Radeon X800 XT All In W, AGP 8x, TV, rádio, 16 Rendering Pipelines, 256MB GDDR3, 256 Bit, DVI, video in/out, Ramdac 2x400MHz, DX9, Cooler Zalman VF700-Cu
JAK MYSLÍTE ŽE SI STOJÍ ve srovnání s dnešníma karta má smysl na ní upgradovad. A kolik myslíte že je rozumný za ní dát. (novou_né bazar)
Radeon X800 XT All In Wonder
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- lucas
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Radeon X800 XT All In Wonder
...........waiting for the future
MSI Neo2 865pe, CPU 2,8 Nortwood HT, VGA ATI x800GTO 256MB (AGP),DDR 512 / 400Mhz dual, HDD Maxtor 120GB Ultra ATA 8MB, Pioneer DVD-RW 16xall
MSI Neo2 865pe, CPU 2,8 Nortwood HT, VGA ATI x800GTO 256MB (AGP),DDR 512 / 400Mhz dual, HDD Maxtor 120GB Ultra ATA 8MB, Pioneer DVD-RW 16xall
- zk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj, lepší je TV Tuner.
Ale to záleží na tobě, já osobně kdybych si ji musel koupit, tak bych za ni nedával víc jak 5000 Kč, ale taky záleží na tom, jakou máš grafickou kartu v PC teď, pokud je mezi něma velkej rozdíl, tak proč ne, ale pokud máš výkonově srovnatelnou, tak bych ji nekupoval ani náhodou, toť můj názor.
Ale to záleží na tobě, já osobně kdybych si ji musel koupit, tak bych za ni nedával víc jak 5000 Kč, ale taky záleží na tom, jakou máš grafickou kartu v PC teď, pokud je mezi něma velkej rozdíl, tak proč ne, ale pokud máš výkonově srovnatelnou, tak bych ji nekupoval ani náhodou, toť můj názor.
- Axis
- Začátečník

-
Kebyže sa pozeráš, tak vidíš že má staršiu Geforce...Alan Wake píše:jj, lepší je TV Tuner.
Takže bol by to obrovský vykonnostný skok.. Keď by bola za dobrú cenu, buda tebou by som zobral... V pohode grafika, aj keď nie už HighEnd
- charmie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: