Zpět na „Projekty“