Silent Hunter III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Jen pro informaci tech, kteri treba nevedi. dalsi verze IUB v1.03 je fazi beta. Tady je seznam zmen, oprav a pridavku. A je toho pozehnane. Mno, taky ma tento mod velikost nekde okolo 1 GB.

Originalni informace najdete http://www.subsim.com/ v sekci SH3 Mods Workshop a threadu IuB 1.03 beta will be released IN THIS THREAD.

Kód: Vybrat vše

--------------------------------------------------------------------------------------
IuB 1.03 - by JonZ and oRGy 
--------------------------------------------------------------------------------------

Three major mods are implemented in this mod: 

- Real u-Boat version 1.45 (by Beery) 
- Harbour Traffic 1.47 (by Rubini and Teddy Bar and their team) 
- Advanced Hollywood Damage model SFX (by GouldJG) 

That means that if you want to add another mod, you have to make sure that it is compatible with these three mods. 
Modders of subsims comunity are usually kind enough to include two versions of their mods for compatibility. 

I hope they will do the same for IuB. 

Upgrades note applied from RuB 1.45 features are: 

14-02-06; It now possible to sail on the surface with decks awash (mod by Beery) 
14-02-06; Updated U-boat individual number info for Type VIIC (Mod by Beery). 
14-02-06; Reduced renown requirement for Type XXI to 15000 for people who play with RuB Default mod. (Adjustment by Beery) 
14-02-06; Adjusted realism settings to allow for bug in realistic sinking times. You can now Play 100% realism with NavMap Contacts unchecked (Adjustement by Beery) 
14-02-06; Removed 'give away' "We've been detected" and "Torpedo Missed" messages (Mod by Beery) 

Upgrade note applied from HT 1.47 (by Rubini) 
1. New Italian/RSI MAS motorboat exclusive unit.(mod by NoLine and also thanks to Marhkimov) 
2. Tirpitz and Type36A are now scripted as an individual units.(mod by Cdr Gibs) 
3. Few adjusts on traffic and ships nationalities on ports. 
4. Six new german airbases and one new Italian airbase. One new USA airbase on north of Brasil (all with historical approach) 
5. Some new Naval bases that are missing in RUB like Merthyr, Firth of Clyde, Firth of Forth and others few corrections on LND. 
6. New B24 level bomber for late war air attacks on ports. 
7. You have two SCRs: the main is a complete one with late war air attacks, minefields&subnets and friendly airpatrols. 
The optional don't have minefields&subnets and don't have airpatrols, this way you can leave/enter friendly ports more quickly. 

Note for Advanced Hollywood Damage: 
For the fatigue model, go to the SH3Cmdr folder, copy the cfg folder, and paste it into the SH3 Commander folder, press yes when prompted. 

What's new in this pack? 
Extras: 
Upgraded missing features from RUB 1.45 
Updated the Harbour Traffic to 1.47 with full features, including improved Menu and navigation tools (Teddy Bar & Rubini) 

Gameplay; 
18-02-06; implemented Hollywood's Advanced damage mod Special Effects eddition (Mod by GouldJG, Read the Below) 
08-03-06; The Deckgun loading time has been increase, in revenge, the enemy ship deck items HP has been reduced to be destructible (ie enemy artillery) (../Data/Zone.cfg) 

Bug Fixes: 
14-02-06; Fixed the External Torpedo bug of the IXD2 Sub (thanks to VonHelsching) 
14-02-06; Fixed the Shnorkel depth for the IXD2 Sub (thanks to VonHelsching) 
14-02-06; Fixed the usability of the Deck Gun of the IXD2 Sub (thanks to VonHelsching) 
14-02-06; Fixed the range of the IXD2 Sub, now you can go to the tip of africa at 12kn (thanks to VonHelsching) 
14-02-06; Fixed the Flak and Battery of the XXI sub (thanks to VonHelsching) 
14-02-06; Fixed Radio/Repair Compartment fatigue bug for people who play with the RuB Default Mod. (Thanks GouldJG) 
17-02-06; Fixed a bug introduced in IuB intro Movies that could crash the player's computer (thanks Frontflottile) 
20-02-06; Fixed a bug introduced in IuB that make the player go to the Attack Periscope room instead of deck when he clicked the bridge icon (Fix by JonZ). 
20-02-06; Fixed the leer.tga file. Now the Rubber and pens appear on bottom of Navigation Map (Thanks to Antanio) 
21-02-06; Integrated Stiebler's Radar detection Fix (sensors.dat) 
23-02-06; Minor Graphic fixes on TDC And on the swapping dials where small bad cropings where noticable, fixed Alpha Channels (Mod by JonZ) 
26-02-06; Changed waves settings to reduce performance loss in heavy weather (../data/cfg/sim.cfg) 
03-03-06; Added Captain America's Instrument Patch 1.0 
05-03-06; Added VonHelsching's NASA battery v1.0 and XXI Flak fix v2.0 

