Zdravím, potřeboval bych pomoci s tímto problémem:
Stáhnul jsem si zapakovaný soubor MDF (DVD Image), má to cca 25 souborů. Při rozbalování se mi objeví hlášení o CRC chybě. Archív je uzamčen, heslo znám (pomocné soubory z image se mi rozbalily). Zajímalo by mě, zda lze nějakým způsobem zjistit, který soubor je poškozen.To abych nemusel znovu stahovat všechno najednou. Při rozbalování se to objeví cca u 40% - to by podle mého názoru při 25 souborech mohl být archív 8-10.
Poškozený RAR soubor
- Jarda32
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Re: Poškozený RAR soubor
To snad hlásí WinRarJarda32 píše:... který soubor je poškozen.....
- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam taky isty dojem...Shit píše:To snad hlásí WinRarJarda32 píše:... který soubor je poškozen.....
Ti to vypise v error message a inak winrar by mal vediet opravit vacsinu poskodenych archivov...alebo nie??
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
- AXB
- Začátečník

-
Pokud je v archivu recovery record a požkození není moc rozsáhlé, tak možná, jinak těžko.X-ecutOR píše:...winrar by mal vediet opravit vacsinu poskodenych archivov...alebo nie??
- Jarda32
- Začátečník

Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak bych se neptalShit píše:To snad hlásí WinRarJarda32 píše:... který soubor je poškozen.....
Napíše mi to pouze chybu xxxxx.mdf, ale ve kterém archívu ji našel (part.06,part 20...), to mi nezjistí. Nevím, jestli by pomohlo zkusit "opravit" všechny archivy.
- Shit
- Odborník PCT

Jestli to se "solid" archív, tak bez záchr. segmentů jsi v p****i.Jarda32 píše:Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak bych se neptalShit píše:To snad hlásí WinRar![]()
Napíše mi to pouze chybu xxxxx.mdf, ale ve kterém archívu ji našel (part.06,part 20...), to mi nezjistí. Nevím, jestli by pomohlo zkusit "opravit" všechny archivy.