sTano11 píše:
to velke lietadlo najdes v 2 meste na letisti vo velkom hangary /dvere ma zamknute ale ked budes stat pred nimi ma by sa otvorit smerom dole/
sTano11 píše:to velke lietadlo najdes v 2 meste na letisti vo velkom hangary /dvere ma zamknute ale ked budes stat pred nimi ma by sa otvorit smerom dole/
nemyslis nahodou naky to BF-400 (whatever, proste B737) v Las Venturas? o tomhle nevim, nemuzes poslat nejakej screen aby se to lip hledalo?
Robim letecku skolu a asi v tretom teste ked mam vzlietnut a letet cez kruhy tak pocas startu pri stupani(ked vystupim moc vysoko) mi vypadava motor a nemozem doletiet do vysky prveho kruhu
Robim letecku skolu a asi v tretom teste ked mam vzlietnut a letet cez kruhy tak pocas startu pri stupani(ked vystupim moc vysoko) mi vypadava motor a nemozem doletiet do vysky prveho kruhu
Musis zasunut najprv podvozok potom uz to pojde ako po masle
Fe3C píše:Zdravim. Mam tuto hru ale vobec mi nechce ist. Iba preblikne obrazovka a vrati sa do winxp. Mal som SP1 aj SP2 a stale nic. Neviete cim to moze byt? Aj kamaratovi to nejde a tiez ma AMD. Ale o mnohych kamasov co maju AMD procesory a o dost slabsie to v pohode ide...nestretol sa s tym niekto?
Tak mam uplne ten stejnej problem a nevim jak ho vyresit
Ovladace 5.8 + SP2 ale vcera mi to slo
Fe3C píše:Zdravim. Mam tuto hru ale vobec mi nechce ist. Iba preblikne obrazovka a vrati sa do winxp. Mal som SP1 aj SP2 a stale nic. Neviete cim to moze byt? Aj kamaratovi to nejde a tiez ma AMD. Ale o mnohych kamasov co maju AMD procesory a o dost slabsie to v pohode ide...nestretol sa s tym niekto?
Tak mam uplne ten stejnej problem a nevim jak ho vyresit
Ovladace 5.8 + SP2 ale vcera mi to slo
v dokumentech si zalohuj savy (jen slozku se sejvama) a zbytek smaz,teda celou slozku co si gta vytvorilo , pote spust gta , melo by nabehnout vpohode, vypni ho a nahraj si ty zalohovany savy.
Hm takze nic ani komplet nova instalace nepomohla..proste blik do 800*600 blik do 1024*768 a blik zpet na plochu... (1024*768)
edit: tak problem vyresen..budete se divit ale me to delalo schema od ATi takovy to by ThemeManager OEM...ted rano sem ho tam dal..jeste ze sem si to uvedomil..
Fakt ale nechapu co to je za kravinu
Uz to jde
Zdravím, po dlouhé době jsem nainstaloval gta-sa, ale nemůžu se dostat přes misi, kdy mi v caligula´s palace (kasíno) zadají nějaký ten úkol, v němž mají přiletět do města nějací odstřelovači. Já mám sednout do letadla a letět jim na proti a ve chvíli kdy je zahlídnu mám proletět červeným kroužkem nad jejich letadlem, ale pořád se mi to nedaří. Neznáte nějaký fígl? Popřípadě kdybych poslal save, neproletěl by mi to někdo? Díky moc.
smile4me píše:Zdravím, po dlouhé době jsem nainstaloval gta-sa, ale nemůžu se dostat přes misi, kdy mi v caligula´s palace (kasíno) zadají nějaký ten úkol, v němž mají přiletět do města nějací odstřelovači. Já mám sednout do letadla a letět jim na proti a ve chvíli kdy je zahlídnu mám proletět červeným kroužkem nad jejich letadlem, ale pořád se mi to nedaří. Neznáte nějaký fígl? Popřípadě kdybych poslal save, neproletěl by mi to někdo? Díky moc.
uz se to tady resilo. musis si naletet vysoko na nad ne a jakmile je zahlednes se otocit a letet smerem dolu tak abys nabral rychlost az proletis tim kuhem.
smile4me píše:Zdravím, po dlouhé době jsem nainstaloval gta-sa, ale nemůžu se dostat přes misi, kdy mi v caligula´s palace (kasíno) zadají nějaký ten úkol, v němž mají přiletět do města nějací odstřelovači. Já mám sednout do letadla a letět jim na proti a ve chvíli kdy je zahlídnu mám proletět červeným kroužkem nad jejich letadlem, ale pořád se mi to nedaří. Neznáte nějaký fígl? Popřípadě kdybych poslal save, neproletěl by mi to někdo? Díky moc.
uz se to tady resilo. musis si naletet vysoko na nad ne a jakmile je zahlednes se otocit a letet smerem dolu tak abys nabral rychlost az proletis tim kuhem.
Dík za radu, ale nemám na to nějak nervy. Jsem to teď zase 5x letěl a prd. Asi si zahraju piškvorky.
cool.user píše:
Dík za radu, ale nemám na to nějak nervy. Jsem to teď zase 5x letěl a prd. Asi si zahraju piškvorky.
ja som tu misiu spravil asi na 30ty pokus
1. PCASUS A7V600, AMD 2500+@3200+, 768MB ram, ASUS ATI HD3650 512MB, SB LIVE 5.1, DVD RW, SEAGATE 80GB + 120GB... 2. PCCANYON 9IPEA, CELERON 2.0GHz, 384MB ram, MSI GeForce FX5900XT, MAXTOR 20GB...