Interface and graphics changes: 
14-02-06; Replaced the Main Menu video by a short and inaudible clip from 'Das Boot'(Mod by eSCh, a.k.a. Clean) 
15-02-06; Added loading Map mission screen (by Iceberg) 
17-02-06; improved the CE Slider (Mod by Vierkant II, TimeTraveller and Oak_Groove). 
17-02-06; Replaced & Reverted screens with the original SH3, with the addition of the hakenkreuz (By Beery and JonZ) 
17-02-06; mixed most of the medals to stock SH3 and revamped medals and badge (By Beery and JonZ) 
18-02-06; changed the Intro loading screen (by NZ Wanderer) 
19-02-06; Added the Good-To-Know-Where-You're-Going v1.0, revemping the Briefing and loading Campaign screen (Mod by JonZ) 
03-03-06; Added Dragable Chrono mod (Mod by JonZ) 
05-03-06; Added Marhkimov's 16Km V2 mod Dark Version (../Data/Scene.dat) 
05-03-06; Added Marhkimov's Ocean Madness V2 mod (data/env/ Env.cfg+EnvColors_Arct + EnvColors_Atl + EnvColors_Med +SkyColors_Arct + SkyColors_Atl + SkyColors_Med .dat AND data/misc/sunhalo.tga) 
08-03-06; Added the Church's IUB to RuB 1.45 Nav Map Contact Options v1.2 as an Option. 
10-03-06; Changed the type fonts in Radio Messages log to allow more texts to be typed from IrishRed's Radiolog mod (../Data/Menu/Menu_1024_768.ini) (Mod by JonZ) 
10-03-06; Added Mine map from Clyde00 (../Data/Menu/Gui/Layout/Sperrnetze.tga) 

Textures: 
13-02-06; upgraded to Bordinstrumente_1.0 skins (Mod by Oak_Groove and Marhkimov for the dials + Corrections by JonZ) 
13-02-06; added Terrain Upgrade 2.1 (Mod by Chrístian P. Roesdahl) 
13-02-06; Updated JuJu's Military mod to the latest. 
15-02-06; added Ail Sky Mod v2 (Mod by Ail) 
15-02-06; added Stone01.tga from Tankeriv Seafloor_lite. 
15-02-06; added the possibility to change torpedoes colors before launching the game (Mods by Marhkimov) 
15-02-06; added Das Realistic Food mod (Mod by Tikigod) 
19-02-06; added Better Damage Texture V2 (Mod by Totenkopf) 
21-02-06; added Marhkimov's Smoke mod (data/library/particles.dat) 
21-02-06; integrated Redwine's DepthCharge FX mod (data/library/particles.dat) 
24-02-06; added Tikigod HiRes Dolphins (  ) 
25-02-06; added totenkopf Crew Uniform Textures (Data/crew/...) 
03-03-06; added BordInstrumente Hover Corrections (Interior dials) (Mod by JonZ) 
05-03-06; added Konrad Krumm's VIIc_U201 skin 
05-03-06; Mixed Marhkimov's Smoke mod with IamBecomeLife Smoke textures (../Data/Textures/Tnormal/Tex/Smoke_Volum.tga and Smoke_Volum02.tga) 

