GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

sTano11 píše:
Woyta píše:Nevi nekdo kde se vyskytuje letadlo Andromada? Ma tam byt standartne.
to velke lietadlo najdes v 2 meste na letisti vo velkom hangary /dvere ma zamknute ale ked budes stat pred nimi ma by sa otvorit smerom dole/
Pletes se, v tom hangaru je AT400
Obrázek
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Jasper píše:
sTano11 píše: to velke lietadlo najdes v 2 meste na letisti vo velkom hangary /dvere ma zamknute ale ked budes stat pred nimi ma by sa otvorit smerom dole/
Pletes se, v tom hangaru je AT400

tak potom sorry :oops:
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

sTano11 píše:to velke lietadlo najdes v 2 meste na letisti vo velkom hangary /dvere ma zamknute ale ked budes stat pred nimi ma by sa otvorit smerom dole/
nemyslis nahodou naky to BF-400 (whatever, proste B737) v Las Venturas? o tomhle nevim, nemuzes poslat nejakej screen aby se to lip hledalo? :)
ASUS F3T
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

To je ten hangar, kdyby si to nevedel:
Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Mam jen tuhle fotku letadla.
Obrázek
To ze tam je s jsem si overil v souborech gta3.img a handling.cfg Jen opravdu nevim kde by mohlo stat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ono nikde nenji, jen se vyskytuje v jedne misi. V te jak musis vjet na motorce do toho nakladoveho prostoru toho letadla...
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Woyta píše:Mam jen tuhle fotku letadla.
Obrázek
To ze tam je s jsem si overil v souborech gta3.img a handling.cfg Jen opravdu nevim kde by mohlo stat.
To je Andromeda, da se vyvolat trainerem a potom se da i ridit, jinak se ve hre sehnat neda :wink:
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Poradte

Robim letecku skolu a asi v tretom teste ked mam vzlietnut a letet cez kruhy tak pocas startu pri stupani(ked vystupim moc vysoko) mi vypadava motor a nemozem doletiet do vysky prveho kruhu :sad:
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Logue píše:Poradte

Robim letecku skolu a asi v tretom teste ked mam vzlietnut a letet cez kruhy tak pocas startu pri stupani(ked vystupim moc vysoko) mi vypadava motor a nemozem doletiet do vysky prveho kruhu :sad:
Musis zasunut najprv podvozok potom uz to pojde ako po masle :)
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Fe3C píše:Zdravim. Mam tuto hru ale vobec mi nechce ist. Iba preblikne obrazovka a vrati sa do winxp. Mal som SP1 aj SP2 a stale nic. Neviete cim to moze byt? Aj kamaratovi to nejde a tiez ma AMD. Ale o mnohych kamasov co maju AMD procesory a o dost slabsie to v pohode ide...nestretol sa s tym niekto?
Tak mam uplne ten stejnej problem :crazy: a nevim jak ho vyresit :(
Ovladace 5.8 + SP2 ale vcera mi to slo :(
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Jackiii píše:
Fe3C píše:Zdravim. Mam tuto hru ale vobec mi nechce ist. Iba preblikne obrazovka a vrati sa do winxp. Mal som SP1 aj SP2 a stale nic. Neviete cim to moze byt? Aj kamaratovi to nejde a tiez ma AMD. Ale o mnohych kamasov co maju AMD procesory a o dost slabsie to v pohode ide...nestretol sa s tym niekto?
Tak mam uplne ten stejnej problem :crazy: a nevim jak ho vyresit :(
Ovladace 5.8 + SP2 ale vcera mi to slo :(
v dokumentech si zalohuj savy (jen slozku se sejvama) a zbytek smaz,teda celou slozku co si gta vytvorilo , pote spust gta , melo by nabehnout vpohode, vypni ho a nahraj si ty zalohovany savy.
0118 999 881 999 119 7253
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Hm takze nic ani komplet nova instalace nepomohla..proste blik do 800*600 blik do 1024*768 a blik zpet na plochu... (1024*768)

edit: tak problem vyresen..budete se divit ale me to delalo schema od ATi takovy to by ThemeManager OEM...ted rano sem ho tam dal..jeste ze sem si to uvedomil..
Fakt ale nechapu co to je za kravinu :cry:
Uz to jde :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Mne sa stalo presne to iste...a robila to tiez schema - nVidia z DesktopX.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ha!!!

