Acer 4501LMi padá

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
ameeck
Nováček
Nováček

Acer 4501LMi padá

Příspěvek od ameeck »

Mám roblém s timto NB, posledá dny mi začal padat těměř všechen SW(hlavně teda IE a Word), napsalo to akorát chybu typu Odesílat-Neodesílat a konec.

Nyní dostanu třeba i pět vtěřin po restartu počítače chybu o potizich na modre obrazovce, je tam napsano, ze Systém Windows byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pocitace, byli zjisteny potize..dale ze mam zkontrolovat BIOS a misto na disku(to je)

Po restartu počítače začne kontrolovat disk C:(FAT32), to proběhně, a po příhlášení po pár okamžicích udělá NB tatáž chybu

Jak mám postupovat?

//edit Jája: přesun z ostatní HW
Naposledy upravil(a) ameeck dne ned 5. bře 2006, 15:26, celkem upraveno 1 x.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer 4501LMi padá

Příspěvek od Stepa »

ameeck píše:Mám roblém s timto NB, posledá dny mi začal padat těměř všechen SW(hlavně teda IE a Word), napsalo to akorát chybu typu Odesílat-Neodesílat a konec.

Nyní dostanu třeba i pět vtěřin po restartu počítače chybu o potizich na modre obrazovce, je tam napsano, ze Systém Windows byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pocitace, byli zjisteny potize..dale ze mam zkontrolovat BIOS a misto na disku(to je)

Po restartu počítače začne kontrolovat disk C:(FAT32), to proběhně, a po příhlášení po pár okamžicích udělá NB tatáž chybu

Jak mám postupovat?
ja bych zacal formatem a cistou instalaci
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
ameeck
Nováček
Nováček

Příspěvek od ameeck »

No, koukám, že formát a reinstal je univerzální řešení všeho, neni nějaká jiná možnost?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

My do tvého notebooku nevidíme, jestli tam nemáš nainstalováno něco škodlivýho apod., zkusil bych taky čistou instalaci, když to nepomůže, tak odnést na reklamaci, může to být klidně HW chyba

//jo a psát tučným písmem je naprosto zbytečný, nevím, co tím sleduješ, dalo by se to brát taky jako porušení pravidel fora:
4) Příspěvek pište přednastavenou (defaultní) velikostí a barvou písma
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

ameeck píše:No, koukám, že formát a reinstal je univerzální řešení všeho, neni nějaká jiná možnost?
tak kdyz se ti nelibi todle tak zkus memtest a prime...ale to ti nemusi nic ukazat...dost casto se stava ze blue screen zpusobujou samotny winy(zadnej HW problem)
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
ameeck
Nováček
Nováček

Příspěvek od ameeck »

Neřikám, že to neni řešení, ale chtěl sem se ujistit, že to nemůže bejt v nčem jiném to snad chápete...asi to projedu jěště nějakejma diagnostickejma softama, ale asi skončim u toho reinstalu, tak dík..
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“