Sounds: 
14-02-06; Added some the latest Gammel Soundpack (Mod by Gammel) 
14-02-06; Added some of the Internal Life 1.2 sounds, (mod KptnLt Eric Karle) 
15-02-06; Added Morse mod as an option (Mod by Vix) 
17-02-06; Added some of Sound Explosion 1.2 (Mod by Average Joe) 
17-02-06; added some of the sounds that was included in the Frontflotille and AOTD packs 
17-02-06; Now on torpedo impact, you can hear the crew cheering, not just the officer (gammel?). 
22-02-06; Added ICBM Water Pressure Effects (Data/Sound/ Creaks_Level#.ogg) 
05-03-06; Added Sinclair's mod as an option (mod by unknown). 
Proste to nema chybu :-).
---
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

jen pro poradek, IUB v1.03 ke stazeni na http://u-boot.realsimulation.com/
pisu proto, ze z filefrontu to spouste lidi vcetne me neslo stahnout
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem konečně splnil povinnost a mrknul na Das Boot.Musím říct,že to je jeden z nejlepších válečnejch filmů,jaký jsem kdy viděl.Atmosféra je tam naprosto perfektní,myslím,že je jasný,čím se tvůrci SH3 nechali- zřejmě mimo jiné-inspirovat.Taky třeba zmínit že od zavedení ASDIC byly U-boaty opravdu v nezáviděníhodné situaci.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

jj Das Boot jsem zacal shanet jeste ten den, kdy jsem poprve spustil SHIII :)
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

_Geralt píše:jj Das Boot jsem zacal shanet jeste ten den, kdy jsem poprve spustil SHIII :)
hlavne to chce director cut a pustit si to v originalnim nemeckem zneni s titulky :-))).

predpokladam, ze audio mate nastaveny na nemecke, i kdyz jsem anglictinar, tak tady mi anglictina opravdu nesedi ;).
---
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No,jsem taky angličtinář,ale pohodlný,takže Das Boot - vynikající nesestříhanou 3:20 dlouhou verzi jsem dal v češtině.Ale taky paráda,je to remasterovaná verze s komplet předělaným zvukem na Dolby Digital,takže na 5.1 celkem rachot,i efekty jsou zkrátka perfektní,vůbec mi nepřišlo,že koukám na 25 let starý film.SH3 jinak samozřejmě jedu v němčině,tam si neumím představit,že by se mluvilo anglicky.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

Das Boot dir. cut jsem dal v nemcine s anglickymi titulky
SHIII jedu samozrejme v nemcine, ovsem s anglickym textem, ... nemcinu jsem sice mel na gymplu 4 roky, neco pobiram, ale potrebuju vedet co se presne deje

ad hra
1) zalezi jak moc mam vysunuty periskop z vody? snazim se ho vzdycky mit co nejmin a jeste se pohybovat pomalu, aby za nim nevznikala stopa
2) pokud bych se v lete plavil nekam na sever k Murmansku, funguje delsi den?
3) uvazuje hra temnou a osveltenou stranu konvoje? vidim jak sviti mesic, odkud kam, ale neni mi jasny jestli to ma vliv na viditelnost vynorene ponorky (utocna taktika Otto Kretschmera, noc, ponorka na hladine, diky male siluete na spravne pozici vuci mesici temer neviditelna
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

_Geralt píše:Das Boot dir. cut jsem dal v nemcine s anglickymi titulky
SHIII jedu samozrejme v nemcine, ovsem s anglickym textem, ... nemcinu jsem sice mel na gymplu 4 roky, neco pobiram, ale potrebuju vedet co se presne deje

ad hra
1) zalezi jak moc mam vysunuty periskop z vody? snazim se ho vzdycky mit co nejmin a jeste se pohybovat pomalu, aby za nim nevznikala stopa
2) pokud bych se v lete plavil nekam na sever k Murmansku, funguje delsi den?
3) uvazuje hra temnou a osveltenou stranu konvoje? vidim jak sviti mesic, odkud kam, ale neni mi jasny jestli to ma vliv na viditelnost vynorene ponorky (utocna taktika Otto Kretschmera, noc, ponorka na hladine, diky male siluete na spravne pozici vuci mesici temer neviditelna
k tomu filmu ... to jsi docela hardcore :-)) nemcinu jako jazyk nemam rad, ale tady je to povinnost ;).

1. ne, na vysunuti periskopu nezalezi ;).
2. casova pasma funguji, takze predpokladam, ze ano ... i noc je v kazdem rocnim obdobi a na ruznych souradnicich jina. btw, cas je mereny podle casu v nemecku. proto je stmivani i svitani trochu jine nez jsi zvykly z realu. nekde bych mozna nasel i to kdy je mesic v uplnku podle realneho datumu a souradnic z valecneho obdobi :-)).
3. detekce se ti vypocitava podle parametru, bohuzel toto hra nesimuluje a jakmile jsi moc blizko tak te lod osvetli reflektorem a maji te. v noci se ale muzes priblizit k lodi na hladine klidne i na 2000m a nedetekuji te, i kdyz sviti mesic ;).
---
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

dalsi "supermod" na obzoru http://www.subsim.com/phpBB/viewtopic.php?t=50012 ,
kdo to ma porad stahovat a testovat...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

_Geralt píše:dalsi "supermod" na obzoru http://www.subsim.com/phpBB/viewtopic.php?t=50012 ,

No jo,no,jednou jsi k tomu čuchnul,hra perfektní,pak zjistíš,že s modama vypadá líp,navodí se ještě lepší atmosféra atd.Takže stahovat a testovat musíme opět my :o
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

Swat píše:
_Geralt píše:dalsi "supermod" na obzoru http://www.subsim.com/phpBB/viewtopic.php?t=50012 ,
No jo,no,jednou jsi k tomu čuchnul,hra perfektní,pak zjistíš,že s modama vypadá líp,navodí se ještě lepší atmosféra atd.Takže stahovat a testovat musíme opět my :o
co jsem zbezne projel readme, tak to vypada podobne jako IUB az na vylepsene damage modely (na to se tesim) a dalsi spise jemna vylepseni... ale podle tech jmen co za tim stoji, se uz nemuzu dockat az to testnu...
btw dalsi uzasna vec jsou termalni vrstvy umoznujici schovat se pred detektory a nasledny vyvoj SH3 commanderu, ktery ma prinest a rozsahlou randomizaci cele hry (zasahove zony, senzory...) no proste bude to mazec
http://www.subsim.com/phpBB/viewtopic.php?t=48846
http://www.subsim.com/phpBB/viewtopic.php?t=49895
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

tak jsem si prosel seznam zmen v Grey Wolves a je t ov podstate zhrnuti modu, ktere jsem instaloval postupne. presto rovnou rikam, ze implementace do IuB nebude snadna, skoro az nemozna. ten rozsah by i mne desil. takze chlapi, je to pro vas vyzva :-)).

co se tyce SH3 commanderu tak ten ma svoje omezeni. sice hodne veci nastavuje nahodne, ale zasahove zony prece nahodne na stejnych typech lodi nebyly. navic jde tento manager svoji mod cestou a implemenzovat do nej jakoukoliv upravu je opet jiz nad me sily. SH3 commandera pouzivam poue na generovani HTML stranek s moji kapitanskou karierou, kterou pak muzete nekde na webu vystavit i s fotografii :-)).

Jsem vazne rad, ze v modech vidite stejny prinos jako ja, protoze hra bez nich byla skvela, ale s nimy je mnohem, mnohem lepsi. jak uz jsem psal (inspirace prave SH3 commanderem), zasel jsem dokonce tak daleko, ze mam na kazdy rok urcity pocet dobovych songu a dobovych mluvenych zprav (v nemcine) a je opravdu zvalstni poslouchat pri plavbe rozhlasove vysilani z londyna na pozadi s letadly, projevy o obsazeni Protektoratu Cechy a Morava a mnoho dalsich. to vse dokresluje atmosferu opravdu na max, ale abych z toho nezblbnul tak jsem si tam preci jen prihodil jeste hodne oblibenych pisnicek at uz hodicich se k plavbe nebo proste proto, ze se mi libi. pomer je cca 2:3 ve prospech modernejsich (filmova hudba z napr. U571, Hon na Rudy rijen atd. ;))

Uvidite sami, kam az v atmosfere budete chtit dojit vy sami ;).
Nechci domyslet co bude umet Silent Hunter 4 :-)).

