UV barviva do vody

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

UV barviva do vody

Příspěvek od Vivec »

Zajímá mě čím obarvujete vodu ve vodníku, používal jsem zelenej zvýrazňovač, ale ten vydrží cca. týden a pak se usadí na stěnách jako zelenej prášek a zasírá to bloky, čerpadlo, všechno...
proto schánim něco lepšho co vydrží dýl a nebude to mít negativní účinky, s čím máte zkušenosti vy?
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

si radsi kup barevnou nebo UV hadicku, je to lepsi. Mel jsem uv barvu a taky se mi usadila do bloku a obarvila hadicky, nebylo to ale tak hrozny. Mensi zlo bude si rovnou koupit tu UV hadicku
CASE: EA WINGS
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

BodyZ píše:si radsi kup barevnou nebo UV hadicku, je to lepsi. Mel jsem uv barvu a taky se mi usadila do bloku a obarvila hadicky, nebylo to ale tak hrozny. Mensi zlo bude si rovnou koupit tu UV hadicku
Nj ale 10/12 pripadne 10/14 UV hadicky nezozenies .. a uz vobec nie silikonove. Takze to je problem ..
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

tak to ma teda blby, si rovnou muze udelat vodnika s hadicema ze zahrady. Ty jsou taky vetsinou barevny :D
CASE: EA WINGS
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

to BodyZ: na tvůj dementní příspěvek radši neodpovídat..

to honzanun: já vim že máš tohle v nabídce, ale rád bych slyšel praktický zkušenosti, hlavně hledám něco co v tý vodě vydrží dlouho a nebude se to usazovat
a taky by to mělo hodně barvit...

\\nebo udělat podobnej test http://coolercasesuk.co.uk/showthread.php?t=16
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“