Čím upravit zvuk nahraný z analogového vstupu?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Maxximm
Nováček
Nováček

Čím upravit zvuk nahraný z analogového vstupu?

Příspěvek od Maxximm »

Zdravím fórum, mám otázku, chtěl bych si svoje staré desky a kazety převést do počítače a potřeboval bych (hlavně na ty vinyly) nějaký program na úpravu, myslím tím třeba praskot, atd. Našel bych si to sám, ale ještě jsem s touhle problematikou neměl co do činění, a tak ani nevím, co bych měl napsat do vyhledávače. Byla by nějaká rada? Dík Maxim
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Čím upravit zvuk nahraný z analogového vstupu?

Příspěvek od Dzin »

Maxximm píše:Zdravím fórum, mám otázku, chtěl bych si svoje staré desky a kazety převést do počítače a potřeboval bych (hlavně na ty vinyly) nějaký program na úpravu, myslím tím třeba praskot, atd. Našel bych si to sám, ale ještě jsem s touhle problematikou neměl co do činění, a tak ani nevím, co bych měl napsat do vyhledávače. Byla by nějaká rada? Dík Maxim
Já to delal v GoldWave :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Maxximm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maxximm »

Díky, jdu to zkusit najít. :worship: :thumbsup:
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

adobe audition nebo jeho predchudce cooledit pro
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marian_m »

Ja osobne mám nainštalovaný balík programov Nero a na programy Nero SoundTrax a Nero Wave Editor nedám dopustiť. Nemám problém s odstraňovaním praskotu a šumu z nahrávok, ani nízkofrevenčného "bzukotu", ktorý menej kvalitné ihly vydávajú. Nahrávky sa ľahko upravia pomocou equalizéru a iných nástrojov, a nie je problém piesne rozdeliť do samostatných súborov. Vyladenie LP-čky a uloženie do MP3 aj s pridaním ID3 tagov mi trvá max. štvrťhodinku.
dKWt
Nováček
Nováček

Odpoved 2

Příspěvek od dKWt »

Ten Nero je na to velmi dobry.....ale osvedcil sa mi aj Sound Forge 8...ta sum odstranuje , myslim este kvalitnejsie.....upravoval som nim audio stopu z videa a rozdiel bol badatelny....
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“