P.S. jedine co mi chybi je smeckovost pri lovu konvoju a nasledny multiplayer proti zivym protivnikum jako ochrany na bojovych lodich ... to pak bude opravdova virtualni valka ve ktere ovsem nebude prolita ani kapka krve. kez by se v budoucnu vsechny konflikty uz odehravali jen na nasich monitorech v takovychto hrach.
---
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

ad nahodnost... me bude stacit, pokud se budu moci ukryt v chladnejsi vode (pokud budu mit stesti a nejaka tam bude), pokud budou senzory torpedoborcu cas od casu ruzne ucinne, pokud vzdaji pronasledovani po nahodne dlouhe dobe... atd myslim, ze urcity potencial tam je
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

_Geralt píše:ad nahodnost... me bude stacit, pokud se budu moci ukryt v chladnejsi vode (pokud budu mit stesti a nejaka tam bude), pokud budou senzory torpedoborcu cas od casu ruzne ucinne, pokud vzdaji pronasledovani po nahodne dlouhe dobe... atd myslim, ze urcity potencial tam je
no a ted si predstav, ze vse ostatni chces mit jine a chces implementovat jen nahodnost detekcnich senzoru ... me se SH3 commander moc libi, ale nikdy clovek nemuze mit uplne vsechno. Proto si svuj postoj u sebe obhajim ... Na torpedoborcich byly predpisy, ktere jasne rikaly jak dlouho musi jejich kapitan po nepratelskych ponorkach patrat. Faktor nahodnosti je vlozeny v podstate i ted, protoze wait doba je odvisla od toho, ze te absolutne nedetekuji. jakmile te pingnou tak se doba patrani prodluzuje.

Kolikrat mne napadlo, ze je kapitan doprovodne lodi docela tvrdak, kdyz patra po 1 ponorce takovou dobu a konvoj si vesele pluje dal. Kdyby jsme byly ve vlci smecce .... :twisted: .
---
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Zase jsem u toho včera vydržel do půl čtvrtý do rána,od toho se zkrátka nedá odtrhnout,díky zrychlení času se tam stále něco děje.Včera se mi poprvé zadařilo sestřelit éro.Bylo to u západního pobřeží Irska,sundal jsem dva Hurricany.Než jsem tu hru koupil,obával jsem se stereotypu,ale obavy se rozplynuly hned v námořní akademii,tahle hra je prostě bomba.Miluju hry od kterých se něco dozvím,nebo na jejichž základě si koupím třeba knihu apod.O válce jsem načetl poměrně dost,hlavně o bojích v Pacifiku,ale pravda o dění v Atlantiku jsem se moc nezajímal právě do doby,než jsem si koupil SH III.Další takovou hrou na jejíž popud jsem se začal zajímat o dané téma byla (pro mě jedna z nej.her jaký jsem pařil) Hidden and Dangerous 2.Kolikátou jedete hlídku,chlapi?Teda JXP se zdá,že už to paří dost dlouho,ale Geralt začal tak nějak se mnou,nemýlím-li se (aspoň podle fóra).A jak dlouho vám klucí trvá jedna plavba,nebo která byla vaše nejdelší?
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

cus, o tehle hre jsme slysel a nezajimal se , ale po shlednuti videi, precteni vasich clanku... jsem si ji koupil, yehnhle typ me bavi adoufam ze me hra bude taky bavit
startegie? akce? good.
jen may dotazy.
v jaky kvlaite mi hra pojede na p4 3.4ghz(1MB) 6600GT 560/1111AGP 1Gram(popripda 1,5G)
2, jeste jedna rada, co bych mel stahnout? jaky mody? ci patche/
poradte at netahnem vsechno zbytecne a nebo neco co neni potreeba.
dik a vitem se ve vasi komunite SH3 :oops:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

hlupak píše:cus, o tehle hre jsme slysel a nezajimal se , ale po shlednuti videi, precteni vasich clanku... jsem si ji koupil, yehnhle typ me bavi adoufam ze me hra bude taky bavit
startegie? akce? good.
jen may dotazy.
v jaky kvlaite mi hra pojede na p4 3.4ghz(1MB) 6600GT 560/1111AGP 1Gram(popripda 1,5G)
2, jeste jedna rada, co bych mel stahnout? jaky mody? ci patche/
poradte at netahnem vsechno zbytecne a nebo neco co neni potreeba.
dik a vitem se ve vasi komunite SH3 :oops:
na te konfiguraci ti to pojede na max detaily. rozliseni to ma fixni 1024x768 a ja mam po aplikaci vsech modu, ktery hru jeste znarocnuji na HW FPS kolem 60. takze zadny strach. AA mam sice vypnuty, ale to je kvuli zaricimu slunicku, ktery s AA proste nezari, ale jen sviti na obloze ;).

