XP se vypnou
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- LeváRuka
- Začátečník

-
XP se vypnou
Ahoj, potřeboval bych poradit, mám problém s XP SP2, zatím se mě nepodařilo vidět začátek ale už se třikrá stalo, že se systém normálně vypnul (jako bych dal start-vypnout). Problém je v tom, že netuším čím by to mohlo být. Viry jsem hledal, nic, spy jsem hledal taky nic, na HW to podle mě nevypadá. Zajímavý je to že to udělalo už dvakrát ve čtvrtek kolem 15:00 - 16:00 a jednou v úterý kolem 14:00 .
Měl jsem podezření na nějakou zradu od automatických aktualizací ale ty jsou nastavený pomocí zásad skupiny a automatický restart je zakázaný (navíc se počítač nerestartne ale vypne) .
Díky za rady
Měl jsem podezření na nějakou zradu od automatických aktualizací ale ty jsou nastavený pomocí zásad skupiny a automatický restart je zakázaný (navíc se počítač nerestartne ale vypne) .
Díky za rady
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě by došlo k tvrdému resetu, případně záseku. Ne "že se systém normálně vypnul (jako bych dal start-vypnout)".Geeker píše:Klidne muze jit o HW poruchu. zdroj nebo prehrivani CPU, Cokoliv
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
- cabman
- Středně pokročilý

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- LeváRuka
- Začátečník

-
Běžící programy jsem kontroloval Hijackem a nic podezřelýho tam nebylo, mám pocit že se to začalo dělat až po poslední vlně záplat od MS ale nejsem si tím jistej, taky jsem vrtal do automatických aktualizací, ale ty snad kompl nevypínají
Zajímavý je že se to stalo dvakrát ve čtvrtek kolem 15-16 a jendou v úterý kolem 14:00 .
Asi zkusím vypnout ty automatický aktualizace a podívat se na ten log.
Zajímavý je že se to stalo dvakrát ve čtvrtek kolem 15-16 a jendou v úterý kolem 14:00 .
Asi zkusím vypnout ty automatický aktualizace a podívat se na ten log.