Projekt: Shark Attack by Stoobi - COMPLETED
Moderátor: L4mka
- FaZZy
- Nováček
-
- honny
- Středně pokročilý
řekl bych že too bude vypadat... a myslím, že se fotek dočkáš...FaZZy píše:mě zajímá jak to bude vipadat za provozu
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
no to je asi věc názoru, ale příde mi, že to bude vypadat stejně, jako když si koupíš obyčejnýho Sharka nebo jakoukoliv jinou "luxusní" case. Nemyslíš?Sleepy.664 píše:Mě zajímá, jak to bude vypadat v provozu po třech letech u někoho doma...protiprachový filtry asi nebudou, že?
Červeně zářící chuchvalce prachu poletující ve vánku ventilátorů...och, jak romantické.
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Když člověk koupí Sharka, není to lama co neotevře PC, protože má vzadu plombu... A je tedy schopnej si PC jednou za čas vyčistit...Stoobi píše:no to je asi věc názoru, ale příde mi, že to bude vypadat stejně, jako když si koupíš obyčejnýho Sharka nebo jakoukoliv jinou "luxusní" case. Nemyslíš?Sleepy.664 píše:Mě zajímá, jak to bude vypadat v provozu po třech letech u někoho doma...protiprachový filtry asi nebudou, že?
Červeně zářící chuchvalce prachu poletující ve vánku ventilátorů...och, jak romantické.
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: -
Bohužel když není plomba a je tam okno, nedá se to "vochcat" ...trochu škodaHardest píše:a co rok budeme nabízet servisní údržbu
- lord Morpheus
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Poplik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Člověk, co si koupí samotnou bednu (v sestavách sem ji zatím moc neviděl) si do ní pravděpodobně naskládá PC (nebude se na ní jen koukat...to by to byl vrchol casemoddingu).Poplik píše:z čeho tak usuzuješ?Sleepy.664 píše: Když člověk koupí Sharka, není to lama co neotevře PC, protože má vzadu plombu... A je tedy schopnej si PC jednou za čas vyčistit...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak a tady je upgrade:
Takže v podstatě dodělanej předek. Plexi, které je vedle té perforace je nasvícené a bude tam logo ExtremePC. Stejně tak jako uvnitř na podlahovém plexi. No a na posledních fotkách je pak příprava na madla - další foto bude zítra.
Jinak tedy pro doplnění, vepředu je perforace tvořená třemi díly plechu. Vše je stříknuté červenou barvou a na fotkách za tmy vidíte, jak tam proniká světlo z fanu. Mě osobně se to ve tmě hrozně líbí, protože to působí hodně decentně...
Takže v podstatě dodělanej předek. Plexi, které je vedle té perforace je nasvícené a bude tam logo ExtremePC. Stejně tak jako uvnitř na podlahovém plexi. No a na posledních fotkách je pak příprava na madla - další foto bude zítra.
Jinak tedy pro doplnění, vepředu je perforace tvořená třemi díly plechu. Vše je stříknuté červenou barvou a na fotkách za tmy vidíte, jak tam proniká světlo z fanu. Mě osobně se to ve tmě hrozně líbí, protože to působí hodně decentně...
Naposledy upravil(a) Stoobi dne úte 2. led 2007, 12:25, celkem upraveno 1 x.
- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Woyta
- Středně pokročilý
Koukam ze rezes plast taky ocelovym kotouckem na brusce. Jakou to delas rychlosti (taky mam Ferm)? Kdyz rezu tak se mi kotouc dost prohyba, prilepuje a dela silenou drahu. U tebe to vypada celkem presne.
// Mozna by to chtelo dat kabely (hlavne od fanu) do cire spiraly. V cervenem svetle to bude pekny efekt.
// Mozna by to chtelo dat kabely (hlavne od fanu) do cire spiraly. V cervenem svetle to bude pekny efekt.
Naposledy upravil(a) Woyta dne sob 4. bře 2006, 19:24, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Cujo
- Mírně pokročilý
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2Woyta: No tímhle kotoučkem jsem to řezal nouzově, normálně řežu plexi na kotoučový pile, ale včera se mi rozletěl kotouč, takže než seženu novej, tak musím jet takhle. Jinak neohýbal se mi, docela to jde. A jedu to na nejnižší otáčky (11k).
Ty kabely od fanů nechám až Hardesta, který bude instalovat komponenty, fany budou zapojený na desce.
2Cujo: 1m2 stojí 850,-Kč bez DPH.
Jinak díky...
Ty kabely od fanů nechám až Hardesta, který bude instalovat komponenty, fany budou zapojený na desce.
2Cujo: 1m2 stojí 850,-Kč bez DPH.
Jinak díky...
- Maxtor
- Začátečník
-
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- koza
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem to v popisu, bude na něm logo ExtremePC vyřezané z černé folie na plotteru. A taky tak nějak "vylepšuje" nudné dno case...koza píše:-ale nějak sem nepochopil účel toho plexi na tom dně..
//Jo a zapomněl jsem taky napsat, že jsem se pokoušel zaleštit hranu plexi tak pěkně, jako to umí Kopi. a myslím, že se povedlo. Respektive jsem spokojenej, je krásně hladká a takřka průhledná. U červenýho 3mm plexi to není tak vidět, uvidíme, až budu dělat s čirým...
Naposledy upravil(a) Stoobi dne sob 4. bře 2006, 22:27, celkem upraveno 1 x.