Wifi - bezdrátový přepínač

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Wifi - bezdrátový přepínač

Příspěvek od marcos »

Zdravim,dneska sem instaloval wifi sít Router D-Link G664T - je to všechno v jednom a na druhym PC jsem dal do PCI Wifi kartu Asus..všechno se nainstaluje v pohodě,ale pak když chci na to PC kde mám tu wifi kartu vyhledat sítě tak mi to žádný nenajde a napíše mi to at zkontroluju jestli je zaplý BEZDRÁTOVÝ PŘEPÍNAČ..osobně jsem to viděl poprvé,nevíte někdo co stim?jestli v těch windowsech neni potřeba nanstalovat ještě něco?setkal jsem se stim poprvý. Jinak ty windows mají SP2. Předem díky za odpověd.
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jo sakra, to už se tady řešilo, akorát si nevzpomínám moc jak, zkus pohledat
ovladače jsou nainstalovaný korektně? mód máš nastaven na infrastructure?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Bezdratovej přepínač mám u NB, pokud je v poloze OFF tak to nic nenajde.
Ale u PCI nevim, nevim...Zkus prohledat kartu, jestli tam taky neni nějakej přepínač.
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

jj ovladače jsou nainstalovaný korektně..kartu to najde..ale prostě to hlásí něco v tom smyslu že je vypnutá...mód je infrastructure samozřejmě :)

No tak ještě omrknu tu kartu..jestli se to třeba nezapíná nějak softwarově...uvidim zítra se na to mrknu
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

To je pouze zavádějící překlad z angličtiny :lol:

Bezdrátový přepínač = Wireless switch = Access point

jinak řečeno ti to hlásí že nemůže najít žádné AP na které by se to připojilo... Tzn. zkontroluj zda máš na Dlinku zapnutou bezdrátovou část (popř. to resni a zus znovu) a na PC možná novější ovladače - nejdřív to zkus na nějakou minimální vzdálenost, ať víš jestli to vůbec vysílá...
Francie ... sladká Francie
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

jj díky. Zkusim si vzít notebook s Wifi kartou co ta najde.ale dřív jak příští týden se k tomu nedostanu,ale díky. snad to nějak vyřešim!
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“