Radeon X800 XT All In Wonder

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Radeon X800 XT All In Wonder

Příspěvek od lucas »

Radeon X800 XT All In W, AGP 8x, TV, rádio, 16 Rendering Pipelines, 256MB GDDR3, 256 Bit, DVI, video in/out, Ramdac 2x400MHz, DX9, Cooler Zalman VF700-Cu

JAK MYSLÍTE ŽE SI STOJÍ ve srovnání s dnešníma karta má smysl na ní upgradovad. A kolik myslíte že je rozumný za ní dát. (novou_né bazar)
...........waiting for the future

MSI Neo2 865pe, CPU 2,8 Nortwood HT, VGA ATI x800GTO 256MB (AGP),DDR 512 / 400Mhz dual, HDD Maxtor 120GB Ultra ATA 8MB, Pioneer DVD-RW 16xall
zk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zk »

NEní dens lepší si koupit TV tuner zvlášť, když se dá koupit i duální na analog i digitální TV?
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

jj, lepší je TV Tuner.
Ale to záleží na tobě, já osobně kdybych si ji musel koupit, tak bych za ni nedával víc jak 5000 Kč, ale taky záleží na tom, jakou máš grafickou kartu v PC teď, pokud je mezi něma velkej rozdíl, tak proč ne, ale pokud máš výkonově srovnatelnou, tak bych ji nekupoval ani náhodou, toť můj názor. 8)
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Alan Wake píše:jj, lepší je TV Tuner.
Ale to záleží na tobě, já osobně kdybych si ji musel koupit, tak bych za ni nedával víc jak 5000 Kč, ale taky záleží na tom, jakou máš grafickou kartu v PC teď, pokud je mezi něma velkej rozdíl, tak proč ne, ale pokud máš výkonově srovnatelnou, tak bych ji nekupoval ani náhodou, toť můj názor. 8)
Kebyže sa pozeráš, tak vidíš že má staršiu Geforce...
Takže bol by to obrovský vykonnostný skok.. Keď by bola za dobrú cenu, buda tebou by som zobral... V pohode grafika, aj keď nie už HighEnd
charmie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od charmie »

Cus, X800XT mam a stoji si dobre -> napr. Obliviona zvladne v 1024*768 skoro vsechno u maxima
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“