Ale zase do všeho nemůže modding tahat. Prostě se to musí taky vyplatit, prostě už to je komerční a člověk v dnešní době musí vydělávat. Ale na tohle téma bych tu nerad rozjížděl diskuzi...XPM píše:to je celkem lolec protože o tom modding je do něčeho říznout a né třeba přidat červený fany...to dokáže leckdo.Hardest píše:jinak modding pod 30000 je možný ale použe bez tvrdých úprav tzn, žádné řezání, lasercut, airbrush a podobné šilenosti. Jinak tato case bude sehnatela i u počítačů kolem 30000, závisí jen na konfiguraci, co si zvolíte.
Projekt: Shark Attack by Stoobi - COMPLETED
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: -
- nEcrulezz
- Nováček
-
Stoobi : skvely jako vzdy . Jinak kolik uz mas PC ???
MB : Soltek 75FRN2-l nFroce 2 CPU : AMD Athlon XP 2600+ @ 2.16 Ghz ( 512Kb. L2 cache ) GPU : Sapphire Radeon 9800XT ( jádro : 429@429 ) , ( paměti 719@719 ) RAM : 2x Samsung 512 RAM DDR 400 CL.2.5 HDD : WD 80Gb 7200rpm 8Mb cache DVD : DVD-ROM Plextor 116a , DVD-RAM LG 4163b Zdroj : Redstar 420W witch 120mm FAN , Ultra tichý + : kupa ventilatorů který dělají průvan !
Project : ALL.IN.ONE
Project : ALL.IN.ONE
- Rosie
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
2XPM: no jo,ale uvedom si ze lidem ktery si to koupej to bude stacit jako odliseni od ostatnich...oni by si treba sami ani ty vetraky nepridali:)
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
- honny
- Středně pokročilý
OT| nemáme stejnej foťák? (soudím podle krytky) |OT
Jinak nejsem proti tomuhle komerčnímu modování... To plexi v bočnici je divný, ale soudím jenom podle fotek, naživo sem to neviděl...
Jinak nejsem proti tomuhle komerčnímu modování... To plexi v bočnici je divný, ale soudím jenom podle fotek, naživo sem to neviděl...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Panasonic Lumix FZ10Honny píše:OT| nemáme stejnej foťák? (soudím podle krytky) |OT
Jak jsem už psal. Na tý fotce je to plexi ještě polepený z jedný strany bílou ochranou folii, takže to vypadá divně. Podle reakcí okolí po odlepení ale soudím, že to vypadá dobře a mě osobně se to líbí - dost - působí to agresivně a přitom sladěně...podle mě teda.Honny píše:Jinak nejsem proti tomuhle komerčnímu modování... To plexi v bočnici je divný, ale soudím jenom podle fotek, naživo sem to neviděl...
- iwhy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa tu zda, ze niekto miesa pojmy. Ako moze byt nejaka case predmodovana odvyrobi? To predsa nejde do hlavy, da sa to vylozit tak ako keby thermaltake vyrabali skrinky ako EC a potom by ich posielali do nejakeho modding zavodu kde by to upravovali... Je to proste dizajn, urcite nie modding. Je to dizajn ako u apple, lianli ci uz obycajnich eurocaseov.
To, ze stoobi ponuka taketo sluzby u Vas v cechach je naozaj prinos, aj ked uz sa casom stane ze ak budete mat vlastnorucne upravenu skrinku na stole uz to nebude nijak vynimocne.
Stoobi nova dielna mi trochu pripomina tie garaze z bittech fora
To, ze stoobi ponuka taketo sluzby u Vas v cechach je naozaj prinos, aj ked uz sa casom stane ze ak budete mat vlastnorucne upravenu skrinku na stole uz to nebude nijak vynimocne.
Stoobi nova dielna mi trochu pripomina tie garaze z bittech fora
Athlon XP 2200+, Kingston 1GB, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W, 20" Viewsonic VX2025WM
IWHY*MOTORSUSKA počúva rezkú muziku LAST.fm
IWHY*MOTORSUSKA počúva rezkú muziku LAST.fm
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
myslím....
Myslím že máš na víc stoobi a doufám že to ještě pořádně doděláš...
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz sem si precet nadpis tak uz sem zacal vymejslet zacatek postu chtel sem napsat: Kua stoobi uz neco dodelej...
ale tet me to je uz jasny jit do neceho takovyhleho to chce odvahu ale jestli ti to vide jako ze to vypada ze jo tak to budes mit goood btw rad bch se u tebe za 3roky (mozna dyl podle studijnich vysledku) nechal zamestnat
jinak me se to liby nic moc na tom neni ale je to ciste udelany
jinak dilna na zimu taky good
btw: co ty revoltecky ses s nima spokojenej? ja jich mam 5 a v nekerejch to tak divne klepe
ale tet me to je uz jasny jit do neceho takovyhleho to chce odvahu ale jestli ti to vide jako ze to vypada ze jo tak to budes mit goood btw rad bch se u tebe za 3roky (mozna dyl podle studijnich vysledku) nechal zamestnat
jinak me se to liby nic moc na tom neni ale je to ciste udelany
jinak dilna na zimu taky good
btw: co ty revoltecky ses s nima spokojenej? ja jich mam 5 a v nekerejch to tak divne klepe
- dave_m
- Začátečník
-
No, tak sem se tesil, ze naberu nejaky napady, co udelat s moji Aurorou, ale asi ne . Ty skrine sou hodne podobny, ale asi Stoobi nebudes delat nejaky vetsi upravy, ze? No, treba neco pochytim Jinak prodavat upravenou case jo. Lidi, kteri chcou zamachrovat, si radi priplati. Ale spis bych to videl jinak. Dones si case a my ti z toho udelame neco vic, dle tvych predstav (vcetne HW). Treba jako Brabus pro Mercedes, Alpina pro BMW, ... Ta cervena s cernou se mi libi, ale modra je dobra . Uz se fak tesim na dalsi pokroky.
