Výměna LCD displeje u digitálního fotoaparátu

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Fr33dom
Začátečník
Začátečník

Výměna LCD displeje u digitálního fotoaparátu

Příspěvek od Fr33dom »

Zdravím, mám fotoaparát HP PhotoSmart M307, je ještě 1,5roku v záruce, ale mám takový problém, fotaparát jsem měl v kapse a uklouznul jsem na chodníku a rozbil si na něm displej, fotoaparát jinak fotí bez problémů a funguje až na ten displej, nevíte někdo jestli by to společnost HP uznala jako opravu v záruce? asi neco?
Ještě bych měl jeden dotaz:šel by použít LCD displej který má stejné parametry jako ten v HP M307 z fotoaparátu Canon A75, displej v tom Canonu je stejně velký a i rozlišení je stejné, ale nevím jestli by tam pasovaly konektory toho displeje.
Ten displej ve fotoaparátu je jen na konektoru nebo soušástí hlavní desky?

Díky za odpovědi
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

1) Jako zaruku ti to fakt neuznaji. Ja pustil fotak v zaruce na zem a holt jsem si taky tu vymenu displeje musel zaplatit.

2) Displeje jsou tam na malem plochem konektoru, cili pokud je stejny jit by to mohlo, na desce napajeny nebvyvaj a vyrabi je nekdo treti vestinou - ja mam v Canonu displej od Sony.

3) Radsi bych se o to ale nepokousel, abys neprisel o zaruku uplne. Coz bude znamenat docela palku - v mem pripade to bylo 400 za displej a 1300 za vymenu. Ted me napada ze bych se na to v pripade HP v*s*al uplne :wink:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“