Vymena lopatek

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

tak, tak Xan ma pravdu.
Me osobne by dve barvy vadily a takove vetraky beru spise jako nevkusne, ale proti gustu ...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

no newim no....tak at to odzkousi a napise nam svoje poznatky....potom budem vsici vedet co je doopravdy nejlepsi....
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Highlander píše:no newim no....tak at to odzkousi a napise nam svoje poznatky....potom budem vsici vedet co je doopravdy nejlepsi....
Není co zkoušet a jaké poznatky psát...za minutku má rotory prohozené. Kdyby to chtěl barvit, potrvá to dýl. Jaký další poznatky bys chtěl?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Flegy píše:dekuji..aspon nekdo se me zastane..
ted vazne... zkus si rozdelat a dat dohromady nakej fan..uvidis ze nikdy ho nedas zpet do puvodniho stavu..bude cvachtat a osycka se bude hejbat...
No já nevím jak ty, ale já neměl s rozebráním a složením větráku do původního stavu nikdy problém. :) Nikdy mi nic nečvachtalo (pokud nebyl vyčvachtanej už předtím) a osička se mi taky nehejbala jinak, než před tím (svislá vůle je vždycky). :roll:

Nevím, co sejčkujete - když bude opatrnej a nezničí závlačku (dneska bývá většinou plastová a ta se zničit bohužel dá), tak je prohození vrtulí otázkou pár minut a rozhodně mi to připadá jako mnohem menší práce, než přestříkání, které tu tolik proklamujete. Odlišných magnetů bych se taky nebál :roll: a nějaký rozdíl vyvážení při tomhle počtu lopatek a těchhle otáčkách fakt nehrozí. Proč musí někdo furt v něčem vidět problém ? :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

TomV píše:když bude opatrnej a nezničí závlačku (dneska bývá většinou plastová a ta se zničit bohužel dá), tak je prohození vrtulí otázkou pár minut
Ona tam ta závlačka ani bejt nemusí :oops:
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no kdybych si hral s vetrakem za 150 kc tak klidne ale treba s papsem nebo s necim jinym za 500 bych na to nehrabal :)
warpeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od warpeq »

tak sem koupil jeden a rozebrani trvalo asi tak 2 minuty s kapesnim nozikem ve skolnim prostredi, odpoledne postnu fotky... 8-)
warpeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od warpeq »

tak jo lidickove, mam fotecky
Obrázek
sundana samolepka a spuntik chranici zavlacku
Obrázek
pohled na zavlacku (to bily plastovy kolecky kolem sosicky)
Obrázek
rozebrano s pomoci (pouze !!!) modelarske (tedy na koncich zaspicatele) pinzety
Obrázek
pri vyndavani zavlacky doslo k jejimu "roztrzeni", pri zpetnem nasazeni se ale konce k sobe opet "prilipnou". Tedy ne samzrejme doslova, ale jelikoz je konec osicky rozsiren asi tak o 0,2mm v polomeru, vypadnuti nehrozi ani v nejmensim

TADAAAAAAA, hotovo :-D
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

si borec:))) zejtra rano ti budu muset osobne pogratulovat...to sem ani necekal, ze mas doma naradi...
jinak dobra prace, pokud ti to bude fachat tak respect a koukej si uz koupit kejs:))
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
HaNdA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HaNdA »

No vidiš, přesně jak jsem psal :-D , většina lidí tady z toho dělala kovbojku a neřešitelný problém, přitom je to tak prosté... :wink:
CPU:Intel Core i5 4590S, MB: Gigabyte H87 D3H, RAM: 2xGB Corsair Hyper X DDR3 1600 HDD 256GB intel SSD + Samsung 1,5TB, DVD-RW: SH-S223Q, SND: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme music, KEYBOARD: Logitech G15 (blue) MOUSE: ROCCAT KONE
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

no já bych to rači přestříkal :wink: :-D

ne, taky sem nečekal, že to bude tak jednoduchý... rači bych asi stříkal, ale toto mě dostalo
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jo je to moc pekny... :wink: ... :roll: :roll: :roll:
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“