Příspěvek od lolo »

GTA:San Andeas mi v pohode šlape na NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 s 32MB pamätou.Procesor AMD Duron 1300, 20Gb HDD,512 DDRAM PC400, 5.1 zvuk,LG GSA-4165B. :D
Naposledy upravil(a) lolo dne pon 3. črc 2006, 16:05, celkem upraveno 1 x.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

hm, a co jako :shock:
Sice si nemyslim ze s tvou grafikou ti to jde nejak extra hezky...
sallam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sallam »

Jasper píše:hm, a co jako :shock:
Sice si nemyslim ze s tvou grafikou ti to jde nejak extra hezky...
Ja to mam na GF2Ti a tam to vypada docela hnusne.
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Zdravím, po dlouhé době jsem nainstaloval gta-sa, ale nemůžu se dostat přes misi, kdy mi v caligula´s palace (kasíno) zadají nějaký ten úkol, v němž mají přiletět do města nějací odstřelovači. Já mám sednout do letadla a letět jim na proti a ve chvíli kdy je zahlídnu mám proletět červeným kroužkem nad jejich letadlem, ale pořád se mi to nedaří. Neznáte nějaký fígl? Popřípadě kdybych poslal save, neproletěl by mi to někdo? Díky moc. :oops:
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

smile4me píše:Zdravím, po dlouhé době jsem nainstaloval gta-sa, ale nemůžu se dostat přes misi, kdy mi v caligula´s palace (kasíno) zadají nějaký ten úkol, v němž mají přiletět do města nějací odstřelovači. Já mám sednout do letadla a letět jim na proti a ve chvíli kdy je zahlídnu mám proletět červeným kroužkem nad jejich letadlem, ale pořád se mi to nedaří. Neznáte nějaký fígl? Popřípadě kdybych poslal save, neproletěl by mi to někdo? Díky moc. :oops:
uz se to tady resilo. musis si naletet vysoko na nad ne a jakmile je zahlednes se otocit a letet smerem dolu tak abys nabral rychlost az proletis tim kuhem.
0118 999 881 999 119 7253
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

cool.user píše:
smile4me píše:Zdravím, po dlouhé době jsem nainstaloval gta-sa, ale nemůžu se dostat přes misi, kdy mi v caligula´s palace (kasíno) zadají nějaký ten úkol, v němž mají přiletět do města nějací odstřelovači. Já mám sednout do letadla a letět jim na proti a ve chvíli kdy je zahlídnu mám proletět červeným kroužkem nad jejich letadlem, ale pořád se mi to nedaří. Neznáte nějaký fígl? Popřípadě kdybych poslal save, neproletěl by mi to někdo? Díky moc. :oops:
uz se to tady resilo. musis si naletet vysoko na nad ne a jakmile je zahlednes se otocit a letet smerem dolu tak abys nabral rychlost az proletis tim kuhem.
Dík za radu, ale nemám na to nějak nervy. Jsem to teď zase 5x letěl a prd. Asi si zahraju piškvorky. :evil:
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
otto22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od otto22 »

smile4me píše:
cool.user píše: uz se to tady resilo. musis si naletet vysoko na nad ne a jakmile je zahlednes se otocit a letet smerem dolu tak abys nabral rychlost az proletis tim kuhem.
Dík za radu, ale nemám na to nějak nervy. Jsem to teď zase 5x letěl a prd. Asi si zahraju piškvorky. :evil:
ja som tu misiu spravil asi na 30ty pokus :P
1. PC ASUS A7V600, AMD 2500+@3200+, 768MB ram, ASUS ATI HD3650 512MB, SB LIVE 5.1, DVD RW, SEAGATE 80GB + 120GB...
2. PC CANYON 9IPEA, CELERON 2.0GHz, 384MB ram, MSI GeForce FX5900XT, MAXTOR 20GB...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“