AGEM v Čechách = jen velkoobchod
AGEN v Čechách = malo+velkoobchod
A tam i nakupuju, jelikož tam makám

Co takhle AXES ???Já mám docela dobrý zkušenosti i reklamacema.Pokud nemají zrovna zboží co chci,tak se mrknu na lan-shop (lan-projrojekt) na Klatovský.A až v poslední řadě po netu CC.Do Citycomp jen tak pro něco,co nebudu reklamovat (třeba holý výprodejový case) -nezískali moji důvěru.Lexa390 píše:V kamenáku mají vždy uplný prd(alespoň to co schánim)...odkážou mě většinou na jejich www stránku,ale tam toho je ještě míň než v obchodě...viz. Citycomp
jinak v M+H najdu co chci.....
a e-shopy mě moc neberou

posilaji do CR?

Tydle firmy nežiou z jednotlivců, vim, že firma kde pracuje ségra od nich bere všechen HW a ta firma není malá, takže z tohodle asi žijou...Styxer píše:Moc jsem tohle tema neprocital,tak nevim jestli se to tu uz neprobiralo,ale kamarad vyhral pred nejakou dobou Kupon do LEVI.cz na 6000kc....tak jsem se na jejich eshop koukal a zjistil jsem,ze tam maj nehorazny ceny,tak by me zajimalo,kdo u nich nakupuje ??? Nebo snad maji vyhodny ceny jako velkoobchod...imo s timahle cenama nemuzou prezit

Ja už teď taky jen v CCDaandy píše:...Já nakupuju buď v Czechcomputeru v Příbrami...