Creative 5.1 P5800-dalk. ovl.
Moderátor: CageJ
- AirKiller
- Nováček

-
Creative 5.1 P5800-dalk. ovl.
Dobry den. Mohli byste mi nekdo prosim poradit, jestli se da k temto repreakum dokoupit náhradní dalk. ovl.(takove to na kabelu)? Ja ho mam totiz nejake pokazene a ten zvuk mne porad poskakuje a strasne tezko se da ustalit na jedne hlasitosti. Jestli nekdo vite tak mi prosim poradte. Dekuji.
- maxxis
- Začátečník

Re: Creative 5.1 P5800-dalk. ovl.
napis na creativelabs.com maj technickou pomoc je to tam nekde aji v cestine tak to zkus, daj vedet do 3 dnu.AirKiller píše:Dobry den. Mohli byste mi nekdo prosim poradit, jestli se da k temto repreakum dokoupit náhradní dalk. ovl.(takove to na kabelu)? Ja ho mam totiz nejake pokazene a ten zvuk mne porad poskakuje a strasne tezko se da ustalit na jedne hlasitosti. Jestli nekdo vite tak mi prosim poradte. Dekuji.
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- KajdaQ
- Nováček

-
Tak tak. Mám ty samý reproduktory a taky mi kolísal zvuk. Napsal jsem na podporu - pak mi odepsal nějaký týpek ze Slovenska, abych mu poslal kopii dokladu o koupi (ve formátu jpg) - a do 14 dnů mi přišel poštou novej ovladač. Tak zatím dodělávám starej a novej mám zatím ve skříni (nějak se umoudřil ). 
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Scroll
- Začátečník

-
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Scroll
- Začátečník

-
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- laginoo
- Začátečník

- ja-cz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- wssk
- Nováček

-
- Scroll
- Začátečník

-
verdikt
no jelikoz ted nemuzu bejt bez zvuku a nemam nahradni repra,tak sem ten ovladac rozmontoval,vycistil a prostrik kontaktolem....zatim je v pohode a nedela to,ale urcite to v budoucnu poslu a pak dam vedet.Je blby ze po me chtej ten starej abych jim poslal a blocek mam od hodneho spirita,ale bohuzel na jiny typ,ale co,poslu a uvidim