No a co se tyce modu, tak si projdi tohle forum (nemusis ani moc dozadu) a zjistis vse potrebne. Strucne receno, nejdriv nejaky komplexni mod napr. IUB v1.03 a pak uz doplnuj jen to co se ti bude chtit a libit. pomer casu straveny u hry pri modingu a samotnem hrani je u me 2:1 :-)).

P.S. hraju v podstate 2. kampan. Tohle neni o rychlosti hrani, ale o hloubce. Dokonce jsem uvazoval, ze jako nekteri jini hardcore hraci, hru nastavim na hrani v realnem case 1:1, coz by v pripade kampane znamenalo dobu hratelnosti na cca 5-6 let :-)). Ale vymekl jsem, presto si to obcas uzivam a cas komprimuju jen vyslovene kdyz se mi nechce plavit ;).

P.P.S. letadlo jsem zatim nesestrelil, ne proto, ze bych zadne nepotkal, ale hlavne proto, ze se vzdy radeji schovam pod vodu. preci jen, nechci drazdit hada bosou nohou a proti 2 letadlum se postavit s jednim AA flakem je ponekud japonsky kamikadze styl :-)). Presto gratuluju ;).
---
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hra si myslím sama detekuje tvůj hardware a podle toho se nastaví.Nevím,jak je to s efektama,ale rozlišení je 1024x768.Existuje pár prográmků,který ti umožní rozlišení zvýšit,ale ty jsem nezkoušel.Jedu to na těch defaultních 1024x768,jen jsem na kartě zapnul 8xFSAA.Vypadá to bezvadně.Na tvý sestavě bych to neřešil,rozjedeš to naprosto v pohodě,myslím že klidně se 4xFSAA.Ten ořez hran dělá hodně,ale i bez něj ta hra vypadá dobře,jelikož se to pohybuje tak nějaký ty zuby moc nevnímáš.

K těm modům-já osobně jsem si stahnul Athmosphere Mod (lepší barva vody,lepší odlesky na hladině,snad i lepší obloha a mraky,myslím,že to hru víc ztmaví při noční plavbě,lepší měsíc apod.),dále jsem stahnul Marhk's Ocean Madness a z toho jsem si vybral - autor to pojmenoval Marhk's supersmoke - lepší kouř a to jak od lodí,tak po zásahu torpédem,je takovej hustě černej,dělá i dobrej odraz na hladině a ze všech kouřů,co jsem testoval,nejmíň drtí grafiku (myslím propad v fps).Dále jsem stahnul hi-res uniformy,je jich tam spousta ke ztažení,já jsem stahnul 9MB balík a jsem spokojenej.Pak jsem stahnul lepší obličeje posádky,dále Ail Wake Mod - lepší (realističtější) vlny od přídě i za zádí U-boatu,pak tam mám autentický torpéda ,no a hromadu MP3 v gramofonu.Doporučuju ti kouknout na Das Boot-už si snad dovolím tvrdit,že jde o kultovní film všech,co SH3 pařej,sežeň si Director's Cut nesestříhanou 3,5 hodinovou verzi.Jinak vítej v komunitě SH3,přeji dobrý lov! :wink:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To JXP:Jasně,nemyslel jsem,kdo z nás je ve hře dál,nebo jak rychle kdo paří,právě jsem se ptal abych zjistil,jak k tomu kdo přistupuje,jak si to vychutnáváte.Jinak hrát to bez urychlení času je myslím totální mazec,na to musí mít člověk fakt povahu,přesně jak říkáš-to je na několik let.
Jinak ty Hurricany jsem sundal postupně,bylo to asi s hodinovým odstupem,do dvou najednou bych se taky nepouštěl.Zatím mi nepřijdou až tak nebezpečný,nezasáhli mě ani jednou,vždycky svrhli bombu o hezkých pár metrů vedle.Co mi není jasný-proč nepálej z palubních zbraní?Jen házej bomby....Jsem v červnu 1940,možná později přitvrděj :twisted:
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Swat píše:Doporučuju ti kouknout na Das Boot-už si snad dovolím tvrdit,že jde o kultovní film všech,co SH3 pařej,sežeň si Director's Cut nesestříhanou 3,5 hodinovou verzi.Jinak vítej v komunitě SH3,přeji dobrý lov! :wink:
uz jsme si ho pujcil :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“