Vymena lopatek
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- nem.p
- Začátečník

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No já nevím jak ty, ale já neměl s rozebráním a složením větráku do původního stavu nikdy problém.Flegy píše:dekuji..aspon nekdo se me zastane..
ted vazne... zkus si rozdelat a dat dohromady nakej fan..uvidis ze nikdy ho nedas zpet do puvodniho stavu..bude cvachtat a osycka se bude hejbat...
Nevím, co sejčkujete - když bude opatrnej a nezničí závlačku (dneska bývá většinou plastová a ta se zničit bohužel dá), tak je prohození vrtulí otázkou pár minut a rozhodně mi to připadá jako mnohem menší práce, než přestříkání, které tu tolik proklamujete. Odlišných magnetů bych se taky nebál
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- warpeq
- Začátečník

- warpeq
- Začátečník

tak jo lidickove, mam fotecky

sundana samolepka a spuntik chranici zavlacku

pohled na zavlacku (to bily plastovy kolecky kolem sosicky)

rozebrano s pomoci (pouze !!!) modelarske (tedy na koncich zaspicatele) pinzety

pri vyndavani zavlacky doslo k jejimu "roztrzeni", pri zpetnem nasazeni se ale konce k sobe opet "prilipnou". Tedy ne samzrejme doslova, ale jelikoz je konec osicky rozsiren asi tak o 0,2mm v polomeru, vypadnuti nehrozi ani v nejmensim
TADAAAAAAA, hotovo
sundana samolepka a spuntik chranici zavlacku
pohled na zavlacku (to bily plastovy kolecky kolem sosicky)
rozebrano s pomoci (pouze !!!) modelarske (tedy na koncich zaspicatele) pinzety
pri vyndavani zavlacky doslo k jejimu "roztrzeni", pri zpetnem nasazeni se ale konce k sobe opet "prilipnou". Tedy ne samzrejme doslova, ale jelikoz je konec osicky rozsiren asi tak o 0,2mm v polomeru, vypadnuti nehrozi ani v nejmensim
TADAAAAAAA, hotovo
- Rosie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
si borec:))) zejtra rano ti budu muset osobne pogratulovat...to sem ani necekal, ze mas doma naradi...
jinak dobra prace, pokud ti to bude fachat tak respect a koukej si uz koupit kejs:))
jinak dobra prace, pokud ti to bude fachat tak respect a koukej si uz koupit kejs:))
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
- HaNdA
- Začátečník

No vidiš, přesně jak jsem psal
, většina lidí tady z toho dělala kovbojku a neřešitelný problém, přitom je to tak prosté... 
CPU:Intel Core i5 4590S, MB: Gigabyte H87 D3H, RAM: 2xGB Corsair Hyper X DDR3 1600 HDD 256GB intel SSD + Samsung 1,5TB, DVD-RW: SH-S223Q, SND: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme music, KEYBOARD: Logitech G15 (blue) MOUSE: ROCCAT KONE
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no já bych to rači přestříkal
ne, taky sem nečekal, že to bude tak jednoduchý... rači bych asi stříkal, ale toto mě dostalo
ne, taky sem nečekal, že to bude tak jednoduchý... rači bych asi stříkal, ale toto mě dostalo
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: