Creative 5.1 P5800-dalk. ovl.

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
AirKiller
Nováček
Nováček

Creative 5.1 P5800-dalk. ovl.

Příspěvek od AirKiller »

Dobry den. Mohli byste mi nekdo prosim poradit, jestli se da k temto repreakum dokoupit náhradní dalk. ovl.(takove to na kabelu)? Ja ho mam totiz nejake pokazene a ten zvuk mne porad poskakuje a strasne tezko se da ustalit na jedne hlasitosti. Jestli nekdo vite tak mi prosim poradte. Dekuji.
maxxis
Začátečník
Začátečník

Re: Creative 5.1 P5800-dalk. ovl.

Příspěvek od maxxis »

AirKiller píše:Dobry den. Mohli byste mi nekdo prosim poradit, jestli se da k temto repreakum dokoupit náhradní dalk. ovl.(takove to na kabelu)? Ja ho mam totiz nejake pokazene a ten zvuk mne porad poskakuje a strasne tezko se da ustalit na jedne hlasitosti. Jestli nekdo vite tak mi prosim poradte. Dekuji.
napis na creativelabs.com maj technickou pomoc je to tam nekde aji v cestine tak to zkus, daj vedet do 3 dnu.
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
KajdaQ
Nováček
Nováček

Příspěvek od KajdaQ »

Tak tak. Mám ty samý reproduktory a taky mi kolísal zvuk. Napsal jsem na podporu - pak mi odepsal nějaký týpek ze Slovenska, abych mu poslal kopii dokladu o koupi (ve formátu jpg) - a do 14 dnů mi přišel poštou novej ovladač. Tak zatím dodělávám starej a novej mám zatím ve skříni (nějak se umoudřil ). :-D
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

viete mi zistit mail adresu na support?? Pretoze na stranke som to nenasiel a pri pisani on-line mailu nie je navyber produkt T5900 ktore mam ja. Tiez sa mi posahal potenciometer hlasitosti, presne ako pisete, zvuk skace hore dolu.
Kam mam teda ten mail napisat? Dik.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

na cz lokalizacii uz je vo vybere aj T5900, ale mam problem s urcenim cisla modelu. Opat nie je v zozname T5900 :evil:

//edit: dal som tam s/n, ale neviem ci toto chceli :?
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

Mam ten samy problem,ale repraky uz nejsou 3 mesice v zaruce,jak to mam tedy resit?to uz mi nove asi neposlou...
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

ja viem ze to nie je najspravnejsie....ale ak by som ti poslal moj blocek, mali by ti ten ovladac poslat.... co ty nato? :wink:
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

No ja bych se vubec nezlobil :-D jestli by nevadilo ze by byl na jine jmeno atd.
Ale byl bych vdecny az na pudu.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Scroll píše:No ja bych se vubec nezlobil :-D jestli by nevadilo ze by byl na jine jmeno atd.
Ale byl bych vdecny az na pudu.
napisal som ti SS :wink:
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

rozebrat profouknout a poskladat nejakou chvili zase normalne funguje

Sempron 3000+(AtlonXP3000+),3*256 Ram,MSI KT400A,Sap R9600XT 540/680,Audigy2 ZS,T5900,120GB 40GB HDD,
ja-cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja-cz »

Co takhle naskenovat svuj blocek a zmenit jen cislo u toku treba ve Photoshopu? :oops: :roll: Ja vim neni to spravne, ale kupovat nove repraky jen kvuli tomu ze se podela ovladac :wink:
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

neboj, scrollovi somm scan svojho blocku poslal.....ako to dopadlo ale neviem... Snad mu to vyslo :wink:
wssk
Nováček
Nováček

Příspěvek od wssk »

Spirit píše:neboj, scrollovi somm scan svojho blocku poslal.....ako to dopadlo ale neviem... Snad mu to vyslo :wink:
By se melo v tech dredech povinnr napsat i jak to dopadlo :)
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

snad da vediet verdikt... :)
Scroll
Začátečník
Začátečník

verdikt

Příspěvek od Scroll »

no jelikoz ted nemuzu bejt bez zvuku a nemam nahradni repra,tak sem ten ovladac rozmontoval,vycistil a prostrik kontaktolem....zatim je v pohode a nedela to,ale urcite to v budoucnu poslu a pak dam vedet.Je blby ze po me chtej ten starej abych jim poslal a blocek mam od hodneho spirita,ale bohuzel na jiny typ,ale co,poslu a uvidim :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“