Čím upravit zvuk nahraný z analogového vstupu?
- Maxximm
- Nováček

-
Čím upravit zvuk nahraný z analogového vstupu?
Zdravím fórum, mám otázku, chtěl bych si svoje staré desky a kazety převést do počítače a potřeboval bych (hlavně na ty vinyly) nějaký program na úpravu, myslím tím třeba praskot, atd. Našel bych si to sám, ale ještě jsem s touhle problematikou neměl co do činění, a tak ani nevím, co bych měl napsat do vyhledávače. Byla by nějaká rada? Dík Maxim
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čím upravit zvuk nahraný z analogového vstupu?
Já to delal v GoldWaveMaxximm píše:Zdravím fórum, mám otázku, chtěl bych si svoje staré desky a kazety převést do počítače a potřeboval bych (hlavně na ty vinyly) nějaký program na úpravu, myslím tím třeba praskot, atd. Našel bych si to sám, ale ještě jsem s touhle problematikou neměl co do činění, a tak ani nevím, co bych měl napsat do vyhledávače. Byla by nějaká rada? Dík Maxim
- wallot
- Středně pokročilý

-
- marian_m
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne mám nainštalovaný balík programov Nero a na programy Nero SoundTrax a Nero Wave Editor nedám dopustiť. Nemám problém s odstraňovaním praskotu a šumu z nahrávok, ani nízkofrevenčného "bzukotu", ktorý menej kvalitné ihly vydávajú. Nahrávky sa ľahko upravia pomocou equalizéru a iných nástrojov, a nie je problém piesne rozdeliť do samostatných súborov. Vyladenie LP-čky a uloženie do MP3 aj s pridaním ID3 tagov mi trvá max. štvrťhodinku.