CPU i5-3570K 4.2GHz MB MSI Z77A-GD55 RAM Kingston Predator 4x4GB 2400MHz GK Saphire R9 280X Toxic SSD Kingston HyperX 3K 120GB PS Be Quiet! Straight Power BQT E9 480W CM CASE Define XL R2 CHLAZENI custom water cooling
- honny
- Středně pokročilý
Máme, gratuluju k upgradu...Stoobi píše:Panasonic Lumix FZ10
Tak to vyfoť bez fólie, ne?Stoobi píše:Jak jsem už psal. Na tý fotce je to plexi ještě polepený z jedný strany bílou ochranou folii, takže to vypadá divně. Podle reakcí okolí po odlepení ale soudím, že to vypadá dobře a mě osobně se to líbí - dost - působí to agresivně a přitom sladěně...podle mě teda.
- Cujo
- Mírně pokročilý
- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no tak každopádně je to dobře, že se u nás něco takovýdleho rozjíždí, ale jak už tady řekla spousta lidí, tak i já bych si něco takovýho nekoupil, chápu že sou lidi co se chtěj prostě jenom odlišit, ale jestli nejsou fakt líný, tak se nejlíp odlišej tak že si vezmou svojí case, naplánujou si by tam chtěly a daj se do díla...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Bedna
- Začátečník
- Maxtor
- Začátečník
-
- crug
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže díky za vesměs kladné ohlasy.
Co se týká propracování, tak jsem psal, že tohle jsou jen základní fotky, samozřejmě budou další a úprav bude více, tady v podstatě ještě nic není.
Moje logo? Notak samozřejmě, bez toho bych to nikam nepustil...
Další fotky hodím snad co nejdříve, možná dnes nebo zítra, podle času.
2Honny: Díky, zatím jsem docela spokojenej, až na větší šum, než měl starší Nikon.
2Xan: S revoltecama jsem hodně spokojenej, ale ty moje teda nerachotěj. Na 12V jsou naprosto tichý. Paráda. A co se týká zaměstnání - uvidíme..
2Cujo: Firma to je ExtremePC, právě začínáme, takže ještě není hotovej web, ale brzo bude. A budeme prostě prodávat vyladěný sestavy. nejlevnější tuším někde od 9k vč DPH až po ty nejdražší v ceně ke 100k Kč. A moje "platový ohodnocení" tady určitě nebudu říkat, to je myslím moje věc.
Co se týká propracování, tak jsem psal, že tohle jsou jen základní fotky, samozřejmě budou další a úprav bude více, tady v podstatě ještě nic není.
Moje logo? Notak samozřejmě, bez toho bych to nikam nepustil...
Další fotky hodím snad co nejdříve, možná dnes nebo zítra, podle času.
2Honny: Díky, zatím jsem docela spokojenej, až na větší šum, než měl starší Nikon.
2Xan: S revoltecama jsem hodně spokojenej, ale ty moje teda nerachotěj. Na 12V jsou naprosto tichý. Paráda. A co se týká zaměstnání - uvidíme..
2Cujo: Firma to je ExtremePC, právě začínáme, takže ještě není hotovej web, ale brzo bude. A budeme prostě prodávat vyladěný sestavy. nejlevnější tuším někde od 9k vč DPH až po ty nejdražší v ceně ke 100k Kč. A moje "platový ohodnocení" tady určitě nebudu říkat, to je myslím moje věc.
- Fireboy
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Ještě si dovolím dopnit, nejlevnější sestava bude stát 9999Kč ale bude to jen pro ty, kteří budou chtít uštřit na grafice (radeon X1300Pro - nedoporučujeme)
Naše nejzajímavjší sestava v low-end segmentu bude:
Celeron 3,4GHz
deska ASUS s čipsetem Xpress200
grafika HIS Radeon X1600XT s ICEQ
512MB DDR1 433MHz
80GB HDD SATA
case ASUS TA211 s ASUS360W zdrojem
cena
11111Kč
Naše nejzajímavjší sestava v low-end segmentu bude:
Celeron 3,4GHz
deska ASUS s čipsetem Xpress200
grafika HIS Radeon X1600XT s ICEQ
512MB DDR1 433MHz
80GB HDD SATA
case ASUS TA211 s ASUS360W zdrojem
cena
11111Kč
- Woyta
- Středně pokročilý
Taky bych se chtel uchytit v podobne firme.
Stavet a modovat PC za penize by me bavilo.
Doufam ze tu case pak nakonec nebude hyzdit nalepka s licenci na Win XP.
Stavet a modovat PC za penize by me bavilo.
Doufam ze tu case pak nakonec nebude hyzdit nalepka s licenci na Win XP.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- honny
- Středně pokročilý
Re: -
Já fotím prakticky všechno na ISO50 a s šumem problém ani nemám...Stoobi píše:2Honny: Díky, zatím jsem docela spokojenej, až na větší šum, než měl starší Nikon.
K tomu se myslím vyjádřil jasně...lord Morpheus píše:a nejdriv dodelej starej mod, ne???
<cokoli> || IntelHardest píše:deska ASUS s čipsetem Xpress200
(u chipsetu... & můj názor)