Mám roblém s timto NB, posledá dny mi začal padat těměř všechen SW(hlavně teda IE a Word), napsalo to akorát chybu typu Odesílat-Neodesílat a konec.
Nyní dostanu třeba i pět vtěřin po restartu počítače chybu o potizich na modre obrazovce, je tam napsano, ze Systém Windows byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pocitace, byli zjisteny potize..dale ze mam zkontrolovat BIOS a misto na disku(to je)
Po restartu počítače začne kontrolovat disk C:(FAT32), to proběhně, a po příhlášení po pár okamžicích udělá NB tatáž chybu
Jak mám postupovat?
//edit Jája: přesun z ostatní HW
Acer 4501LMi padá
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- ameeck
- Nováček

-
Acer 4501LMi padá
Naposledy upravil(a) ameeck dne ned 5. bře 2006, 15:26, celkem upraveno 1 x.
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Acer 4501LMi padá
ja bych zacal formatem a cistou instalaciameeck píše:Mám roblém s timto NB, posledá dny mi začal padat těměř všechen SW(hlavně teda IE a Word), napsalo to akorát chybu typu Odesílat-Neodesílat a konec.
Nyní dostanu třeba i pět vtěřin po restartu počítače chybu o potizich na modre obrazovce, je tam napsano, ze Systém Windows byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pocitace, byli zjisteny potize..dale ze mam zkontrolovat BIOS a misto na disku(to je)
Po restartu počítače začne kontrolovat disk C:(FAT32), to proběhně, a po příhlášení po pár okamžicích udělá NB tatáž chybu
Jak mám postupovat?
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- ameeck
- Nováček

-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

My do tvého notebooku nevidíme, jestli tam nemáš nainstalováno něco škodlivýho apod., zkusil bych taky čistou instalaci, když to nepomůže, tak odnést na reklamaci, může to být klidně HW chyba
//jo a psát tučným písmem je naprosto zbytečný, nevím, co tím sleduješ, dalo by se to brát taky jako porušení pravidel fora:
//jo a psát tučným písmem je naprosto zbytečný, nevím, co tím sleduješ, dalo by se to brát taky jako porušení pravidel fora:
4) Příspěvek pište přednastavenou (defaultní) velikostí a barvou písma
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak kdyz se ti nelibi todle tak zkus memtest a prime...ale to ti nemusi nic ukazat...dost casto se stava ze blue screen zpusobujou samotny winy(zadnej HW problem)ameeck píše:No, koukám, že formát a reinstal je univerzální řešení všeho, neni nějaká jiná možnost?
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC