Zdravím,
stalo se ,že pří odebírání jednoho programu(blbý SW pro myš!!) se po restartu už nerozjely xp ale objevila se hláška o poškození nebo nenalezení souboru SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM a že mám zkusit opravit systém.Ok chtěl jsem to udělat ale nevím jak.Kydž postupuju podle instrukcí,že oprava se spustí po stisknutí klávesy R,po spuštění systému z cd,tak se to po mně chce zadat nějaký příkaz ale netuším jaký.Nebo jde nějak jinak systém opravit aniž bych musel formátovat nebo tak něco?Poraďte prosím,děkuji
XP_ oprava systému
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ttomikk
- Nováček

-
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- dd
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- ttomikk
- Nováček

-
Nejde.....
Nejede...WoiTa píše:Zkus po postu mačkat klávesu F8 a zvolit poslední známou funkční konfiguraci, co to udělá?
- dd
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
...ale jak spustit tu konzoli,to se nedaří...
no to je právě ta konzole pro zotavení. Je to takový zjednodušený příkazový řádek, který zná jen základní příkazy jako cd, copy, atd........že oprava se spustí po stisknutí klávesy R,po spuštění systému z cd,tak se to po mně chce zadat nějaký příkaz...
Ale to už se tu určitě hodněkrát probíralo.....jinak přehled příkazů najdeš v nápovědě ve woknech