Vypínající se WD 800JB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- laajosh
- Nováček

-
Vypínající se WD 800JB
Zdravím!Mám WD 800JB,funguje dobře,už ho mám dlouho,ale celou dobu mě dělá problém,kdy se při nečinosti záhadně vypne - ozve se cvaknutí,a PC se
sekne.Řešil jsem to tak,že jsem měl puštěný winamp a ve většině případů to bylo v pohodě.
Nyní mám nový SATA disk,na něm nový systém,takže jsem myslel,že když se mi tato WD800JB vypne,tak by to nemělo mít vliv,ale bohužel už je to tu zas.Teď nevím jsetli ho mám úplně odstavit,ale má 80G a jinak je v pohodě,nebo nový firmware a nebo to bude zdrojem,ale už jsem tady četl,že někdo tady řešil to samé,ale zdrojem to nebylo.
Díky moc za každou radu!
sekne.Řešil jsem to tak,že jsem měl puštěný winamp a ve většině případů to bylo v pohodě.
Nyní mám nový SATA disk,na něm nový systém,takže jsem myslel,že když se mi tato WD800JB vypne,tak by to nemělo mít vliv,ale bohužel už je to tu zas.Teď nevím jsetli ho mám úplně odstavit,ale má 80G a jinak je v pohodě,nebo nový firmware a nebo to bude zdrojem,ale už jsem tady četl,že někdo tady řešil to samé,ale zdrojem to nebylo.
Díky moc za každou radu!
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- laajosh
- Nováček

-
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypínající se WD 800JB
koukam nejsem sam komu to delalolaajosh píše:Zdravím!Mám WD 800JB,funguje dobře,už ho mám dlouho,ale celou dobu mě dělá problém,kdy se při nečinosti záhadně vypne - ozve se cvaknutí,a PC se
Díky moc za každou radu!
po mem badani jsem zjistil ze to delalo napajeni....jestli to maj nejak de*ilne vyreseny,ale stacilo podlozit elektroniku disku u molexu a je to v poho
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- laajosh
- Nováček

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- gt3200
- Nováček

-
Mám stejný problém u WD80 , po naběhnutí WinXP se pokaždé během 1-2 minut sekne. Občas se disk vůbec nedetekuje.
Při startu PC u detekce disku to hlásí toto :
Smart Failure Predicted on Primary Master
Immediately back-up your data and replace your harddisk drive
A failure may be imminent
* Athlon XP 2200+ * Spire Whisper Rock IV * Abit NF7 2.0 * 2x 256MB Kingmax DDR 500MHZ Dual Channel * WD 200GB ATA + Maxtor 160GB ATA * GigaByte GF FX5500 128MB * DVD-RW Sony * Proview 19" * Case Modecom * Zdroj Chieftec 300W ATX * Repro : Encore P-705 *
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Tak udělej, to, co ti to píše a reklamuj diskgt3200 píše:Mám stejný problém u WD80 , po naběhnutí WinXP se pokaždé během 1-2 minut sekne. Občas se disk vůbec nedetekuje.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur