Wifi - bezdrátový přepínač
Moderátor: Don
- marcos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Wifi - bezdrátový přepínač
Zdravim,dneska sem instaloval wifi sít Router D-Link G664T - je to všechno v jednom a na druhym PC jsem dal do PCI Wifi kartu Asus..všechno se nainstaluje v pohodě,ale pak když chci na to PC kde mám tu wifi kartu vyhledat sítě tak mi to žádný nenajde a napíše mi to at zkontroluju jestli je zaplý BEZDRÁTOVÝ PŘEPÍNAČ..osobně jsem to viděl poprvé,nevíte někdo co stim?jestli v těch windowsech neni potřeba nanstalovat ještě něco?setkal jsem se stim poprvý. Jinak ty windows mají SP2. Předem díky za odpověd.
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Don_N
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- marcos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj ovladače jsou nainstalovaný korektně..kartu to najde..ale prostě to hlásí něco v tom smyslu že je vypnutá...mód je infrastructure samozřejmě
No tak ještě omrknu tu kartu..jestli se to třeba nezapíná nějak softwarově...uvidim zítra se na to mrknu
No tak ještě omrknu tu kartu..jestli se to třeba nezapíná nějak softwarově...uvidim zítra se na to mrknu
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je pouze zavádějící překlad z angličtiny 
Bezdrátový přepínač = Wireless switch = Access point
jinak řečeno ti to hlásí že nemůže najít žádné AP na které by se to připojilo... Tzn. zkontroluj zda máš na Dlinku zapnutou bezdrátovou část (popř. to resni a zus znovu) a na PC možná novější ovladače - nejdřív to zkus na nějakou minimální vzdálenost, ať víš jestli to vůbec vysílá...
Bezdrátový přepínač = Wireless switch = Access point
jinak řečeno ti to hlásí že nemůže najít žádné AP na které by se to připojilo... Tzn. zkontroluj zda máš na Dlinku zapnutou bezdrátovou část (popř. to resni a zus znovu) a na PC možná novější ovladače - nejdřív to zkus na nějakou minimální vzdálenost, ať víš jestli to vůbec vysílá...
Francie ... sladká Francie
- marcos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj díky. Zkusim si vzít notebook s Wifi kartou co ta najde.ale dřív jak příští týden se k tomu nedostanu,ale díky. snad to nějak vyřešim!