Projekt: Shark Attack by Stoobi - COMPLETED

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
FaZZy
Nováček
Nováček

Příspěvek od FaZZy »

mě zajímá jak to bude vipadat za provozu
Msi K8N neo4 F, AMD Atlon 64 3000+ (Venice) 1,8Ghz@2,80Ghz,Freezer 64 pro,2x1GB DDR 400MHz PC3200 CORSAIR BOXl
HDD Segeate.160GB SATA 7200ot. 8MB, asus GF 6200tc
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

FaZZy píše:mě zajímá jak to bude vipadat za provozu
řekl bych že too bude vypadat... a myslím, že se fotek dočkáš... ;)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Mě zajímá, jak to bude vypadat v provozu po třech letech u někoho doma...protiprachový filtry asi nebudou, že?

Červeně zářící chuchvalce prachu poletující ve vánku ventilátorů...och, jak romantické.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Sleepy.664 píše:Mě zajímá, jak to bude vypadat v provozu po třech letech u někoho doma...protiprachový filtry asi nebudou, že?

Červeně zářící chuchvalce prachu poletující ve vánku ventilátorů...och, jak romantické.
no to je asi věc názoru, ale příde mi, že to bude vypadat stejně, jako když si koupíš obyčejnýho Sharka nebo jakoukoliv jinou "luxusní" case. Nemyslíš?
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stoobi píše:
Sleepy.664 píše:Mě zajímá, jak to bude vypadat v provozu po třech letech u někoho doma...protiprachový filtry asi nebudou, že?

no to je asi věc názoru, ale příde mi, že to bude vypadat stejně, jako když si koupíš obyčejnýho Sharka nebo jakoukoliv jinou "luxusní" case. Nemyslíš?
Když člověk koupí Sharka, není to lama co neotevře PC, protože má vzadu plombu... A je tedy schopnej si PC jednou za čas vyčistit...
Fireboy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

-

Příspěvek od Fireboy »

Sleepy.664 - počítače nebudou zaplombované a co rok budeme nabízet servisní údržbu :)
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: -

Hardest píše:a co rok budeme nabízet servisní údržbu :)
Bohužel když není plomba a je tam okno, nedá se to "vochcat" :D ...trochu škoda :roll:
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Stoobi si jednicka, ale ty prachy bych za to vzivote nedal... no a je trochu divny, ze bude mit vic lidi doma stejne modovanou kejsku... :wink:
SOLAR PRISONbude brzy
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

Sleepy.664 píše: Když člověk koupí Sharka, není to lama co neotevře PC, protože má vzadu plombu... A je tedy schopnej si PC jednou za čas vyčistit...
z čeho tak usuzuješ?
WEEEEEEEEEEE!!
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Poplik píše:
Sleepy.664 píše: Když člověk koupí Sharka, není to lama co neotevře PC, protože má vzadu plombu... A je tedy schopnej si PC jednou za čas vyčistit...
z čeho tak usuzuješ?
Člověk, co si koupí samotnou bednu (v sestavách sem ji zatím moc neviděl) si do ní pravděpodobně naskládá PC (nebude se na ní jen koukat...to by to byl vrchol casemoddingu).
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak a tady je upgrade:

Takže v podstatě dodělanej předek. Plexi, které je vedle té perforace je nasvícené a bude tam logo ExtremePC. Stejně tak jako uvnitř na podlahovém plexi. No a na posledních fotkách je pak příprava na madla - další foto bude zítra. :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jinak tedy pro doplnění, vepředu je perforace tvořená třemi díly plechu. Vše je stříknuté červenou barvou a na fotkách za tmy vidíte, jak tam proniká světlo z fanu. Mě osobně se to ve tmě hrozně líbí, protože to působí hodně decentně... :-D
Naposledy upravil(a) Stoobi dne úte 2. led 2007, 12:25, celkem upraveno 1 x.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

:worship: :worship: opět skvělá, čistá práce
v noci to vypadá fakt dost hezky
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

:worship:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Koukam ze rezes plast taky ocelovym kotouckem na brusce. Jakou to delas rychlosti (taky mam Ferm)? Kdyz rezu tak se mi kotouc dost prohyba, prilepuje a dela silenou drahu. U tebe to vypada celkem presne.
// Mozna by to chtelo dat kabely (hlavne od fanu) do cire spiraly. V cervenem svetle to bude pekny efekt.
Naposledy upravil(a) Woyta dne sob 4. bře 2006, 19:24, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

tak to je 100krat hezci
NICE!!!!!
kolik stoji 1m2 toho plexi? jake jsou barvy? z kama je?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Woyta: No tímhle kotoučkem jsem to řezal nouzově, normálně řežu plexi na kotoučový pile, ale včera se mi rozletěl kotouč, takže než seženu novej, tak musím jet takhle. Jinak neohýbal se mi, docela to jde. A jedu to na nejnižší otáčky (11k).

Ty kabely od fanů nechám až Hardesta, který bude instalovat komponenty, fany budou zapojený na desce.

2Cujo: 1m2 stojí 850,-Kč bez DPH.

Jinak díky...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..imho bude to plexi na tom HDD kosi zbytecne branit v proudeni vzduchu..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Maxtor píše:..imho bude to plexi na tom HDD kosi zbytecne branit v proudeni vzduchu..
možná trochu. Disky budou krásně ofukovaný a o to jde. A pak má vzuch místo za i před disky, takže toho se nebojím... :wink:
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

to plexi na tom koši na hdd je dokonalý.. :) moc se mi to líbí.. :)
-ale nějak sem nepochopil účel toho plexi na tom dně.. :?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

koza píše:-ale nějak sem nepochopil účel toho plexi na tom dně.. :?
Psal jsem to v popisu, bude na něm logo ExtremePC vyřezané z černé folie na plotteru. A taky tak nějak "vylepšuje" nudné dno case...:)

//Jo a zapomněl jsem taky napsat, že jsem se pokoušel zaleštit hranu plexi tak pěkně, jako to umí Kopi. a myslím, že se povedlo. Respektive jsem spokojenej, je krásně hladká a takřka průhledná. U červenýho 3mm plexi to není tak vidět, uvidíme, až budu dělat s čirým... :-D
Naposledy upravil(a) Stoobi dne sob 4. bře 2006, 22:27, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“