Poškozený RAR soubor

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Jarda32
Začátečník
Začátečník

Poškozený RAR soubor

Příspěvek od Jarda32 »

Zdravím, potřeboval bych pomoci s tímto problémem:
Stáhnul jsem si zapakovaný soubor MDF (DVD Image), má to cca 25 souborů. Při rozbalování se mi objeví hlášení o CRC chybě. Archív je uzamčen, heslo znám (pomocné soubory z image se mi rozbalily). Zajímalo by mě, zda lze nějakým způsobem zjistit, který soubor je poškozen.To abych nemusel znovu stahovat všechno najednou. Při rozbalování se to objeví cca u 40% - to by podle mého názoru při 25 souborech mohl být archív 8-10.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Poškozený RAR soubor

Příspěvek od Shit »

Jarda32 píše:... který soubor je poškozen.....
To snad hlásí WinRar :?
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Shit píše:
Mam taky isty dojem...
Ti to vypise v error message a inak winrar by mal vediet opravit vacsinu poskodenych archivov...alebo nie?? :box:
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
AXB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AXB »

X-ecutOR píše:...winrar by mal vediet opravit vacsinu poskodenych archivov...alebo nie?? :box:
Pokud je v archivu recovery record a požkození není moc rozsáhlé, tak možná, jinak těžko.
Jarda32
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jarda32 »

Shit píše:
Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak bych se neptal :?
Napíše mi to pouze chybu xxxxx.mdf, ale ve kterém archívu ji našel (part.06,part 20...), to mi nezjistí. Nevím, jestli by pomohlo zkusit "opravit" všechny archivy.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Jarda32 píše:
Shit píše:To snad hlásí WinRar :?
Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak bych se neptal :?
Napíše mi to pouze chybu xxxxx.mdf, ale ve kterém archívu ji našel (part.06,part 20...), to mi nezjistí. Nevím, jestli by pomohlo zkusit "opravit" všechny archivy.
Jestli to se "solid" archív, tak bez záchr. segmentů jsi v p****i. :sad: Ale klasický (nesolid) archívy WR ohlásí který.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“