Projekt: HEXAGONAL BOX By Xan prace pokracuji

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zatim vypadaji trochu divne. Uvidime budou vypadat na celku. Jinak budes muset zpevnovat konstrukci. Plech ti prohnou taky.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

to XAN - moc sem nechodím, ale bude to vypadat docela dobře. Jediné co mi ke kvalitnímu PC vůbec nesedí, je značka cooler master. Moje vlastní zkušenost, ale každý ji má jinou, že jo. Jsem zvědav jak to bude vypadat hotové. :)
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

o ten coler master hledal sem neco pro porovnani velikosti jinak ty tu konstrukci vystuzim nebude to jen na plechu
btw me se ti nohy fakt libej budou nalakovany jako celej case imho to bude vypadat rulezzne
tet jen musim rozbehnout to zkur**** LCD :) :sad:
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Zdar xane, jo vypada to furt celkem nadejne. Ty nohy se mi zatim moc nepozdavaj,ale az budou v barve, tak to muze vypadat uplne jinak. U toho lcd se mi vubec nelibi ty okraje, snad az to zadelas, tak to nebude tak videt.
Ale jinak gut.

PS: Neco ti poslu domu, pak se domluvime po SZ. Bude to prekvapko :D :D Pro inspiraci :-D
CASE: EA WINGS
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

BodyZ píše:Zdar xane, jo vypada to furt celkem nadejne. Ty nohy se mi zatim moc nepozdavaj,ale az budou v barve, tak to muze vypadat uplne jinak. U toho lcd se mi vubec nelibi ty okraje, snad az to zadelas, tak to nebude tak videt.
Ale jinak gut.

PS: Neco ti poslu domu, pak se domluvime po SZ. Bude to prekvapko :D :D Pro inspiraci :-D
no pred chvili sem to lcd rozdelal a mile prekvapilo je malicky a neni u nej moc blbosti okolo postnu foto
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

nazdar Xane... peknej mod a dufam ze si nemyslis ze sem od tebe okopcil ten sestiuhelnik...

no akorat nevim jestli ten predek nenii moc preplacanej cudlema... a lcd fakt dobry... :wink:
SOLAR PRISONbude brzy
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

lord Morpheus píše:nazdar Xane... peknej mod a dufam ze si nemyslis ze sem od tebe okopcil ten sestiuhelnik...

no akorat nevim jestli ten predek nenii moc preplacanej cudlema... a lcd fakt dobry... :wink:
no ten predek bude samozdrejme vypadat jinak nez jak sem kreslil puvodne ty cudli musim rozmistit nejak jinak :)
Obrázek
Obrázek
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

Hej jak se to zapojuje ten diplej???J8 myslím že ten menší samec půjde na VGA kabel,ale newím jak to bude to řady nebo jak.....
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Mám jeden blbej dotaz kde is koupil prosím to červený flexo ? zatím to vypadá gut ale jsem zvědavej an ten displej
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

crug píše:Mám jeden blbej dotaz kde is koupil prosím to červený flexo ? zatím to vypadá gut ale jsem zvědavej an ten displej
flexo mam z casemoddingu kdyz ho tam jeste prodavali

//Stoobi - odmazáno OT - nic neříkající post.
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

KUA Xane! mi chceme pokračování :lol: už dlouho si nic nepřidal :sad:
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Sak spominal nieco ze financie ... takze no ked bude co on bude pokracovat neboj sa nic .... :-)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“