Kde nejčastěji kupujete HW?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

AGEM na Slovensku = malo+velkoobchod
AGEM v Čechách = jen velkoobchod

AGEN v Čechách = malo+velkoobchod

A tam i nakupuju, jelikož tam makám :oops:
Naposledy upravil(a) xIndian dne stř 17. kvě 2006, 15:54, celkem upraveno 1 x.
Bruk600
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bruk600 »

Lexa390 píše:V kamenáku mají vždy uplný prd(alespoň to co schánim)...odkážou mě většinou na jejich www stránku,ale tam toho je ještě míň než v obchodě...viz. Citycomp
jinak v M+H najdu co chci.....
a e-shopy mě moc neberou :x
Co takhle AXES ???Já mám docela dobrý zkušenosti i reklamacema.Pokud nemají zrovna zboží co chci,tak se mrknu na lan-shop (lan-projrojekt) na Klatovský.A až v poslední řadě po netu CC.Do Citycomp jen tak pro něco,co nebudu reklamovat (třeba holý výprodejový case) -nezískali moji důvěru.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jedině

Příspěvek od liquidfunk »

http://www.newegg.com/

Rozhodně mohu doporučit. 8)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: jedině

Příspěvek od Cujo »

OClab píše:http://www.newegg.com/

Rozhodně mohu doporučit. 8)
posilaji do CR?
kingie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kingie »

Sice jsem tam jeste nenakupoval ale ceny ujdou http://obchod.e-obchod.com/
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

kupujem prevazne v Alzasofte, ale to len z pohodlnosti - mam to na skok (do kamennej pobocky) a dodaju to rychlo.

je to vsak jeden z "drahsich" e-shopov. naposledy som vsak bol prekvapeny velkym cenovym rozdielom v pripade mojho noveho LCD v porovnani napr. s lcdmonitory.sk (kde som ho nakoniec kupil).
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Peter8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peter8 »

AMD Sempron 64 2500+@2320Mhz,DFI Infinity nF4X,VGA Leadtek Geforce 7600GT TDH 256MB 600/1700Mhz,RAM 1x1024MB A-Data 400@412Mhz,HDD WD 250GB 16MB SATA 2,Redstar 350W zdroj,DVD-RW LG 4167B,LG Flatron W2234S 22´,Logitech Z-2300,Wi-fi 1536kb/s/256kb/s - day 4000kb/s/1024kb/s - night =HL.NET
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

v kamenaku alfacomputer v ove,jinak czc(kdysi)
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Taky v kamenaku, http://www.wmedata.cz nebo czechcomputer :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Synus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Synus »

prf.KuBA píše:Kamenak - co nemaj v kamenaku tak na netu...

A že toho je co :)

//prf.KuBA - Kde jsi to vyhrabal? Jo, zepředu...
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

U mě řazeno podle nejčastějších nákupů:
1. TS Bohemia Olomouc
2. Czechcomputer
3. Alzasoft
4. Alfacomp
5. obchody tady u nás
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Neoficialni info:
CZC bude mit od zari oteviraci dobu 8:00 - 22:00 po-pa a v sobotu 9:00 - 17:00...pro zakaznika vsechno a zamestnanci budou trpet... :roll: Jeste ze uz jsem pryc.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Já nakupuju buď v Czechcomputeru nebo v Asoftu v Příbrami.CZC mám 1km od baráku a v Asoftu jen kvůli známým(sleva. :-D ).
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Nextcomp, SoftComp, Alfacomp :-)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Kupoval jsem přes TSBohemia Brno(už ne)
teď nejčastěji přes SoftComp
občas něco v CZC, obchod.cz,alza
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Czechcomputer - hlavni shop. mam ho kousek od prace takze v poledne a v sobotu se tam i da dakupovat jelikoz tam neni tuna deti co si kupuje drobnosti a delaj dlouhy fronty :D
Jscshop - sice se tam blbe parkuje ale obcas maj nektery veci za dobry ceny
Softcom - spotrebak jelikoz rozlisuji media Verbatim podle presneho druhu
Impactcomp - nektery veci maj za dobry ceny a mam to kousek
Alzasoft - pouze nouzovky a drobnosti na kterych se snad nema co porouchat

no nevim esi by mel pocitacovej shop mit otevreno do 10ti vecer to mi prijde zbytecny, chudaci zamestnanci. kazdopadne do 7-8 je to prijemny a par hodin v sobotu dopoledne je taky dobry.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
seTti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seTti »

Alfacomp - není sice nejlevnější, ale je blízko a mají celkem velký výběr :)
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Moc jsem tohle tema neprocital,tak nevim jestli se to tu uz neprobiralo,ale kamarad vyhral pred nejakou dobou Kupon do LEVI.cz na 6000kc....tak jsem se na jejich eshop koukal a zjistil jsem,ze tam maj nehorazny ceny,tak by me zajimalo,kdo u nich nakupuje ??? Nebo snad maji vyhodny ceny jako velkoobchod...imo s timahle cenama nemuzou prezit :lol:

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Styxer píše:Moc jsem tohle tema neprocital,tak nevim jestli se to tu uz neprobiralo,ale kamarad vyhral pred nejakou dobou Kupon do LEVI.cz na 6000kc....tak jsem se na jejich eshop koukal a zjistil jsem,ze tam maj nehorazny ceny,tak by me zajimalo,kdo u nich nakupuje ??? Nebo snad maji vyhodny ceny jako velkoobchod...imo s timahle cenama nemuzou prezit :lol:
Tydle firmy nežiou z jednotlivců, vim, že firma kde pracuje ségra od nich bere všechen HW a ta firma není malá, takže z tohodle asi žijou...

jinak já momentálně mám onjednáno půl sestavy z alfacompu a půl z czechcomputeru...vyšli nejlevnějc z téměř všech e-shpu co znám

jinak dřív i alzasoft a občas taky projedu ceníky obchodu.cz, kterej taky není špatnej

Jinak žádnej kameňák nemám, protože v okruhu 100Km neexistuje kvalitní shop...když jsem přišel do K&K tak na mě čuměli, že chci pasivní chladiče na DDR a samozřejmě je neměli a tak je objednali, ale samozřejmě špatný, ikdyž jsem jim řek přesně který chci...o pár měsíců jsem tam šel kvůli prachovejm filtrům a to pochopitelně nevedli už vůbec, takže proto asi preferuju e-shopy, kde si vyberu pěkně všechno v klidu sám a nemusím si to komplikovat nechápavostí nebo neporozuměním prodávajících...
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Daandy píše:...Já nakupuju buď v Czechcomputeru v Příbrami...
Ja už teď taky jen v CC :) Dříváv jen po netu a nyní, když to mám 7km z Milína, tak je to pohoda :roll:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“